förmodligen bara en inbillning...


Nu börjar mitt "How I met your mother"-marathon!!! Mitt mål är att se hela säsong tre, natten ser ut att bli lååång. Jag har laddat upp med ett paket frystna hallon och sängen ser sådär härlig och fluffig ut.Jag kanske inbillar mig men det känns som om den ropar på mig "kom hit! jag har puffat till dina kuddar åt dig, aaaoowwooaaa!!" (det är förmodligen bara en inbillning..) ciao!!

friday 30/01/09


Efter 8½ avsnitt av How I met your mother (I love you Barney!!!)bär det iväg på tjejmiddag med ett par härliga brudar i från klassen. Rik håller jag på att bli också: strycker skjortor, säljer kläder på blocket.se och söker jobb. Det luktar förresten märkligt i mitt rum för tillfället, inte äckligt, som om det skulle ligga ett gammalt äpple under sängen - nej, mer mmh, jag vet inte.. svårt att avgöra. Det luktar varken gott eller illa. Nu skulle man ha haft en hund med bra luktsinne. Kanske det finns på blocket? ciao!

take me back to New york and Florida!!!
torsdag!!!

Dagens vill ha: pengar (snart säljer jag mig själv, haha!!) , MBMJ-tröja.
Dagens klädsel: jeans, vitt linne, high heels.
Dagens tråkigaste: måste. plugga. matte.
Dagens frisyr: gömmer mitt smörliknande hår under en svart mössa och låsas som ingenting..
Dagens låt: Christian Falk feat Robyn - Dream on
Dagens planer: födelsedagsmiddag hos farmor. How I met your mother-marathon.
Dagens saknad: varma sommardagar i juni, juli, augusti 
Dagens dummaste: hjärnblödningar som drabbar alltför unga människor
Dagens drog: youtube, strunta i itunes!!!! här lyssnar jag på musik.
Dagens köp: vå gul/bruna bananer..
Dagens humör: förkyld med på bättringsvägen.

monday


Idag har jag: Lärt mig en massa saker i skolan, varit på min första danslektion där vi dansar "pussy cat dolls"-style (hur kul som helst!!) efter det tog jag en fika med Fanny och Amanda, drog sedan hem till Saga och avslutade dagen hemma hos famlijen Holmqvist tillsammans med Micaela, Dennis och Niclas. Jisses vad jag har hunnit med saker idag. ciao!

sunday


sleep tight!!!!


http://fakingfashion.livejournal.com

12;ggDT


Idag har jag haft en super bra dag!! verkligen super! Jag har underbara klasskamrater som får mig att le! När jag kommer hem sätter jag mig i sängen med en bra film (Awake med Hayden Christensen och Jessica alba). Ikväll har jag även haft en mysig fika med Nina på ett nyöppnat cafe inne i stan. Vi pratade second hand, Paris och annat mysigt. Nu ska jag sätta mig och plugga inför italienskaprovet imorgon. Love.


I think I'm going to buy a red sweater, it's going to look so fab with a leather-jacket, high heels and black nailpolish and some bracelets


monday hello!!


Dagens vill ha: Fredag den 23:e januari. semlor!!! Dagens klädsel: black jeans, my new t-shirt, en massa armband och mina kängorDagens smink: Jag ser ut som en riktig liten blekfis.inget smink i världen kan hjälpa känns det som.. Dagens frisyr: utväxt! Men det är lugnt, ska bli ändring på det ikväll hade jag tänkt mig. Dagens sysselsättning: Jag är inne i någon slags make-over-period just nu. Pysslar och klipper. här är ett smakrov på ett projekt jag sysslar med just nu. Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=9P8e1EkZ1ug Dagens saknad: Alla gamla vänner som man sakna glider ifrån. Dagens "yes": Hittade sofis mode på bussen. 15 kronor tjänade! Dagens bästa: mammas löksoppa står i kylskåpet. ljuvligt! Dagens köp: vinrött nagelack. Dagens skratt: Matilda underhöll oss i skolan med roliga historier. Dagens humör: glad!!


I'm so kreaktiv!!


Voila!!!! what do you guys think? I just bought a sweater and cut a little. The sweater is from H&M herr and I used my moms scissor. Easy, fun and non-expensive! Now: Breakfast at Tiffany's. kiss.

tomt i plånboken..

Den senaste månaden har jag verkligen gillat, min garderob också. Dock inte min plånbok (den kan i och för sig inte prata, men jag kan tänka mig vad den skulle ha sagt om den kunnat det..) Här är lite nya grejer som har fått flytta in  hemma hos mig på sistonde: en "mormor-mönster"-tröja fick jag med mig idag ifrån Uppsala, en shortsdress som jag ska matcha med bruna ben i sommar, ett grått linne ifrån weekday, en hudfärgad t-shirt ifrån monki, en jeansskjorta, min julafton-klänningstickad tröja med broderi från beyond retro, en paperwaist-kjol och slutligen två tröjor ifrån H&M. Som sagt - fullt i garedroben och tomt i plånboken. Jäklar! jag som ska till stockholm på fredag.. love.

my sunday:
1. Jag och Tuva drog till Uppsala. tur-och-retur. Vi (Tuva) var väldigt effektiv på tåget och pluggade till hennes matte prov på onsdag. lycka till btw!!
2. Jag invigde min jeansskjorta som jag köpte för över en månad sedan på monki..
3. Vi åkte rulltrappa... (hej världens bästa bloggare som bara skriver en massa intressant!!)
4. På tåget hem böjde jag mig framåt, lade skallen på bordet och bokstavligen deckade på en sekund. Vaknade inte förrän vi var i Älvkarleby. En härlig söndag kort sagt!

today I went skiing


read this and get to know me a litte bit better: how are you guys btw?

Namn: Hanna Flach Piercingar: ett i varje öra som aldrig används Tatueringar: nej Längd: 170 centimeter Skostorlek: 4041 Är du kär i någon: inte för tillfället Önskar du att du bodde någon annastans? ja, New york Vilken parfym använder du: viktor&rolf flowerbomb Vad är du rädd för: sjukdomar, vissa djur, mördare och mörka skogar. Gillar du att tvätta: nej, vem i hela friden gör det? senaste filmen du såg? Harry Potter och Fenixorden favorit låt? Robyn - dream on favorit tv-program? The city favorit mat? mexican-food, sushi och fisksoppa favorit känsla? när jag skrattar så pass mycket att det gör ont i magen favorit dryck? hot chocolate! favorit film? Twilight vem fick du senast sms ifrån? Markus stockholm är.. Sveriges vackraste stad vad ska du göra i morgon? åka snowboard


at a coffeeshop in new york city::Bakalser i mängder!!!!
Missade ni Lykke li på svt klockan 21:00 tidigare ikväll? Lugn, allt finns på webben!

finally, you're mine!!!


Äntligen är dom mina!!! Din sko: 399 kr.  Dom här fick följa med hem också. Det var Nina som övertalade mig när hon sa "äsch, du behöver ju skor och dom är billiga." Så nu sitter jag här, sexhundra kronor fattigare - men två nya skor rikare. glad som en .. som en.. ja ni fattar grejen. Nu blir det Harry potter. love.

congrats!!


dagens (gårdagens) namnsdagsbarn: HANNNAAA!!

Harry Potter, my new favorite movie!!!Efter en hel vecka i fjällen finns det bara en sak att göra: SPA:a och kolla på Harry Potter.

RSS 2.0