a_flower_development


Har fotat samma blomma i en vecka. Nu drar jag till min sommarstuga med en massa fina vänner. XO

my_friday:


pic1. Jag tog en mysig fika med Tuva och Johanna. pic2. Ikväll har jag varit på födelsedagskalas. Hade födelsedagsbarnet fyllt lika många år som hon bjöd gäster hade hon fyllt trettiotvå.. pic3. lekparker är underskattade, don't you think? pic4. kitty.

COME_AND_HUG_ME_RIGHT_NOW


När man sitter på lektionerna och spelar kort (bara för att man inte har något att plugga med) vet man att sommarlovet snart är här. I helgen drar ett helt gäng ifrån min klass ut till min sommarstuga på landet. Det blir sol, bad, grillning, spel, bastu, nattbad, godis, skratt osv. XO 

P.S: Du som undrade, nej jag dricker inte alkohol. Men jag går ut och "festar", men då nykter alltså. Kan helt enkelt roa mig ändå!

blue_shirt


skjorta - H&M herr

Drar och tittar på fotboll med Micaela och Dennis. Förstår inte riktigt varför, jag hatar ju foboll.

SUMMER:

sova svalt, nattbada, jordgubbar, sitta i gräset på midsommarafton och göra kransar, spännande sommarromanser, picknick i parken, vakna med öppen dörr i sommarstugan och lyssna på vattnet som slår mot bryggkanten, irritera sig på fåglar som skriker/skrattar, cykla hem i gryningen efter en fantastisk partynatt, poolhäng hos Tuva, grilla, bruna ben, åka båt, fräknar, regniga sommarkvällar, smoothie i morgonsolen, midsommar, fira min födelsedag, Cypern med en massa fina vänner, festival, härliga dagar vid Viktoriasjön, spela golf, äta glass i stora lass. osv.

tuesday_night:



Sitter och pysslar lite på golvet, lyssnar på musik, (NAME THE PET såklart). Imorgon är jag ledig hela dagen så då ska jag passa på att jobba lite.

P.S: NU ÄR BILJETTERNA BOKADE!! 10-14 juni befinner jag mig i London.

MY_DAY


Blev en kort dag i skolan idag. Eftermiddagen spenderades lite grann som igår: solstolen, bikini, bra bok, smoothie och härlig musik som strömade in i mina öron. När solen försvann gick jag istället in och bläddrade i lite tidningar och åt vindruvor. XOXO

Härliga_måndag


+ sommarvärme på hög nivå och jeansshorts-invigning i skolan!
+ Planering inför kommande helg med några från klassen. Det kommer bli svårslaget!
+ Kort skoldag, slutade redan vid lunch så det blev flera timmar i solen på baksidan istället.
+ köpte fisk på väg hem från skolan som avnjöts i gräset med syrran som sällskap.
+ Åkte in till stan och kollade på syrrans korpmatch. Typisk tjejfotboll men oj vad roligt det var att kolla på!
+ Min cykel har blivit väl använd idag. Love it!
+ Bara plus idag!

01:31:09

Tonight, just before I was thinking of going to bed, my friends called me and asked me if I wanted to play "burken" with them. "of course!" I said. I had a very fun night but right now I'm tired as a cow. Sweet dreams!


Perfect_sunday:


Enligt mig är söndagar den bästa dagen i veckan. Då brukar jag alltid äta frukost i sängen, mysa omkring hemma på förmiddagen, kanske plugga lite, umgås med fina vänner och idag har jag även glidit runt lite på longboarden. Varje söndag brukar mamma alltid lyxa till det lite när det blir dags för middag. Ikväll blev det min favoriträtt: paella (tredje söndagen i rad) Jag hade även bjudit hem Rebecca, Elina, Sofie och Elin så brist på trevligt sällskap hade jag inte. LOVE

lovely_summernight


photo: Summer 08.

Ikväll har varit en sån där fantastisk sommakväll. Först en tur till MAX för lite käk. Sedan vidare hem till stadsdelen där jag har växt upp och bor än idag - Hagaström. En plats där jag känner mig trygg och lycklig. Där åkte vi longboard, freelines och lyssnade på när fredrick spelade gitarr. När myggorna torterade oss alldeles för mycket tog vi bilen in till stan och hyrde film och köpte popcorn. popcornen tog slut innan filmens handling hade börjat men det gjorde inget. Jag är lycklig! love!

THE_COLOR_OF_MY_HAIR


I H-A-T-E the new color of my hair! hate hate hate it! I miss my old color (as in the photo). Maybe I should stay inside for the rest of the week and maybe next week too? HATE IT!

hello!!

Somnade med ett leende på läpparna igår, det blir lätt så när jag har dansat hela natten med mina vänner. Idag har jag hängt runt med m-m i ett par timmar. Vi käkade glass i solen, m-m köpte grymma skor, pratade om London och jag invigde min nya hårfärg. Nu ska jag vidare iväg på födelsedagskalas. Min kusin fyller 10 år. grattis!

Let's dance tonight!!!


kjol - weekday, tröja - gamla strumbyxor, armband - hemmagjort, lila nagelack - Depend

night!

Me and Maja had a fast and furious-marathon tonight. But we only saw the first so I do not know if you can call it a marathon. Anyway, I had a nice time. Tomorrow I'm going to go up early and work. boring but worth it! XO


tonight, I made dinner:


photo1. new years eve 2008. photo 2. I made dinner tonight to my mother and me. I made tacopie. My mom liked it. and so did I. Hopefully I'm having a Fast and the furious-marathon tonight. love!

hi cuties!!!


chinos - Gina tricot, nagelack (vinrött) - depend, halband - JC+ Tjugo dagar kvar till London.

+ planerings-fika med Micaela, Dennis, syrran och Beri.
+ Golfträning och lasagne till middag (favoritmat)
- Kvällens planer: plugg..
- nationellt prov i Matte i morse, just nu känns det bara som om jag vill ha sommarlov. 

måndag 19:46:27


jeanshorts - Levis, t-shirt - AA

I dag har jag putsat 26 fönster. Insida, utsida och emellan. 3 ½ timmars jobb som gjorde att jag matade spargrisen när jag kom hem. Ikväll vill jag egentligen bara ligga i sängen, glo på film och käka jordgubbar, men skolan tar död på mig och tvingar mig istället till att plugga matte. tjoho! love!

IKVÄLL:


Är inte söndagsmiddagar alldeles underbara? Ikväll bjöd vi hem släkten coh käkade paella. Har ni smakat det förrut? Gör det om inte annat! Vet inte riktigt vart, men i värsta fall får ni väl ta flyget ner till Spanien. det är nämligen Spaniens nationalrätt det där gula på första bilden. Smaskens! Just nu sitter jag och äter american cookies som jag köpte i New York i novemeber förra året, (vakumförpackade så klart!) Ett helt inlägg om mat blev det visst. tjoho.  xo.

igår kväll:


random:


photo1. Farvälet av Martina i Torsdags innehöll tusentals kramar, tårar och ett par sista skratt. Photo2. Jag extraknäcker numera som fönsterputsare. smutsiga fönser någon? XOXO

TV ON, CRAP ON,


Vaknade med sorg i hela kroppen idag. Saknaden efter min fina, fina vän är obeskrivlig. känns overkligt, som om vi ska ses ikväll som vanligt. Men det ska vi inte.

Sommarplaner:
9-11 juni. London.
23-27 juni. Festival: Peace&love.
24-31 juli. Cypern med tjejgänget.

Som ni ser är det inga gratisgrejer jag har bokat in, vilket betyder att sparkontot måste öka rejält. Så nu på förmidadgen ska jag ägna mig åt att putsa fönster hos en familj som tydligen har smutsiga fönster. LOVE

MUSIC IN MY ROOM. HIGH VOLUME.


shorts - Levis, skärp - seconhand.

Nu blir det ett sista farväl till Martina inne i stan. Så himla sorligt men någnting som jag måste inte faktiskt kommer att ske. Sex månader utan en av mina bästa vänner. Vi får helt hålla tummarna för att du får "the time of your life" (vilket jag tror att du får!!) ciao!

P.S 1:För er som frågade hur man gör och lägger upp "bildspel" i bloggen - jag förklarar det i helgen, när jag har tid!

P.S 2: Är ni intresserade av hur min kära vän Martina kommer att ha det där borta i Jerusalem kan ni följa hennes blogg här. Do it!

I DID IT!!!


Godmorgon! Äntligen har jag förstått hur man får in dessa typer av bilder i bloggen!! YES! Ha en bra torsdag allihopa!

onsdag:

Helt plötsligt blev det totalt kaos i skolan. allt ska in på samma gång. Men jag kör på än då!!! Jordgubbar med mjölk har jag som sällskap när jag sitter här på baksidan hemma i solen och pluggar. Musik har jag också. LYSSNA!!

goodmorning pink!


m-m, Your favorite coulor right?

Godmorgon! Är det någon som kan förklara hur jag lyckas få in sådana här bildspel i bloggen? Jag vet hur man gör själva bildspelen men de rör sig inte när jag laddar upp dom på bloggen.. please help me!

tonight


Ikväll. Tacos, skratt, avskedsbok, skratt, minnen och framtidsplaner. Det ser ut att bli en fantastisk sommar!

P.S för er som undrade, jag dansar på ZEN-ZEN här i Gävle, i sommar börjar en ny kurs. nu: scrubs!

i hs17:17


pic: levis 501 short. Beyond retoro.
simning sista lektionen idag. Ikväll ska jag på avskedsmiddag hos Martina som flyttar på torsdag. Sorligt men sant. m-m bokade Britney Speare-biljetter iförmiddags!! YES!!

P.S Jag insåg idag att jag har skrivit fel på headern, ändrar det när tiden kommer till mig!!

lovely Monday evening:

+ skratt och leende på dansträningen, fjäderhatts-provning och ännu mer skratt.
+ lasagne med Linda och syrran inne i stan efteråt.
+ sitter i skrivandes stund och pratar med m-m om en resa till London 9-11 juni.  Där ska jag bara njuta, umgås med M och såklart - se Britney Spears på O2 arena!!! om allt går som det ska vill säga...
+ inte ett enda minus idag!!!

Florida 2008


MIN SÖNDAG:


pic1. Jag och syrran tog en liten spontantrip till Stockholm idag. Helt oväntat och stressigt iväg till tåget blev det. pic2. -- pic3. min fina syster. pic4. Det blev glass i stora lass! pic5. När vi kom hem till Gävle igen mötte vi upp Dennis och tillsammans åkte vi hem och käkade mammas hemmagjorda paella, Spaniens national rätt och gjorde det jag gillar mest att göra på söndagar - spela kort. En fantastik söndag helt enkelt.

friday 20:34

Har haft en bra fredag. Började med att mysa i morgonsolen, spelade sedan golf med pappa, tog en mysig promenad med Daniella och drog sedan vidare för att möta upp ett gäng härliga klasskompisar för brännboll, "kasta gris" och mycket skratt. Men nu drar jag ner rullgardinerna, ska nämligen upp klockan fem imorgon. Halv åtta ska jag nämligen befinna mig i Uppsala för årets första gofltävling. ciao!

09:32

The The sun is shining through my window, I ate my breakfast in my bed this morning and soon I will enjoy the sun outside. Tonight tonight will be awesome. But I really need to get some sleep tonight too, up early tomorrow and play my first golf competition this year. love!

hello cuties!!


jeans - Cheap monday, linne - Indiska, halsband - secondhand.

Everything feels so right today. School was awesome, the Nationall test in english went good, after school I hade a lovely cup of coffee with one of my two closest friends and my cute syster, ate a lovely dinner with my familiy when I came home and now I'm laying in my bed, watching some crap on TV and just smiles because I feel so happy right now. Does I sound like Antonia right now or what? How was your day? kiss.


bed, here I come!


jeans - H&M, t-shirt - bikbok, halsband - JC/gammalt, skärp - second hand

just a thought


Tänk på att inte ta er vänner för givet. Ibland finns dom inte längre kvar.

tuesday


+ Var på otroligt bra humör idag. Måste vara sommarlovet som snart är här. 22 skoldagar kvar!
+ Fick ett extremt långt sms från mina kära vänner Micaela och Martina som festar sönder i Slovenien/Venedig. Skönt att höra att dom lever.
+ Årets första golfrunda på Svensk mark.
+ Gordon Ramsey på trean, NU!
- argumentera, bråka och fälla tårar är något jag i fortsättningen vill undvika..
- Sofis mode som alltid gör mig besviken. gillar ni den tidningen?

in bed, watching the hills


tröja - Monki, jeans - H&M, halsband - JC, armband - hemmagjort

En fin vän gav mig den här tröjan så nu har jag två. Ikväll ska jag på dansträning och sedan vidare till ett cafe för att möta upp Matilda.  Men innan det blir det mellis och the hills. Lite läsning i "ego girl" också. love!

sunday, thinking of all kinds of friends.

Tusentals tankar i huvudet. Tänker på Saga och Matilda som jag hade så roligt med igår på bussen, tänker på mitt fina tjejgäng som jag är så himla tacksam för att ha, tänker på Tuva som jag alltid har så himla mysigt med, tänker på tjejerna i klassen som gör varje dag både lättare och roligare, tänker på mina kusiner, vänner man inte så ofta pratar men men ändå har kvar, förlorade vänner, saknade vänner. Allt på samma gång. sleep tight!
sommaren 2008.

give me summer holiday!!!


Grillen togs fram, marchemellows grillades, sommarkänsla i luften, fotboll på TV, fina vänner och mycket skratt. Gårkvällen fick mig att tänka lite på sommarlovet. Kvällen påminne nämligen lite om det. Men om mindre en fem veckor står vi där och har hela sommaren framfrör oss så jag får hålla ut ett litet tag till. bye!

LAST NIGHT AND TODAY:



Tusentals stearinljus, fina vänner och daimglass var ingredienserna igårkväll. Var man tyst kunde man höra våra fingrar slå mot tangenterna på våra datorer. I dag vaknade jag upp med ett leende på läpparna, åt frukost i sängen och förflyttade mig senare ut i solen. Jag började läsa "Ego girl" av Carolina Gynning samtidigt som jag åt apelsiner från Spanien. Jag, Saga och Matilda åkte sedan in till stan och avnjöt en lunch i gräset , gick sedan vidare och köpte glass. daim återigen. Saga provade även på hur det skulle vara att vara blondin. love to you all!

This afternoon:


Så här har jag spenderat min eftermiddag. Fina Tuva och jag har legat ute i solen, snackat strunt, målat naglarna och tro det eller ej - vi har badat! 14,8 grader i vattnet. bye!

godmorgon


http://thecobrasnake.com/


RSS 2.0