goodnight_cuties


blus - H&M, byxor - cheap monday, armband - blandat.

+ skolans alla fina människor.
+ afternoontea med Tuva (fast vi drack aldrig te).
+ spanade på biljetter till barcelona idag med mamma. woohoo!
+ filmmys med saga ikväll, "a good year" med Russel Crowe.


Hi_shoes_you__are_mine_now


Min sko, från din sko, 499 kr.


sunday

- Har jobbat hela dagen, 10.30-19.00. BLÄÄ!!
+ Mötte upp Tuva efter jobbet och käkade på mingel&bar.
+ Åkte hem till Micaela och mötes av doften av nybakta bullar när jag klev in genom dörren!

svar till hanna:
Jag färgade mitt hår hos min frisör när jag gick från brunett till den färg jag har nu som nästan är min naturliga. Jag färgade håret i två omgångar, plus att jag även gjorde en avfärgning på håret.

have_a_lovely_saturdaynight

-+ Höststädade i förmiddags. hittade en massa saker jag hade glömt bort.
+ lunch med Beri och Sliva. (Sliva kom btw hem ifrån stockholm igår och överraskade på mig jobbet).
+ Skype med syrran.
+ middag inne i stan med Linda, Sliva och Beri.
+ :)


black_all_over


leggings - Urban outfitters, kofta - H&M, converse.

 


a_little_bit_of


linne - london, halsband - H&M, armband - MBMJ, gammalt, Thomas sabo.

+ sovmorgon.
+ "lekdag" i skolan.
+ praktikplats fixad!
+ sixteen and pregnant på mtv.com
- jobbar inatt. 19-03.30 WOOHOO(not)

can't_stop_smile


Jag kan inte sluta le. Det finns så mycket saker att le åt, så många roliga saker att se fram emot. Först alla 18-årsfester som sakta men säkert börjar rulla in, helgen vecka 38 åker jag och några tjejkompisar ner på en stockholmsweekend, jag och mamma håller på att boka biljett till Barcelona så förhoppningsvis sitter jag på ett flygplan den första oktober. På höstlovet åker jag, Beri och Linda och hälsar på vår fina vän Martina i Jerusalem, förhoppnignsvis ska jag ha min praktik i helsingborg så samtidigt som jag praktiserar kommer jag att få hälsa på mina fina kusiner, I december åker jag, mamma och pappa och hälsar på Matilda i Kalifornien och sen i vår planerar jag och saga att åka ner och hälsa på Matilda igen. Som sagt, kan inte sluta le.

Nu ska jag äta lite mellis sen blir det jobb jobb jobb!

Jerusalem_here_I_come!!!


photo1. soluppgång en tidig sommarmorgon. Photo2. Skype!!!

+ Behöver inte gå till skolan idag eller imorgon. WOOHOO!!
+ Pratar med Matilda nästan varje dag nu förtiden. Känn dig saknad syrran! Du är bäst!
+++ JAG, BERI OCH LINDA ÅKER OCH HÄLSAR PÅ MARTINA I JERUSALEM PÅ HÖSTLOVET!!!!! 
+ Nu ska jag iväg till Saga och se på film ("Genova" med bla. Colin Firth och Willa Holland. Nån som har sett den? bra? dålig?)


ayia_napa_part: three


Photo1. Mau, Martina, Linda, jag och sliva visar upp våra fina Norge-klistermärken (som var väldigt svåra - nästintill omöjliga - att få tag på vilket gjorde det till en utmaning varje kväll att flirta till sig en.). Photo2. -- Photo3. beach!! Photo4. Free drinks!! Photo5. Martina!!! Photo6. Beri!! Photo7. --

2009-08-25


shorts - levis, t-shirt - H&M, skor - din sko, armband - Thomas sabo

+ Pratade med syrran innan jag drog iväg till skolan i morse. I hennes tidzon var det dags att gå och lägga sig och i min tidzon var det dags att spraka igång tisdagen.
+ Mina vänner är underbara!
+ Ikväll blir det filmmys (Linas kvällsbok kl åtta på kanal5) med Micaela och Saga.
+ Löning idag! WOOHOO!!

my_day


+ Första dagen i skolan var inte så pjåkig som jag först hade trott. Fick ju träffa alla härliga människor igen!
+ Planerade de närmsta helgerna med Beri, Linda och Micaela. Planeringen innehåller bla. Barcelona, Idre, en massa 18-årsfester och andra roligheter så jag kan inte direkt klaga.
+ Åkte till en öde parkeringsplats och övningskörde med pappa. Nio motorstopp på raken men sen så gick det bättre! WOOHOO!!
+ Åkte in till stan och käkade med fina mamma. Otroligt god pasta med fläskfile, Smarrigt värre!
+ Avlsutade kvällen med fina barndomsvänner.

first_day


- Sommarlovet är över, dags att dra till skolan.
+ efter skolan ska jag möta upp några vänner och ta en fika och förmodligen tar jag med mig hem dessa skor idag. Är dom inte underbara?

my_weekend:


Bytte miljö för några dagar. Åkte upp till stugan i Idre. LOVE IT!

Det var framdukat ost, kex och melon när vi kom fram till stugan.



Den fina kyrkan som låg mitt ute i fjället. Superfint!

Släkten samlad!

Micke och Carina som gifte sig. Förra gången var för sjutton år sedan. Efter några år skilde dom som sig men har nu hittat tillbaka tillvarandra. så himla romatiskt!

Jag och mina kusiner Simon och Johan


Härlig helg med härliga människor!

to_my_dear_friends

Det finns människor i ens liv som verkligen, verkligen betyder något alldeles extra. De senaste månaderna har jag insett hur tacksam jag kan vara över att ha alla mina fina vänner och att man aldrig bör ta dessa personer för givet.
Jag har mina föräldrar  som jag älskar mest av allt på hela jorden, även om jag ibland bara vill flytta hemifrån och slippa se dom ibland. Jag har saga som jag har känt sedan ett par år tillbaka. Tillsammans med min syster har vi tre alltid umgåtts ihop, skrattat, åkt på minisemstrar runt om i Svergie, hittat på en massa bus etc. etc. Micaela som jag träffade på en toalett för snart tio årsedan och har hängt ihop med sedan dess. Bor två minuter bort och känner mig inifrån och ut. En annan fin vän är Tuva som är min Ben&jerry's-friend (haha!). henne kan jag lita på till hundratio procent. Beri som jag vill träffa så ofta som möjligt bara för att hon är en sån förbannat härlig människa. Linda som är den mest positiva, omtänksamma och galnaste person jag känner. Nej förresten Martina är nog lite galnare, haha. Martina är en sån där människa som kan få mig glad igen även fast tårarna bara strömmar ner för kinderna, få mig arg men sedan glad igen och hon är även den grymmaste jag vet på att göra entre i ett rum. Sliva som flyttade till Stockholm igår är nog en av de roligaste människorna jag känner. När man minst anar det, dyker hon upp och får alla andra att skratta. Jäklar vad jag kommer sakna henne! Sen mitt fina lilla tjejgäng i skolan. Som vi fnittrar, snackar om allt och ingenting, retar varandra och hur dom gör varje skoldag så mycket lättare att ta sig igenom. Anton och Jossi som är en av mina närmsta vänner på killsidan. Grabbar som jag vet finns där för mig och det skulle behövas, "Bomhus-killarna" som alltid får mig att skratta och ha så jäkla roligt. Mina kusiner som jag har växt upp med hela livet och som ajg hoppas bli gammal tillsammans med. Min släkt och våran sjuka humor. Och såklart Matilda. min fina, fina tvillingsyster. Med henne har jag flest minnen tillsammans. Henne har jag både velat slå sönder i bitar för att hon har tagit kläder utan att fråga om lov, och samtidigt velat krama sönder i bitar för att jag älskar henne så mycket. Det här sådana här personer som jag änskar att jag kommer växa upp med, hålla kontaken hela livet och sedan sitta och bli matad på ålderdomshem tillsammans med. Lägg en tanke till era vänner idag kära läsare! nej förresten, lägg en tanke till era vänner VARJE dag. XO

Ayia_napa_part: two


Photo1. Martina, ni vet hon som bor i Jerusalem för tillfället. Photo2. Linda, Martina, Beri och jag på vattenlanet vi besökte sista dagen. Photo3. Jag med vinden i håret, Beri och sliva. Photo4. en av alla taxiturer.. Photo5. solsting? Photo6. MOUSSAKA!!!!

hi_all_you_guys!

¤ Nu har jag kommenterat bilderna till det här inlägget. precis som ni önskade!
¤ Idag har jag sagt hej då till en av mina närmsta vänner, Sliva som flyttar till Stockholm idag. Sorligt men det gör mig glad när jag tänker på att vi kommer hälsa på henne så ofta det går.
¤ Nu ska jag iväg och äta kinamat med Saga, senare ska vi ansluta oss tillsammans med Beri och Linda för ett film-marathon. LOVELY!


under the stars


elva filtar, två sovsäckar, fem kuddar, tusen stjärnor, en jättefin vän. Japp, vi sov under bar himmel i natt!

ayia_napa_part: one


Photo1. vårat favorithak varje kväll. Här åt vi moussaka, flirtade till oss gratis drinkar och hade förbanat roligt. Photo2. vi sov inte mycket på den här semstern, Här är klockan runt halv fem och vi är påväg till en efterfest. Photo3. På dagarna kunde ni hitta oss på stranden, i poolen men aldrig under ett parasoll.Photo4. --- Photo5. bacardi breezer-tungor. Photo6. ---Photo7. stranden som slår badplatsen hemma hos mig med hästlängder..

Två veckor i sverige och NU läggs bilderna från min alldeles underbara, fantastiska, bästa, roligaste, härligaste och minnesvärda vecka i Ayia napa. Enjoy! more photos will come! LOVE

P.S vill ni att jag ska kommentera varje bild eller ska jag strunta i det? You guys deside!

rain, rain rain


Jag, Saga och Micaela åkte till min sommarstuga igårkväll. Vi grillade, snackade om allt mellan himmel och jord, skrattade, kollade på bridget Jones 1 & 2 och utanför fönstret öste regnet ner. ÅH! HÄRLIGT! 

 - Jag vill träffa fina Martina som bor i mellanöstern, men det får jag förmodligen inte göra förrän i november då hon flyttar hem igen.. Här kan ni följa hennes blogg.
- jag vill träffa mina fina syster Matilda. Ni följer väll hennes liv i Kaliforninen här?
- nu ska jag iväg och jobba! och jag måste cykla i regnet för att ta mig dit.. YEEY!

knkjb

+ pratar med syrran på msn. jäklar vad jag börjar sakna dig nu!!
+ åker till sommarstugan (trots det dåliga vädret) med Saga och Micaela.
+ fick ett sms från jobbet "hej subbor, det är dags för personalfest" WOOHOO!!
+ åker till stugan i idre på fredag. YEEEY!!

..och på måndag börjar skolan igen och då har jag ju sagt att jag ska uppdratera bättre. puss

++--

+ igårkväll umgicks jag med ett par fina vänner. vi åt blåbärspaj, lyssnade på musik och sjöng alldeles för högt, lekte kurragömma och avslutade med en beck-film.
- jag saknar min syster.
- nu ska jag iväg och jobba hela natten. BLÄ!!

MY_DAY:


photo1. uppe med tuppen och påväg till Uppsala med fina, fina Tuva.  photo2.3. framme i Uppsala och firade med frukost. photo4. jag förälskade mig i en fin kavaj inne på H&M. Dock var den för dyr för min "spara-till-resor-plånbok" så den fick stanna kvar. Men ett par jeans från nudie och en svart baströja fick följa med hem. photo5. vi skrattade högt när vi inte förstod oss å H&M's bodychain.. photo6.7. vi tog kort på varandra som vi sedan fnissade åt. photo8. sen åkte vi hem.

Underbar dag med underbar vän! Frukost, shopping, lunch, shopping, godis från favoritställe och klagomål på våra egna hår 24/7. Nu ska jag vidare på andra äventyr. XO

in_english_




yesterday:
I slept over at my friend Micaela so yesterday morning we took a long and cosy breakfast in front of the TV and when the plates were empty, we fell asleep again. woke up two hours later, went to my other friend Saga and had a little FRIENDS_marathon (Love Ross Geller!). After a few episodes we took our bikes in to the city where we met up Beri, Matilda and Micaela. I ate a fantastic dinner and enjoyed the time with my friends. Later, me and micaela went back to her and watched two Beck-movies. after the first one Dennis (her b-friend) and Niclas (her borther) joined us. Perfect day!


Today: Today when I woke up, I made myself a delicious breakfast and now I'm going to get out in the sun and read the new Elle-magazine. later tonight I'm going to meet up my cute friend Tuva. We are gonna sit on her balcony and eat B&J's. XOXO


One thing, sorry for my bad, bad update theese last couple of weeks. I hope I will improve when schools begin


happy-


Fina vänner, grilla korv, bada, basta, somna sent, skratt, brygghäng och ett leende på läpparna.

Jag mår så bra just nu och det beror på att jag har sådana extremt fina vänner.

++++++

+ spenderat dagen med Micaela. Solat, badat, gjort våra fötter fina och ätit melon. LOVELY!
+ Skype med Matilda på andra sidan jorden i över 1 timme. LOVE
+ drar iväg till min sommarstuga ikväll med tre kompisar, Will be back tomorrow. FANTASTIC!

summer_


Jag och Tuva åkte ut till en badplats igår och njöt i solen, käkade vattenmelon och pratade strunt. LOVE IT! Senare på eftermiddagen tog jag en sväng förbi golfen och kikade in lite bra golfspelare. När klockan slog halv nio befann jag mig på jobbet och var redo för ett tufft pass på Subway. Vid ett började alla fulla gävlebor rulla in. Alltid lika roligt!

Idag ska jag göra nått roligt med min kompis Micaela och sen ikväll ska jag åka ut till min sommarstuga och sova över tills imorgon med Tuva, Jossi och Anton. Sommar när den är som bäst!

videosamtal


Just nu sitter jag och videosamtalar med Matilda på msn. LOVE IT!

Och till dig som undrade, Matilda (min tvillingsyster) har flyttat till USA för att plugga där i tio månader. läs hennes grymma blogg här.

De senaste dagarna har varit fantastiska!. Jag har spelat tennis med mina duktiga polare, hängt med Tuva på hennes terass på taket, igår åt jag frukost inne i stan med ett par fina tjejkompisar från klassen, igårkväll hade jag skit roligt på 18-festen och ännu roigare senare på natten med Linda och Micaela. Inatt var förresten en helt sjuk kväll (för sjuk för att ta upp här eftersom min mormor läser min blogg. haha) Idag åkte jag och mina tjejkompisar till min sommarstuga. Badade, åt vindruvor i massor, åkte båt, fiskade och skrattade. Ikvälll ska jag först ut och äta med mina föräldrar och sedan jobba mitt första natt-pass på Subway.

bye_bye!


linne - köpt i london, kjol - H&M

Nu drar jag iväg och firar min vän Fernanda som fyller 18 år! och Matilda, du finns med ikväll du också. spiritual.

tears_hugs_and_more_tears

hejhej! Det är alldeles för fint väder för att jag ska sitta inomhus och redigera bilder och sedan visa dom för er. Solen skriker på mig. Ni får helt enklet hålla ut ett litet tag till, vill ni förresten ens se bilderna från min vecka i Cypern? Är ni helt ointresserade behöver jag ju inte ödsla tid på att lägga up dom här på bloggen. It's your decision.

Idag är en dyster dag. Mamma gråter mest hela tiden, pappa har fällt tårar, vänner har fällt tårar. Jag själv har dock inte fällt en tår ännu men det har samtidigt inte slagit mig att hon faksitks har flyttat. Min finaste tvilingsyster och bästa vän har flyttat till USA. JAg försöker inbilla mig att det kommer gå fort tills december då vi kommer att hälsa på henne.

Ikväll ska jag försöka tänka på annat än det faktum att hon har flyttat genom att gå på bio med en av mina bästa vänner, Saga. HÖRS!

I'm_home!


Jag är hemma! Ni kan vänta er bildbomer den närmsta tiden.

+ haft en av de bästa veckorna i hela mitt gånga OCH mitt framtida liv.
+ har spelat tennis idag med Tuva, Jossi och Santrisi.
- Imorgon (!) flyttar matilda till USA.

RSS 2.0