skidsemester i påsk?

Hörrni, åker ni skidor? snowboard? ska ni åka till exempelvis Åre på påsklovet? behöver du en ny skidjacka? Jag säljer nämligen min volcom-jacka som jag endast använt två gånger!!!

http://www.blocket.se/vi/20937263.htm?ca=5_s 

erin wasson


http://theselby.com/

sunday,


Helgen fick sin start tillsammans med tjejerna i klassen. Det blev en riktig tjejkväll med Let's dance och spel. I lördags blev det mysig lunch med släkten och jag fick för första gången i mitt liv smacka musslor - mums! På kvällen samlades vi hemma hos mig och käkade jordens godaste kyckling och kanske världens största sallad. Vi berättade spökhistorier under earth hour (tårar och skrik!!) och drog senare iväg på andra roligheter. Idag har varit en typisk söndag: plugg, promenad med pappa, stryka skjortor i timmar, lite film och det ser ut som om helgen avslutas med film, choklad och mjuka tofflor tillsammans med fina Saga. Så där, en liten sammanfattning av min helg. hur har eran varit? love.

saturday:


HÄR KAN DU SE NÄR JAG står och ser löjligt ut i nya nummret av nöjesmix. för er som inte bor i Gävle liksom. (bläddra fram till sid. 23). 

Kom nyss hem ifrån en trevlig släktlunch på Brända bocken (restaurang här i stan). Just nu panikar jag över vad jag ska ha på mig/se ut i håret ikväll. Tjejerna kommer hit på middag, sen bär det vidare mot andra äventyr. adios!!! 

friday!!

Alla gävlebor, grabba tag i första bästa nöjesmix idag (eller någon annan dag inom den närmaste månaden)!! På sidan 23 står nämligen jag och ser lustig ut. adios!

who invented school?


tröja - hemmagjord, halsband - gammalt (dop-present), armbad - MBMJ, manchesterbyxor - Åhlens

T-shirten jag a rpå mig blev klar igår. Har tagit mig en månad typ. Världens drygaste sysselsättning. men resultatet blev bra, eller vad tycker ni? adios!

Till tröjan behöver du:
en t-shirt i valfri färg
kedjor: 8x2, 11x2, 14x2, 17x2.
tråd, nål och sax
tålamod!!!

the weeks just flies away


tröja - monki, armband - marc by marc jacobs, jeans - H&M

Igårkväll var Nina här. Ikväll ska jag plugga. Måste säga att gårdagen kändes en aning roligare..

new.


Titta vad som låg i brevlådan när jag kom hem!! en superfin band jacket med fina detaljer, den omtalade monki tröjan och en leopardmönstrad Chloë Sevigny-tygpåse. Maja-margaretha(som jag köpte grejerna ifrån och som btw har börjat blogga, här) skickade även med två lollipops. sött.

last night:


sunday:


Tuva är här. Vi har käkat kina-mat, skrattat åt Rickard Palm på youtube och nu kollar vi på wipe out. I pauserna drömmer jag mig bort.. En perfekt avslutning perfekt helg med andra ord.

lördag:


En och en halv timmes golfträning fick starta min dag. Jag virade en halsduk runt halsen och tog en mysig promenad i det fina vårvädret till min vän Tuva som firade att hon fyllt sjutton. Det blev lax&pasta, chokladbollar och en massa sodastreamat-vatten tillsammans med hennes släkt.  Nu blir det ombyte för en helkväll med Martina och Linda. ciao!

white, fresh sheets in my bed:


Vaknade tidigare än tuppen och startade dagen med att putsa alla alla fönster i mammas inredningsbutik. Jag fick träffa min fina vän Tuva som btw fyller sjutton år idag! grattis! Vi svängde runt på stan, käkade lite kladdkaka inne i ett provrum och snackade strunt. Efter det gjorde jag en liten grej som ni kommer att få ta del av inom en snar framtid (kan säga att även Angelica var inblandad). Kom nyss hem ifrån min yoga och känner mig supertagg inför ikväll. love!

sleep tight


Titta vad jag nyss kladdade ihop!! Jag har så klart fått min inspiration ifrån Elsa Sylvan. Kan ni se vilken låt text jag har valt att skriva? Ikväll har jag även fått en guidad tur inuti Majas walk-in-closet och budat hem en jacka, en tröja och en Chloë Sevigny-kasse som kommer på posten nästa vecka. sleep tight!!

torsdag


hej. med mig är det bra, hur är det med er? Jag lägger en tanke åt Maja Lokander som fyller 18 år idag och en annan tanke till min syster Matilda som ligger med feber och kokar i sängen, stackarn. Inatt hade jag tänkt ha ett litet Mia och klara-marathon och se så många avsnitt som möjligt men någonting säger mig att jag kommer slockna runt tio-snåret.

central park:


Lite så här ser det ut när jag dansar på måndagar. Om det var någon som undrade liksom.

tisdag

+ vårkänslan jag fick i eftermiddags stannar inuti mig länge.
+ twitter.com och spotify!!
+ hoppade i taket av lycka idag efter ett kort telefonsamtal.
+ Mia och Klara på svt.se. 
+ The mentalist ikväll på TV3 klockan 21:00.
- I agusti flyttar min fina tvillingsyster till USA i tio månader..
- huvudvärk.

take me to rome



photo: signe

black and white


I fredags putsade jag alla fönster i mitt hus! 18 stycken! Det gör jag nog aldrig om igen.  Tillsammans med två av mina finaste vänner avnjöt jag fredagskvällen med vaniljglass, minisemlor och spel. Såna där kvällar som fungerar lite som medicin, du överlever helt enkelt inte utan dom. Dagen igår ägnade jag helt åt mig själv, hade hela huset för mig själv hela helgen så det blev hög musik, hög musik och ännu mer hög musik. En mysig promenad i vårvädret blev det också. Senare på kvällen svirade jag om till högklackat och tillsammans med Linda, Martina och Beri gjorde vi stan osäker till sent in på natten. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar på Parlamentet, Hur snygg är inte Josefine bornebusch? sådärja, nu vet ni lite hur min helg har sett ut. xo

Zanita::


photo: http://www.parkandcube.com/

old favorite:


show me your back.. again


du behöver:
t-shirt (H&M-herr)
sax
måttband
tygpenna
tålamod...

gör så här:
1. Börja med att göra herr-tröjan lite mer fenimin. detta gör du genom att klippa ut en djupare urrigning och klipp bort en del av armarna.
2. från kanten i nacken mäter du 4 centimeter neråt och ritar med en tygpenna.
3. gör samma sak ifrån sömmarna vid armarna in emot mitten, mot punkten du gjorde tidigare. 4 cm även denna gång.
4. från punkterna du nyss har gjort markerar du punkter med 1 cm avstånd från den ena axeln till den andra.
5. vid dina punkter du nu har gjort klipper du sedan små hål. de små hålen får inte vara för tajta, klipp därför hålen så att dem pekar neråt. 
6. från dina små hål börjar du nu klippa ner mot tröjans slut. klipp försiktigt! (mycket förisktigt! var försiktig så att du inte klipper i framsidan... det är jätte tråkigt att göra det och behöva börja om. jag vet.)
6. dra lite grann i remsorna du har skapat för att göra dem "runda".
7. klart!!

jäkla bajsförklaring. haha.

.. och för er som känner igen idén så fick jag den ifrån bik boks vrålsnygga t-shirt som är identisk med min som just nu finns i butik. Den får man betala 250 spänn för. För den här betalade jag 50. Se där hur mycket man tjänar om man är lite kreaktiv och har tålarmod!


Chanel Iman


photo: http://www.stylesightings.com/


$60 shopping challenge


CLICK CLICK CLICK!!!

good morning!!



photo: http://www.oaknyc.com/

details:


Zebran!! - armband, ringar och halsband - där ligger jag nu - min "walk beside"closet -  jag som trodde våren var på väg.. men idag kom snön som en brev på posten - chocolate!!! - fördriver resten av kvällen med att läsa nya nummret av cover.

tonight I visited my beatiful friend Fanny. we watched TV and drank te. how was your evening?


hi cuties!!

favorit accessoar armband favorit modell Lily Donaldson favorit bloggar Karoline, Carolina, emma nygren, Angelica favorit pålägg messmör, ost, leverpastej, avokado (miriam, inte på samma macka, haha!) favorit resa Thailand 06 och New york 08 favorit barndomsminne har många fina minnen tillsammans med mina kusiner favorit plats morfars hus i spanien favorit godis marabou mjölkchoklad favoritfilm a lot like love, breakfast at tiffanys favoritmat soppa, pannkakstårta och paella favorit plagg i garderoben någon av mina t-shirtar favorit artist Lykke li favorit dricka varm saft (svartvinbär) favorit sysselsättning pyssla/spela golf/ umgås med fina vänner favorit stad New york favorit fashionicon M-K olsen favorit tv-program The city favorit hemsida style.com favorit årstid sommar

Made on TV, a guy who wants to become a fashiondesigner, how are you guys this monday afternoon?



sammetsleggings - gina tricot, skor - din sko, t-shirt - vailent, jacka - weekday, väska - mormors skapelse.

sunday:


MIN LÖRDAG:


Jag åt pannkakor med lingonsylt och äppelmos till frukost.  vilken jäkla start på en perfekt lördag!

Tillsammans med syrran tog vi bussen in till stan. min fina syster som flyttar till USA i augusti!!

Jag och Angelica drog till IKEA där det var fullproppat med människor. Men vi hade trevligt ändå.

På kvällen drog jag på mig mitt nya linne och tillsammans med en massa fina vänner smällde jag i mig tacos så att det sprutade ut genom öronen. Kvällen innehöll även "spontan"-klappar och vattenpipa.
Vi drog in till stan och träffade stans bästa killar som vi tyvär träffar alldels för sällan..

Grön mini-bil!!!

love love love



http://theskullset.com/

thursday 18:53



skor - din sko, jeans, sjal - H&M, jacka - weekday, armband - marc by marc jacocbs

show me your back


du behöver:
vitt linne (H&M herr)
tålamod

Det här linnet satt jag och pilla med i spanien. voila!


spanien part: two


Vi spelade ju såklart inte bara golf. Emellan åt hann vi med att till exempel besöka världens tråkigaste stad - Vinaros, leka namnleken så fort vi satte oss i bilarna, bada i den iskalla poolen, spela golf mitt i mörka natten, lyssna på musik och storhandla på carefour. Dansa gjorde vi också. en härlig vecka helt enklelt! hörs!

Spanien part: one


7.00 - godmorgon och hej löpning! 8.00 - frukost 9.00-11.45 - teknikträning 12.00-12.45 - lunch 13.00-18.00 18-hål  och efter det var man rätt trött. Har haft det superbra och längtar redan tilbaka! Vädret kunde dock varit lite bättre (öron-värm-paus på bild nummer fem) och spanjorerna lite trevligare men oj vilken resa!

Honeys, I'm home!

I'm home! but I have not quite landed yet.. All clothes from the trip is on the floor, school books are pellmell (yes, I'm already behind) and I'm in desperate need of a shower. But one thing in atime, now i'm going to drink fresh squeezed orange juice and watch projekt runway and later I will show you guys some photos from the trip. love.

RSS 2.0