New york !!

Idag har vi: åkt skridskor i underbara central park, åkt häst&vagn runt i underbara central park (hot chocolate för att hålla värmen) och käkat lunch på ett cafe strax utanför underbara central park.

idag ska vi: åka på SATC-tour.

I love it here! ciao!

New york, i love you and I never wont to leave you

Resten av familjen glor på hockey-bockey på Madison square garden. jag hatar hockey-bockey så jag är med mig själv istället.  Jag sItter i min nya New york-munkis, käkar take off-food (tuna salad with beans and avokado), family guy på tv, NYC utanför fönstret, varm dusch och en jäddra massa vatten. Jag leker lite att jag bor här i NY och lever värsta balla singelivet, sen återkommer jag till verkligheten igen och inser att jag befinner mig på ett hotel och måste åka härifrån om fem dagar (ska bli mina livs bästa dagar) åh jag älskar New york! see you!

"I saw you before and I just love your legs, you can make a fortune on those."
- typ världens bästa/snällaste kommentar jag fått av en främmande männsika. tanks!

redo!

Okej. packningen är näst intill klar, passet är fixat och jag är taggad till tusen. Tuva är här och delar med sig av new york-minnen från när hon var där förra året. som sagt, taggad till tusen. Syrran ska tydligen ta med datorn så eventuellt håller jag er updraterade under resans gång. ha det bäst! (det ska jag ha) ciao!

reseplan:
19/10-25/10 - New york
25/10-03/11 - Florida.


fladdermus

Jag köpte en jacka idag som får mig att se ut som en fladdermus. Den påminner lite om ett tält. två-människor-tält. 799 riksdalar fick jag pröjsa för den. Carlings. Så om ni ser någon springa omkring och leka fladdermus i vinter så är det jag. Nu får jag snart fin besök av Johanna och Tuva. ciao! 

paris, see you there!


vi kommer ha så pass mycket tid när vi mellanlandar i Paris att vi kommer hinna se oss omkring i den vackra staden. hur bra är inte det liksom? bild: här. Härnäst blir det High school musical på tv och packning. puss.

saturday, sunday tomorrow

ett gott skratt förlänger livet.  hörrni, om 24 timmar sitter jag i en stålfågel (flygplan) på väg till New York. ciao!

A.D 17 oktober


Alice dellal. Drop-dead G. ikväll har jag käkat gröt med äppelmos, kikat på idol 2008, börjat packa till resan och önskat mig en hund. På söndag bär det iväg: New York! Imorgon blir det en liten shoppingrunda med Tuva och Johanna. godnatt.  

Lovin it!!!

för tre timmar sedan: prickig korv. nu: babystjärt. åh vad jag älskar ansiktsbehandlingar!

237;85 12

Jag ser ut som en prickig korv i ansiktet. tur att jag ska på ansikstbehandling imorgon. jag käkade lunch med min morfar och fejk-mormor i dag. mys! jag vill ha hummus! ciao!


watching Christine on TV and want sunday to come

Dagens vill ha: nyponsoppa, söndag, fejk-päls-jacka ifrån cubus.
Dagens klädsel: "stora-mys-pys-dagen".
Dagens frisyr: mössa a la wang som fungerar perfekt som täckmantel när man ser förjävlig ut i håret.
Dagens låt: Bob Dylan - hurricane.
Dagens roligaste: Alborgen.
Dagens dummaste: att rummet måste städas. hade jag varit rik hade jag inte gjort det själv. men jag är fattig.
Dagens drog: ipoden, is-vatten och mössan som alltid sitter på.
Dagens köp: sprang in på pressbyrån och röck åt mig sofi's mode.
Dagens godis: har inte käkat godis. men apelsin är fanimej lika gott.
Dagens humör: glad, dödstrött/jätte pigg. har ont i foten så det gör allt ltie sämre.
Dagens hälsning: "när fan ska vi hinna träffas Maja?"

t-t-isdag14/10/08

Att ha en blogg, samtidigt som man har en kamera som inte vill sammarbeta suger. suger jävligt hårt. I förmiddags var jag på Alborgen (äventyrshus i gävle) med plugget. Kände mig som Indiana Jones vissa stunder. kul. Som vanligt tog jag en prommenad i det vackra vädret och snart blir det lite vardagslyx med peeling, ansikstmask, hudkräm och nagelack. En massa tv tittande blir det också. hörs!

"nu är det jul här i vårt hus julen den kommer hopp.."

Hittade en gammal VHS-film idag när jag städade lite i källaren. "Saga, Ronja, Hanna, Matilda - stadskampen" stod det på fodralet. "hjälp!"  tänkte jag. Tryckte på play och nu har jag suttit oavbrutet i x antal minuter och garvat. Där står vi, fyra polare och sjunger julsånger för fulla muggar inför hela Sveriges befolkning. pinsamt värre. (någon som såg mig?) sleep tight.


balkong-häng


the olsen sisters. 2 ½ timmar ute på balkongen med filtar, täcke+kudde, apelsin, film och mössa. En favorit i repris helt enkelt. nu blir det höstpromenad och ikväll blir det mer balkonghäng. ciao!


antingen eller: AFR43

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - hamburgare
choklad
- popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans-Sång
Sylt
- Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
tårta - paj

sucky sunday: 12/10


okej: ni som har kommenterat, jag ska försöka ändra mig. ska bli "mig själv" igen. Känner mig som värsta mesen nu som viker mig på mitten men skit samma. sleep thight!

a perfekt night outside

En massa varma kläder, täcke, filtar,  film, kvällsmackor, färskpressad apelsinjuice, stjärnor på himlen. Ja, jag har det riktigt bra ikväll. Sitter nämligen på balkongen och har det mys. En aning kallt börjar det bli men det struntar jag i. puss.


saturday 11

Dagens vill ha: söndag den 19:de oktober, hummus, en massa Astrid Lindgren-filmer. lite snygga kläder skulle inte sitta fel heller.
Dagens klädsel: än så länge springer jag omkring i trosor, raggsockor och tjocktröja.
Dagens smink: helt naturell. usch, vad hemskt jag ser ut. lite så här.
Dagens frisyr: i-behov-av-schampoo-och-balsam-frisyr.
Dagens låt: France Gall - Poupée de cire poupée de son
Dagens saknad: Spaninen-lägret 07, Marie, Thaialnd 06.
Dagens dummaste: att stan öppnar klockan elva, och inte tio.
Dagens misslyckande: spillde fil i sängen.
Dagens drog: Pippi, Tommy och Annika.
Dagens köp: har inte hunnit köpt något än.
Dagens godis: har bara käkat frukost än så länge (den här listan kanske man borde har gjort på kvällen..)
Dagens humör: trött, lite ledsen och rastlös.


winter, oh I lovin it


bild: härifrån. Är det bara jag som vill ha snö, frost, is, kyla, glögg, lussebullar, pepparkakor, nötter, snögubbar, snowboard, pulka, skoter, snögrottor, tända brasor (grilla marschmellows), raggsockor osv.? Jag skulle vilja ha allt det där nu. puss.

I'm happy, I smile and i dance a little bit tonight

Hur glad tror ni att jag blev när en av mina bästa vänner bjöd med mig på en liten stockholms-trip om några veckor? Kunde inte ha blivit mycket gladare. Shopping+hotell+familjen malmo=sant. Ännu bättre blev det när jag fick spendera kvällen på restaurang med mamma och pappa. Nu är det idol för hela slanten och kvällen avslutas som vanligt med Astrid Lindgren. ciao!

this catastrophe, disaster!!!

Min kamera fungerar inte. "HELVETE!" tänkte jag. NY-resan närmar sig med stora steg och jag villju inte direkt komma hem utan bilder. detta är katastrof. helvete. Inte går det att visa min omstyling av klänningen som jag gjorde igår heller. ciao! 

fan fan fan, ursäkta mitt språk

Hej. jag och mamma skulle tillsammans styla om min klänning (för lång och helt osmickrande). "Lätt som en plätt" tänkte vi och tog saxen och klippte. dumt gjort. Nu går jag omkring och visar rumpan. typ. aja, den funkar tillsammans med ett par strumbyxor nu i vinter iallafall. sleep tight!

oh, i drop my purse! fuck!


Rock n' roll-t-shirt, red nails, en massa armband, ringar, solglasögon, mössa. Du gör det så bra mary-kate. gorgeous! Jag har fått låna en massa Astrid Lindgren-filmer (pippi långstrump, karlsson på taket osv.) så here we go! ciao!

vorrei ..

Försöker lära mig italienska just nu. hur det låter går vi inte in på, ha.  Snart blir det mys-lunch med mamma på gävles typ bästa restaurang/cafe. Diggar musik på högsta nivå, lyssna! Sitter och filurar lite grann på vad jag vill shoppa i New York . Högst på listan finns den här, drop-dead gorgeous! Får väll hålla ögonen öppna helt enkelt och hoppas på att vi finner varandra. Plånboken måste förstås också godkänna detta, får väll fjäska lite grann tills dess. puss.


20:20:29


I just take a pensil and a blank paper and like... create.

gh; 2398


Thailand år 2001. mamma och jag.

Jag går i skolan, lär mig en massa saker. På rasterna/lektionerna umgås jag med en massa söta brudar i klassen och på lunchen käkar jag lax/quinoa/hummus med mamma. Efter skolan stoppar jag in musik i öronen och tar en promenad till mammas affär och hjälper till. På kvällarna peelar jag mig eller målar naglarna. glor på tv gör jag också. I helgen ska jag umgås lite med min morfar och min mormor. Bara vi tre, men det är inte bestämt ännu men man ju alltid hålla tummarna. puss.

2008-10-06 20:35:10


http://stockholmstreetstyle.feber.se/ jag har inte lyckas hitta en pälsjacka ännu. fan fan fan. ursäkta språket. puss.

in the 90's



Någon gång på 90-talet sprang jag, syrran och min kusin Emma runt i likadana klänningar med matchande jackor. Mönster: körsbär. Rätt balla va? Astrid Lindgren-marathon fortsätter idag. "du är inte klock Madicken, det har du aldrig varit"

my life right now

Jag går mest omkring och myser med mamma i hennes butik om dagarna. hjälper till och pysslar och bara njuter av miljön där (mamma äger en inredningsbutik i valbo, "Madame Nyberg"). Sen går jag mysiga promenader i höstvädret (ja, om det inte regnar då förstås, då håller jag mig inne). När jag är innomhus ligger jag i sängen och glor på Astrid Lindgren filmer (i morse: Saltkråkan ikväll: Madicken). Om två veckor sitter vi på ett flygplan vid den här tiden som tar oss till New York. jag vill att det ska bli nittonde oktober nu. puss.

fifteen days left

igår drack jag typ tre liter soda streamat-vatten, åkte buss, umgicks med tjejer ifrån gamla klassen, käkade fruktsallad, sjöng, tittade på idol, tittade på film och sedan åkte jag hem. en mysig/bra/härligt/trevligt kväll med underbara tjejer som får en att må bra. puss.

onsdag 20:27:46


Gala Gonzalez. that hat, that shirt, that red skirt and those shoes with socks. heja idol-Lars.

why are you so beautiful?


Mary-kate olsen. damn gorgeous. inhandlade en mössa a la a. wang idag. H&M herr. nu fryser jag inte om öronen längre. prov idag. (crap!). nu blir det en massa tv i mysigaste kläderna (trash-legging, tjocktröja, raggsockor.). puss love and many huggs.

stockholmstreetstyle


en sliten collegetröja, päls runt nacken, leggings. håret. the shoes. åh vad snyggt. enkelt och snyggt.

RSS 2.0