Jerusalem_part:one


ph1: Landade i Jerusalem och fick äntligen träffa mina otroligt fina vän Martina! Det var nästan tre månader sedan sist så det blev stort kramkalas! Det blev hamburgare och ett snabbt ombyte innan vi drog ut på Jerusalems gator! ph2. -- ph3. Vattenpipa på Zoolis!! ph4. Glad för att äntligen vara i Jerusalem!! ph5. Vattenpipa på Zoolis!!

home!!!


photos by me from the airplane today.

Cuties, I'm home!! Flygresan gick bra men jag är dock helt slut i huvudet efter resan som påbärjades klockan ett inatt. Veckan i Jerusalem har varit fantastisk! Så fort som möjligt ska jag börja lägga upp en massa bilder här från min underbara resa!

Just nu står mamma och gör paella, släkten är på väg och klockan åtta ska vi allihopa skypa med Matilda! Jag ska lägga mig tidigt ikväll för att orka med morgondagens jakt efter en outfit till morgondagens hallowenfest! GAAAH! vad ska jag ha på mig? Jag vill helst vara indian, eller spiderman.. eller sjuksköterska!

Familjen Eriksson - jag saknar er och Jerusalem redan! ses om en månad!

Love from me to you all!!!

congrats_mom!!!


Me and mom in Barcelona.

- Imorgon åker jag hem, vilket jag inte vill!! jag vill stanna här med Martina!!
- Det är stekhett här i Jerusalem men solen är  helt störd så jag är inte speciellt brun..
++ Idag fyller min mamma år!!! saknar henne och önskar jag kunde vara hos henne idag! LOVE YOU!
+ Om två månader får jag träffa min fina fina syster Matilda!!

Nej, nu ska jag och Martina lägga oss och se något avnsitt av Svenska hollywood fruar innan vi byter om och drar ner till Zoolis (En av Jerusalems tre barer..) XX

smakprov:


Ph1: Den underbara utsikten från Martinas hus! ph2. bbq last knight! ph3. Martyparty med "Jerusalem by knight" i handen! ph4. idag åkte vi till döda havet där salthalten i vatnet är så pass högt att man flyter!! Superhäftigt! ph5. Kamelen, jag och Martina!! haha!

Jag har det så otroligt bra här nere! Har så mycket roligt inplanerat den här veckan att jag önskar jag kunde stanna längre! Nu ska jag och Martina ta fram vattenpipan och sätta oss på taket och se när solen går ner över Jerusalem. xx

Let's_go_to_jerusalem_..now!!

Väskan är packad, kameran är med, jag kan knappt hålla ögonen öppna eftersom klockan inte ens har passerat fyra men trots det är humöret på topp, jag har tagit ledigt från jobbet i en vecka framåt så nu drar vi! Ni hänger väl med? Nu drar vi till Jerusalem!!!!


mask_on


mask i ansiktet, gossip girl på TV!!!

dagens vill ha: Torsdag!
dagens låt: KLICK KLICK KLICK! (det här är till er elitsexan!!)
dagens tips: buda på Majas snygga skor här!!
dagens hälsning: till Martina: "SEE YOU SOON!"


Okt. 18, 2009


Här ligger jag nu. Nerbäddad under täcket, The hills underhåller mig och jag käkar sockeräpplen (äpplen doppat i socker, GAAH!!)  Mamma vill bjuda mig och Saga på bio ikväll så jag avslutar dagen i biomörkret! CIAO!

this_day


Tuva by me.

Börjar dagen  med en brunch inne i stan med Tuva! sen måste jag göra tusen saker inför Israel-resan och sen avslutar jag kvällen med min fina fina Saga! PÖRFEKT!


Jerusalem_here_I_come!!!


Martina bloggar om sitt liv i Jerusalem (hon bor där i ett halv år eftersom hennes pappa gör FN-tjänst där!) här!

Jag är så sjukt jäkla glad just nu!!! anledning? FÖR ATT JAG ÅKER TILL JERUSALEM PÅ TORSDAG!!!
Det var ju först meningen att jag, Beri och Linda skulle åka dit tillsammans, men det gick inte riktigt som planerat men så istället åker jag dit själv! Biljetterna är bokade, humöret är på topp och jag kan nog inte bli mycket gladare! Ska bli så himla roligt ska det bli!!
Martina är en av de roligaste, stördaste och snyggaste människor jag känner! Sen ska vi ju inte glömma att nämn hur mycket jag älskar hennes humor (och hennes hår!!)  Vi ska bada i döda havet, åka till Tel aviv och sola besöka klagomuren och ha så himla roligt!

OMG! jag kan inte sluta le!!

best_hood_ever!!



linne - köpt i london, hood - H&M, ringar - marknader bla.

Nu ska jag, Beri och Linda åka och fira Micaela som fyllede 18 förra veckan! Der blir middag och bio! Tyvär måste jag gå och jobba efter bio medans dom andra fortsätter på andra trevlighter, men men - sånt är livet! CIAO!

I'm_becoming_a_jeans_girl



jeans - nudie, skor - din sko, tröja - gina tricot, armband - cocco, ringar - marknader

end_of_the_day

dagen roligaste: Det klev in en blind liten gubbe på bussen imorse. När han letade efter busskortet i fickan sa han till busschaufför "Nu ska vi se.." hahahaha!
dagens jobbigaste: först skolan 8.15-15.00 och sen jobb 15.30-23-15
dagens "ånej!": vaknade fem minuter efter att bussen gick...
dagens tråkigaste: hade planer på att åka och hälsa på matilda på höstlovet men idag fick jag beskedet att detta inte kommer att bli av eftersom hennes skola inte tillåter mig att följa med Matilda dit den vecka jag skulle varit där. Detta innebär att jag skulle behöva sitta ensam hemma hela dagarna och då känns det inte riktigt värt pengarna.. Så himla tråkigt!
dagens bästa: sånt här gör mig så glad!!

thailand_

Take me back to thailand 2006!!


vi spinner vidare på frågor&svar..

har fått två frågor angående min kavaj:
1. vad har du för storlek? jag har stl 34.
2. Är den längre där fram än där bak? JA! helt sant!
3. Var det länge sen du köpte den? Nej, jag köpte den i Barcelona. Finns på de flesta H&m butiker då den inte är från H&M trend.

Godnatt på er!

regn_


Ligger med katten på ryggen och rengöringsmask i ansiktet. Ikväll blir det sleep over hemma hos Linda! Martina, Matilda och Micaela som inte kommer kunna vara med ikväll finns med i våra hjärtan!

denim_


skjorta - monki, kavaj - H&M, lacktights - urban outfitters, armband - gjort själv, linne - glamour

the_answers

1. Vad har du för framtidsplaner? Min dröm/mitt mål är att flytta till New York och plugga efter gymnasiet, kanske journalistik eller nått liknande. Bär det inte av till det stora äpplet så är jag sugen på att plugga modevetenskap på Stockholms universitet. Om man blickar längre fram vill jag i slutändan ha en fin familj, två barn (en flicka, en pojke) och bo i ett fint hus i Helsingborg
2. Vad ska du göra på höstlovet? Det var ju som sagt meningen att jag, Beri och Linda skulle åka och hälsa på våran kompis Martina som bor i Jerusalem för tillfället men biljetterna dit blev så otroligt dyra att vi var tvungna att ställa in, hur tråkigt det än är. Så istället har jag lite andra planer på gång men ingenting är spikat än så vi får se vart det bär av.
3. Tränar du fortfarande golf ? Jag har spelat golf i tio år men i somras tog jag ett uppehåll. När jag börjar igen vet jag inte riktig men förmodligen blir det nästa sommar och då blir det ingen riktigt satsning utan mer för att det roligt.
4. Skulle inte du gå SPid-programmet på borgis först? Jo, jag började där men efter bara några dagar stötte jag på tankar i huvudet som sa åt mig att byta till en annan linje, vilket jag gjorde. Kändes naturligtvis  tråkigt att lämna en bra klass men nu går jag på Thoren och trivs som fisken i vattnet!
5. måste du vara sååå snygg? Haha! Tack för alla dessa fina kommentarer som ni ger mig!!
6. Vad vill du jobba som? Journalistik intresserar mig mycket så det skulle vara roligt att jobba med det! Whitney Ports karriär skulle jag inte heller direkt säga nej till. Assistent åt någon häftig person inom modebranschen i New York är en dröm!
7. Varför lägger du alltid ditt äppelskrutt på bänken uppe i hallen? Haha! Mamma!
8. Är det roligt att ha en tvillingsyster? Det är superroligt! Det bästa är att vi är lika gamla vilket innebär att vi är som bästa vänner!
9. Är det inte jobbigt nu när Matilda bor i USA? Det är nog den jobbigaste känslan man kan ha i kroppen. Man blir påmind av henne hela tiden. Det kan vara allt från att hennes favoritmusik spelas på radion eller att jag ser dörren in till hennes rum som kan få min ”sakna-Matilda”-klump i magen att växa.
10. Vad fick dig intresserad av mode och kläder? Har du alltid varit det? Vart jag har fått det intresset ifrån kan jag nog tyvärr inte svar på men jag har alltid varit det och det kommer nog alltid att vara en del av mitt liv
11. Har du eller har du haft en pojkvän? Nej jag har ingen pojkvän och har väll egentligen aldrig haft något seriöst förhållande
12. Vad gör du helst en lördagskväll? Det står mellan skaka rumpa med mina vänner eller mysa framför en film med B&J’s. Men skaka rumpa är nog roligast!
13. Hur mycket tjänar du på ditt jobb? Tillräckligt!
14. Vad för kläder/skor ska du satsa på i vinter? Skor blir det nog lite blandat, kängor/klackar/converse. I klädväg vet jag inte men jag kommer nog använda mig utav korta, svarta jackor/tjocka dunjackor när det är kallt och min pälsväst kommer nog till användning någon gång
15. Vart får du all inspiration ifrån? Tidningar, bloggar, folk på stan, filmer osv.
16. Vad är det du saknar mest med att inte har Matilda hemma? Att jag inte kan gå in på hennes rum, lägga mig bredvid henne i sängen och bara vara. Prata skit, skratta åt saker som bara vi två förstår. Kom hem Matilda!
17. Vad läser du för bloggar? I stort sett bara modebloggar, sen är jag sjukt intressera av hur det går för min vän Martina i Jerusalem och Matilda i USA så deras bloggar kollar jag flera gånger om dagen
18. Hur är det att gå på Thoren? Skolan är rätt litet vilket kan vara både negativt och positivt men jag har underbara kompisar i klassen så jag stortrivs!
19. Vad ska du göra efter gymnasiet? Förhoppningsvis åka till New York och plugga!
20. Vem är din förebild? Två personer som jag ser upp till är Emma Watson för att hon är så himla talangfull, smart och vacker och sen Beyonce för att hon har sådan otrolig power och är sjukt duktig på det hon gör!
21. Vad tycker du om fjortisar? Dom är tråkigt! Eller dom kan vara roliga att kolla på men tråkiga eftersom dom ser/går/är likadana allihopa och inte verkar ha någon egen vilja.
22. Hur är det att ha en tvillingsyster, är det kul att vara jättelik någon annan? Det är både roligt och jobbigt att vara lik någon annan. Roligt i sammanhang då man lan lura folk och jobbigt i vissa situationer då man blandas ihop med den andra.
23. Hur har du kunnat blivit så smal? Jag hade en period i mitt liv som jag helst vill glömma, men nu är jag nöjd med min vikt och hur jag ser ut.
24. Är du nöjd med din kropp? Ja, även fast jag har saker jag kanske är mindre nöjd över men vad gör det om hundra år?
25. Vart köper du dina kläder? Hos budgetkedjorna
26. Is eller vatten? Vatten med is i!
27. Vilken linje går du på gymnasiet? Business på Thoren vilket motsvarar sam ekonomi.
28. Vart jobbar du? På Subway sedan 3 ½ månader tillbaka.
29. Svart eller vit? Svart
30. Katt eller hund? Hund!
31. Komedi eller skräck? Komedi i litet sällskap och skräck i stort sällskap
32. Sova eller vaken? Vaken!
33. Lussebullar eller pepparkakor? Lussekatter!
34. Kaffe eller te? Inget av dom!
35. Mjölk eller vatten? Mjölk
36. Saft eller juice? Saft, helst varm svartvinbärssaft
37. Hur är en perfekt dag för dig ut, från morgon och till kväll? Jag sover till halv elva, åker in till stan och käkar frukost med mamma och pappa, möter upp Tuva för en shoppingtur, åker hem till Saga för att kolla på tusen avsnitt av vänner, på kvällen går jag ut och skakar rumpa fram till sent in på natten med elitsexan eller tjejerna i klassen!! Dagen avslutas med varma mackor och varm choklad!!
38. När du ser din tvillingyster, tänker du ”ungefär sådär ser jag ut!” eller ser du sig själv som en helt annan människa (på utsidan)? Ja, det har hänt ett par gånger men även fast vi är enäggstvillingar så är vi rätt olika om man känner oss väl.
39. Vilken är din favoritfilm? Åh gud! Det finns så många! Måste jag välja en så väljer jag nog A lot like love. 40 Hur fick du jobbet på Subway? Jag skrev ett CV och skickade in! 41. Tycker du att det är jobbigt när du jobbar nattpasset på Subway och en massa fulla människor berömmer dig för din blogg? Det har hänt tre gånger och jag blir så glad varje gång! Mer sånt! 42. Har du varit på krogen här i Svergie någon gång? Nej 43. vilken månad fyller du och din tvillingsyster år? den tjugonionde juni

Sen har jag ju även sjukt mogna kompisar också (Elina och Martina - känn er träffade!!) som ställde dessa frågor:


44. har du nån gång bajsat i skolan? du verkar så himla proper i ditt sätt att vara så jag har så svårt att se mig dig inne på en toa och trycka liksom! --- 44. Hur luktar ditt bajs? Jag ssger bara Ayia napa!!

 Sliva frågade också om jag är kär i henne, och ja Sliva, jag är kär i dig!!

 


Okt. 12, 2009


kavaj - H&M, halsban - hemmagjort



+ Roligaste dagen på länge i skolan! skrattade så att tårarna rann flera gånger!
+ skype med Linda! (ni bör känna till att Linda bor femton minuter från mig, haha!)
+ Svenska hollywood fruar klockan nio!
- måste plugga ikväll men tv, dator och film lockar så myket mer!

snart kommer svaren!


huvve_smycka_mig



Satt trixa med lite kedjor i går! Blir invigning nästa helg då det förhoppningsvis blir roligare saker inplanerat än jobb som jag i helgen gör både fredag och lördag natt. WIHOO!! (läs ironi)


good_night_cuties!




dagens vill ha:
höstlov!
dagens saknad: Min fina, underbara vän Mrtina!
dagens längtan: sportlov!
dagens låt: min vän Viktor och två av hans kompisar sjunger så otroligt fint! lyssna här!
dagens tråkigaste: att Jerusalem-resan blev inställd.  
dagens bästa: Skype med Matilda och Linda!
dagens hälsning: till Anton, linda och Beri: "Tack för att ni kommer och underhåller mig på jobbet!"


Barcelona_part_five


Dags för fotboll!!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen - vackra, vackra Barcelona!

Jag älskar dig mamma!

Sista dagen blev det la playa!! Sol, medelehavet framför sig och världens sämsta thaimassage!

På stranden var det sjukt mycket folk!!! anledning? Alla vill nämligen se...

..flyguppvisningen! Sjukt underhållande!

Glass i stora lass!!
 


rings_


ring1&3 - marknad i Barcelona, ring 2 - H&M

Här har ni mina fynd jag slog till på i barcelona! Jag älskar dom!


- Linda, Beri och Jag hade tänkt åka ner till Israel och hälsa på Martina över höstlovet men idag kom beslutet att vi blir tvunga att ställa in. Känns O-T-R-O-L-I-G-T tråkigt men det är inget att göra åt saken tyvär. Vi får helt enkelt hålla ut till November då Martina kommer hem igen. FUCK!!! DET HÄR SUGER!
+ Nu när Israel-resan blev inställd försöker jag att inte deppa sönder genom att söka på lite nya resemål. Vart det bär av är inte besämt ännu dock. EXCITED!!

Nu bär det iväg till jobbet ett par timmar! Imorgon kväll tänkte jag svara på era frågor så ni har tills dess på er att bomba mig med frågor! XO!!

You have until tomorrow to ask me what ever you want so come on - do it here!

let's_do_this!


Nu sticker jag för att fira sötaste Maja som fyller 17 år! Det är mina favorittjejer i skolan som blir mitt sällskap så tråkigt lär jag ju inte ha! HAVE A FABULOUS SATURADAY!

Ser ni att jag ha mittbena? Jag tänkte testa på det ikväll. Vad tycker ni?

Barcelona_part_four


Rambla!


Otroligt talangfulla killar spelar sin musik på gatan.

Hittade min future husband på en av Barcelonas gator...

tapas!!! tack gode gud för att du skapade denna fantastiskt goda maträtt!

Drink i handen, sol i ögonen och utsikt över hela Barcelona! kan det bli bättre?


Jag och mamma som hellre ser på när färg torkar än att kolla på en fotbollsmatch begav oss till Camp nou för att titta på Barcelona-matchen! Folk undrade nog vad fan vi gjorde där! Men vi ville se Zlatan mer än något annat så vi gick iallfall på den där matchen och hade väldigt roligt!Att vi inte riktigt reagerade när det blev mål behöver vi ju inte prata om.


Fina Barcelona!

Sangria!!!!

questiontime!!!


Okej hörrni! VI kör! Men snälla, ni måste fråga! annars ser jag ut som en looser om jag får typ tre frågor. Blir lite nervös nu faktiskt.. Så fråga på tills jag säger stopp! Nu drar jag iväg och jobbar! GOOD NIGHT!

Let's have a questiontime!! Ask me anything yo want!

questions_

Någon ställde några frågor i tidigare inlägg som jag tänkte svara på.

1. Hur får du pengar till alla resor?
Jag jobbar och sliter och när pengarna rullar in lägger jag direkt dom i mitt sparkonto. Det handlar om vilja tror jag. VILL jag verkligen resa (vilket jag vill mest av allt vill) så gäller det bara att kämpa för det!
2. varför åkte inte du också som utbytesstudent till usa?
När min syster började prata och planera runt allt det här med USA stod jag på en punkt i livet då ett år utomlands inte direkt passade mig. Hade jag fått möjligheten idag hade jag nog tänkt annorlunda och kanske dragit iväg jag med. Men jag har en framtidsdröm/plan om att åka till New York efter gymnasiet och plugga så jag siktar mot det istället.
3. hur kom ni in på klubbarna i cypern?
Det är inte samma system på krogarna i cypern som här i Sverige. Ingen 18-års gräns alltså så det gick bra :)
4. åkte du helt sj med kompisarna till cypern?
Japp, FF! Martina, Beri, Sliva, Linda och jag hade sjukt roligt i Cypern i sommras!


friday_




Dagens bästa:
• Ídag köpte jag en ny kamera! Det blev en Nikon coolpix p6000.
• Har haft en rolig dag i skolan trots allt som skulle bli gjort. 
• Mötte upp fina Matilda och tog en sväng på stan.
• Hemmagjorda färsbiffar, kokt potatis, hemmagjord brunsås och iskall mjölk till middag ikväll med familjen!! STORT plus på den!
Dagens sämsta:
• jobbar 00.00-03.30 inatt. WIIHOO!! (läs ironi)

Som ni ser så har det varit en bra fredag! Nu ska jag fortsätta att mysa med familjen framför Idol innan det blir dags att dra iväg till jobbet.

morn'_


Önskar jag kunde ligga kvar i sängen hela dagen och ha ett gossip girl-marathon men jag måste rusa till skolan. HAVE A GREAT DAY EVERYONE!!!

Barcelona_part_three


promenerade i den mysiga hamnen när solen var som varmast.


besökte en marknad med tusen saker att pilla och titta på. Här fyndade jag också två ringar.

Mamma på favoritrestaurangen.

vackra, vackra Barcelona x3

tack gud för solglasögon!

hello_

dagens vill ha: fler timmar på dygnet! hur fasiken ska jag hinna med allt? skola, jobb och fritid?
dagens klädsel: tights från urban outfitters, hallonröd stickad tröja från Monki och mössa från H&M
dagens saknad: Matilda och Martina.
dagens längtan: den 24 oktober!!
dagens låt: KLICK KLICK KLICK!
dagens tråkigaste: att jag ska spendera hela eftermiddagen med nässan i skolböckerna.
dagens finaste:  
dagens bästa: när min tillfälliga katt Ella kommer skuttandes/springades mot mig när jag kommer hem ifrån skolan. Så himla bra! 
dagens humör: happ happy happy! men dock lite arg på skolan som gräver ner mig i plugg. 
dagens roligaste: Ella står och morrar åt sig själv  spegeln...
dagens uppskattning: till pappa som ställer upp och fixar en massa saker hela tiden. Är det inte skjuts hit ochd it är det flygbiljettsletande som gäller.  
dagens hälsning: till Martina "COUNTDOWN IS ON"


wanna_go_back!!


Me and party-marty in Cyprys this summer. Wanna go back!

dance dance dance!!!

Martina!!

otroligt roliga partynätter som inte tog slut för än långt in på småtimmarna.

Linda och Martina (look-a-like: serena van der woodsen)

Grrr!!

WANNA GO BACK!!


Barcelona_part_two


Mot Turistbussarna!

Fina, fina mamma och jag på sightseeing-bussen.

Barcelona

Paus för färspressad apelsinjuice och glass!

Vi besökte en grymt häftig marknad som hade ALLT ätbart man kan tänka sig. Kött, fisk, ägg, nötter, grönskaer, fruk - you name it!

BLÄÄÄÄ!!!

Röd basker!

in_school

'
the moon in Barcelona by me.

+ Girls in my class - You guys make my day!
+ jag älskar att Ella (vi är kattvakt) sover på min mage varje natt!
- sitter just nu på en otroligt tråkig geografi lektion. Tre timmar och femtio minuter lång också. YEEY!
- work work work tonight!




morning!_

Bråttom bråttom! Tänkte bara önska er en trevlig dag! Jag ska jobba ikväll till klockan halv tolv så vi hörs senare ikäll/natt! Då kommer fler bilder från i helgen! Nu ska jag dra på mig alla mina nya smycken som jag köpte i Barcelona och dra till skolan. LOVE

barcelona_part_one


Excited and on our way to  Barcelona!

Vi laddade upp med en massa skvallertidningar!

Checkade snabbt in på hotellet och sprang sedan till bästa restaurang! Vi ville ha paella!

Och det fick vi! WOOHOO!!

Vackra barcelona!

godmorning_


When I had dark hair.

+ Fick träffa syrrans nya värdfamilj i morse via skype! Super trevliga! Läs Matildas blogg här!
+ Lät name the pet forsa ut genom högtalarna imorse. LOVELY!
- Vill träffa alla mina vänner!
- Vill tillbaka till Barcelona!


honey_I'm_home!

HEEEEJ! jag är hemma! Om jag har haft det bra? Dum fråga! jag har haft det så himla bra/roligt/mysigt/varmt med mamma i barcelona att allt jag vill göra just nu är packa väskan igen och dra tillbaka!
Hade planerat att gräva ner mig i sängen ikväll och bomba er med bilder men icke sa nicke! jag hittar nämligen inte min kamerasladd så bilderna kommer inte in på datan..

Aja nu väntar en hektiskt vecka med jobb varje kväll tisdag-fredag och däremellan skola och förhoppnignsvis några dejter men mina vänner. Och där emellan ska jag försöka blogga lite också. Jag har tagit en massa, massa bilder i helgen så jag lovar er att det kommer bilder från min weekendresa inom den närmsta framtiden!

Nu ska jag sätta på lite musik och börja bocka av bloggarna på bloglovin, har 387 stycken olästa inlägg så jag har ju minst sagt lite att ta i kapp.. LOVE

tired__


old picture.

I'm. so. f*cking. tired. right. now. I need vaccation!

+++Om några timmar sätter sig jag och mamma på ett plan som ska ta oss till Barcelona! Väskan är packad, kameran likaså, humöret är på topp och det är runt trettio grader i Barcelona hela helgen!
++ Tacke Elina att du låter mig låna din systemkamera! ska ta så himla många bilder som jag ska bomba er med sen!
++ Tack mormor också som ga vmig en semsterslant igår som det så fint heter! LOVE TO YOU!!!


SES PÅ MÅNDAG!!! LOVE

RSS 2.0