HAPPY NEW YEAR!!!!



Day 23 – Something that makes you feel better


När jag är ledsen vill jag antingen prata om det eller bara låtsas som ingenting. Vill jag prata om det brukar jag ringa någon vän, skrika ut allt dåligt och sedan brukar jag få höra tröstande ord som värmer. Vill jag inte prata om det tråkiga ringer jag mina vänner igen men med ett annat syfte. Jag ber dem ta med mig på någonting roligt, någonting som får mig glömma allt dåligt. 

Jag är dock nu förtiden sällan ledsen. Martina sa till mig här om dagen att hon tyckte jag såg lycklig ut, lyckligare än vanligt. Óch det stämmer faktiskt, jag är väldigt lycklig just nu. Jag har fantastiska vänner som får mig att ibland fälla en tår när jag tänker på hur fina de är och hur tur jag har som har dom. Sen har jag mín fina familj, en vardag jag inte vill byta bort mot någonting annat och drömmar jag strävar efter.

Jag känner mig trygg i mina vänner och vet att jag alltid har någon som jag kan ringa då jag känner att de behövs och kan därför låta mig vara ledsen ibland


idre for a few days,


The Big Bang Theory


Hejsan! Nu ska vi strax sätta oss i bilen och åka iväg till Idre. Jag har firat nyår i vår stuga där så länge jag kan minnas ocoh jag är så glad att jag kommer fira in det nya året där igen. Jag har några tidsinställda inlägg som kommer att publiceras, annars hörs vi på söndag! Ha en fantastisk nyårshelg, det ska jag iallafall ha! PUSS


day 22 - this month

Den här månaden har jag dansat zumba, varit ledsen men blivit glad igen tack vare mina fina föräldrar och mina fina vänner. Jag har skypat med Beri, hängt med Saga och plåtat ett underklädesrepotage för nöjesmix, hängt i Namaste och byggt pyssel med mamma. Haft spelkväll med Jill, Emelie, Carro, syrran och Julia. Jag har firat Josefine och Sara som fyllde år. Käkat bakispizza med mina vänner dagen efter.. Jag har varit på Luciavaka på sf med Jill, Julia och Elin. Jag, Lisa, Linn, Maja och Emma styrde finaste kvällen framför Så Mycket Bättre med trerätters och vin. Jag har haft julavslutning i skolan och fått jullov. Jag har hängt med Simon, jag har lunchat med mamma, Sebastian och Erika. Jag har haft filmkväll med Hanna, Ella och Linnea x2, somnat med Niclas och Lisa på varsin sida i en dubbelsäng två gånger. Jag har börjat kolla på The Big Bang Theory - det var kärlek vid första ögonkastet! Jag har jobbat,  haft spelkväll hemma hos Emma tillsammans med Linn, Lisa och Maja. Jag har krockat och kört på ett rådjur. Jag har shoppat julklappar med Josefine och Elin, haft världens mysigaste julafton, längtat efter sommaren x antal gånger och hängt med Lisa och Boris. Jag har åkt till Stockholm med Linn, Maja och Sara och shoppat. Jag har hängt med Martina. Jag har haft en jäkligt bra månad <3

last days with my iphone


Chefen tog med sig knäck till jobbet <3..

Jag och Matilda åkte och julrea-shoppa lite..

Boris och Lisa kom på besök <3

Maja, Sara Linna och jag åkte till Stockholm och shoppade till plånböckerna brann..
....

Jag hängde med Simon som fick för sig att sy..

Igår hängde jag med Matilda i hennes nya lägenhet.

++++


By me.

Just nu: trippar omkring i turban på skallen, tofflor på fötterna och packar inför imorgon.  

+ sovmorgon.
+ Mötte upp Matilda, hjälpte henne att packa och gick sedan att för att kika in hennes nya lägenhet, världens bästa lägenhet! Så himla glad för hennes skull (och inte alls avundsjuk..)
+ Idre imorgon.

...---....-----


http://stylebykling.tv4.se/

Jag är ironisk när jag säger att jag tycker hon är ful..

blink lisa, blink


Lisa by me.

Day 21 – your perfect day

En perfekt dag i mina ögon vore att vakna upp brevid någon man gillar. Känner hans armar omkring mig och hör hans andetag precis vid örat. Vi ligger först kvar i sängen i flera timmar och ser på vår favoritserie, sedan pallrar vi oss upp, käkar nybakade scones med ost och björbärssylt och dricker té. Framåt eftermiddagen möter jag upp några vänner, åker iväg på roadtrip och stannar till vid världens mysigaste plats och käkar jordgubbar i shorts, linnen och converse. Vi tar bilen tillbaka, sjunger till favoritlåtarna påvägen och planerar framtiden tillsammans.
Kvällen spenderar jag vid vattnet, ser solnedgången, delar på en flaska vin med någon, pratar om livet och går inte och lägger mig förräns tidigt på morgonen. En perfekt dag.

KLICK KLICK KLICK!!


Day 20 – Favorite vacation

Jag tycker att alla resor har sin speciella charm. Någon kanske är helt galen, någon är så där härlig där man bara ligger i solen och läser böcker, någon annan kanske är en riktigt sån där "WOW-kolla-där-resa" och en annan kanske bara är jäkligt roligt. Om jag nu dock måste välja en som är min "favorit resa" så måste jag välja då jag åkte och hälsade på Martina i Israel förra året.

Martinas pappa jobbar för FN så de bodde där i 6 månader och självklart kunde jag inte hålla mig utan ville såklart åka dit och hälsa på.



Vi träffade på Shia Lebouf's klon, som gick omkring med ett litet vapen i en bar..

Vi spelade tennis på FN's huvudkvarter..

Vi besökte klagomuren..

och en massa marknader..

HAHAHA! Den här bilden är så jäkla rolig. Martina förbjöd mig att le när vi var inne i Jesus födelsekyrka så jag ser ut så här på ALLA bilder som knäpptes där inne..

Här försöker jag le utan att Martina ska se de..

Snygg-Martina..

<3

Utsikten från Martinas hus..


Vi besökte FN's huvudkvarter på Den nationella FN-dagen..

Sexy housewife


Och vi badade i döda havet, eller rättare sagt - vi flöt i döda havet.. Saltnivån i det vattnet är så pass högt att man kan sitta (?) i vattnet utan att nudda botten..

my new jacket <3


Ett av mina köp idag, love it!

hello,


Good evening!

+ Hela dagen.
+ Linn, Sara och Maja.
+ mina fynd.
+ Ska träffa Matilda imorgon och hjälpa henne att packa inför hennes flytt om några dagar. Äntligen har hon fått sin lägenhet! Är så glad för hennes skull!

stockholm,


Barcelona by me.

 Tjena mittbena! Nu åker jag och hämtar upp Maja, Linn och Sara, sedan styr vi bilen mot Stockholm. Hörs senare! PUSS


my day.


http://iblamethetelly.com/

Hejhopp! Efter att ha jobbat hela dagen mötte jag upp Lisa som hade med sin sötaste Boris med sig. Världens sötaste hund. Så nu har vi suttit i min soffa, druckit té och snicksnackat om våra liv. Imorgon drar jag, Linn, Maja och Sara till stockholm. Mellandagsrean står på chemat! GODNATT SÅ LÄNGE!

eat, pray and fuck


Day 19 – Something you regret

Jag ångrar att jag lät mig själv kasta bort nästan två år på att ägna all tid åt en som dum sak som en ätstörning. Om det är någon av er som känner att ni börjar gå mot det hållet, lägg ner NU. Genast. Det är inte värt det.

12-19


Barcelona by me.
 
Godmorgon! Fick sovsällskap igårkväll - Saga (++++++++).
Nu ska jag kila iväg till jobbet, hörs senare! CIAO


and every song reminds me of u.


Me this summer.

Många av mina vänner är ute och dansar loss ikväll. Hade vädret tillåtit mig att dra på mig mina favorit shorts, ett tunt linne och min glittriga kavaj hade jag också varit ute och dansat. Men icke, istället faller snön ner utanför som aldrig förr och  temperaturen verkar bara bli lägre och lägre. Nej, jag har istället spenderat hela kvällen i soffan, framför The big Bang Theory och en skål med daimglass som sällskap. Imorgon jobbar jag och sedan ska jag förhoppningsvis möta upp Lisa. PUSS PÅ ER!

home, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros


Klicka på bilden så får ni höra den låt som jag lyssnar på varje gång jag åker bil. Varje gång.

- 3 ½ timmes sömn.
- jobb 07.30-17.00
+ speed-dejt med Martina <3
+ Skype-dejt med Beri <3
+ The Big Bang Theory.
+ té och choklad.

right now


Skypar med Beri, käkar knäckebröd och dricker té och snackar killar med Emmi på facebook-chatten.

http://am-lul.blogspot.com/



Day 18 - Your favorite birthday


Min bästa födelsedag var när jag fyllde 18. Vi firade först med släkt och närmsta vännerna den 29:e juni och sen hade vi brakfest den 10 juli. Först hade vi middag för våra fina, närmaste tjejkompisar och sen rullade en andra massa fina vänner in. Kvällen var helt fantastisk. Vädret var tipp topp, värmen i luften gjorde att alla ville så och trängas på balkongen, alla var glada, vi käkade jäligt god mat, jag gick omkring med ett leende hela kvällen och avslutade hela kalaset med efterfest i soluppgången.


christmas eve


Tomten kom i storlek XS (dock i grymt snygg fårskinnsväst som jag önskade hade legat i ett av mina paket..), vi åt jäkligt god julmat, drack glögg, tittade på Svensson Svensson, såg Kalle Anka (såklart), Jag blev glad (som vanligt) när Kan Du Vissla Johanna visades, jag fick en massa fina julklappar och jag och min kusin Simon bytte en massa filmer med varandra från våra hårddiskar. En jäkligt bra julafton.


Day 17 – Your room


new stuff <3


klänning - Gina tricot, skor - Scorett, topp - Bik bok

Klänningen bar jag igår, skorna har jag dregglat efter i typ tre månader och tröjan hade jag ett one-night-stand med förra helgen (lånade Lisas) men kände att jag ville påbörja en lite längre relation med den. Nöjd tjej.

Day 16 – Your day


Startade dagen med en julkram med mamma och pappa. Efter det blev det julfrukost och en snabb sväng förbi stan med Matilda (japp, här snackar vi verkligen sista-minuten-klappar..). Sedan drog vi hem till finaste familjen Hägglund. Glögg, Kalle Anka, Kan Du Vissla Johanna, julbord, julklappsutdelning och sedan häng med kusinerna <3

Nu ligger jag hemma, tittar på The Big Bang Theory (nya drogen i min värld).

merry christmas


ph: google.se

GOD JUL FINA NI! Jag har haft ätit julfrukost nu på morgonen med familjen och sett sista avvsnittet av julkalendern (<3). Nu sitter jag och Matilda i mitt rum och skriver julrim.
HOPPAS NI FÅR VÄRLDENS BÄSTA JULAFTON!


+/- the day before christmas


+ Mina arbetskollegor på MAX <3
- Fick jobba över två timmar...
+ Julklappsshopping med Elin och Josefine.
+ The Big Band Theory.

today's


skjorta - Gina tricot, skor - Stadium, jeansjacka - pappas gamla, hoodtröja, väsa - H&M, sjal - Urban Outfitters


let's buy some christmasgifts..

När ni läser det här (tidsintällt) springer jag omkring på stan som en galning och letar julklappar, alltid ute i sista minuten... Martina gör mig sällskap och är snygg som vanligt (kan jag gissa på så här sju timmar innan..). Innan jag möter upp henne ska jag jobba ett par timmar. Hörs senare! PUSS

Day 15 – Favourite blogs


http://stylebykling.tv4.se/

http://shecitys.se/

http://stureplan.se/bloggar/michaela

http://rodeo.net/lisa-corneliusson/

http://columbine.freshnet.se/

http://signe.metromode.se/

http://www.anywho.dk/

http://blondinbella.se/

Florence and + the machine


Ända sedan Columbine la upp den här länken på sin blogg för några dagar sedan har den spelats non stop hos mig. Världens bästa version av världens bästa låt. Florence and the machine <3

+ / -


From my friends facebook pages

+ gårkvällen.
+ soffhäng på förmiddagen.
+ dejt med Tuva. ÄNTLIGEN! Vi har inte träffats på flera månader..
+ jobb 16-22.
+ The Big Bang Theory-kväll ikväll.

best gift.


Fick en julklapp idag som jag inte riktigt kunde hålla mig ifrån att inte öppna. Världens bästa chef Anna gav mig de här fina sakerna. God jul och gott nytt år kära du! Nästa år ska vi banne mig ge järnet på modesidorna!!

christmas card


I år blev julkortet en tändsticksask. Det är min fina mamma som står bakom detta <3

big and cosy


Jag funderar på att slå till på den här tröjan från H&M i storlek XXXL, tänk att glida runt i den va? 

Day 14 – Christmas wishlist


Day 13 – What’s in your bag


Pennfodral, iphone, ray ban's, hörlurar, läppsyl, halstabletter, plånbok och huvudvärkstabletter. Oftast glider jag omkring tillsammans med min leo-väska från H&M.  

vad vill ni se mer av?


Me by Tuva.


Hörrni, det är upp till er nu. Vad vill ni se mer av? Jag har tappat tråden lite så jag behöver er hjälp. Hit me!


candle light



By me.

Hejhopp, ledsen att jag inte var nån superduperbloggare igår, hade fullt upp.
Nu ligger jag i soffan och tittar på dagens avsnitt av julkalendern, dricker té och funderar ut vad jag ska köpa för julklappar till mina kära. Vi hörs senare. BYE BYE!

last days with my iphone


jag körde fast i snön så fick skapa en liten "armé" av några killkompisar i skolan som fick hjälpa mig loss..

jag flätade Linns hår, och nej - hon har inga extensions..

Jag, Linn och Sara bäddade ner oss i "rummet som gud glömde" - skrubben. Här inne har vi i min familj proppat in allting vi inte vill se. Det är även här vi ser på film..

himlen var alldeles magisk en eftermiddag..

jag tog första sprutan mot livmoderhalscancer..

jag avslutade fredagskvällen under misteln tillsammans med Ella och Linnea..
jag vaknade upp på lördagsmorgonen och hittade väldigt fina bilder i bildmappen på mobilen.. Observera att jag var själv när exempelvis den här bilden togs klockan 04.20..

Vi hade spelkväll hemma hos Emma igårkväll..

popcorn, choklad, té, vin och spel!

Markoolio-spelet <3.

Jag avslutade den här veckan på värsta tänkbara sätt - med en krock. Lyckligtvis gick det bra både för mig och för den andra föraren men dessvärre var det med båda våra bilar som fick åka  hem med bärgningsbilen..

Inte nog med att jag krockade ikväll,jag körde även in i ett oskyldigt litet rådjur igårkväll som plötsligt dök upp på vägen. Vad är oddsen på att man råkar ut för två krockar på en helg?

Nu ska jag hoppa isäng och hoppas på att min otur har vänt imorgonbitti

Day 12 - this week

Jag har spenderar natten mellan söndag och måndag i en biosalong med Jill, Julia och Elin. Jag har hängt med Martina på hennes jobb. Jag har lunchat med mamma, Erika och Sebastian. Jag har dansat Zumba en massa och sett resultat på min kropp. Jag har hängt med Saga. Jag har umgåtts med Simon. Jag har kollat på en massa filmer. Jag har hängt en hel eftermiddag med Linn och Sara i "skrubben" aka. "rummet som gud glömde" och sett kyrkogårdsön. Jag har fått jullov. Jag har sett på film med klassen. Jag har ätit julbord. Jag har sett Precious tillsammans med Ella, Linnea x2 och Hanna. Jag har skedat med Niclas och Lisa. Jag har mublerat om mitt rum. Jag har hängt med Lisa en hel dag och mest gjort ingenting<3. Jag har ätit middag med världens finaste vänner. Jag har gått och ut och dansat. Jag har kommit hem alldeles försent. Jag har jobbat. Jag har haft en jäkligt mysig spelkväll tillsammans med Emma, Lisa, Linn och Maja. Jag har druckit té. Jag har kört på ett rådjur. Jag har krockat med en bil. Jag har pratat i telefon med mina vänner. Jag har suttit i min soffa i tre timmar i sträck och lyssnat på musik.


pick one.

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - hamburgare
choklad
- popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans - Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
tårta - paj

last night<3


http://www.knighttcat.com/ 

"soft vinkväll med dator- och tvförbud, tända ljus och disskussioner om fina män med lockigt hår"
- sms från Linn igår.

Hejhopp!! Gårkvällen var jäkligt bra. Jag, Linn, Lisa, Emma och Maja myste till det med té och kaffe, snackade om "vackra män med lockigt hår" som Linn uttryckte sig, sedan körde vi all-in spellkväll. Nu ska jag sticka iväg och jobba, vi hörs ikväll! BYE!


last night the dj saved my life


Alla var på tipptopp-humör igårkväll när finaste Sofie skulle firas! Jag dansade i lila läppar och hade en jäkligt rolig kväll. Tack tjejer och killar! Nu - jobb!

Day 11 – Your day

Min dag. Efter att ha suttit i soffan nu i snart en timme och käkat knäckebröd och tittat på julkalendern ska jag nu dra på mig lite kläder och dra iväg till jobbet. Känns inte alls roligt men det blir ju såklart väldigt mycket värt det när lönen kommer.. Helst av allt skulle jag vilja sitta kvar här hela dagen och titta på film. Efter jobbet ska jag dra iväg till tjejerna i Sandviken tror jag där lite allmänt tjejmys väntar. CIAO CIAO!

morning saturday


Morsning Korsning. Idag mår jag som jag förtjänar.. Sitter i soffan med raggsockorna på, frukosten framdukad framför mig och julkalendern rullandes på svtplay. Strax dyker det upp lite bilder från gårkvällen - som var grym på alla sätt och vis!


Day 10 – 10 things you like


1. Att resa. Typ min största passion i livet. Här befinner jag mig i Jerusalem.


2. How I met your mother.


3. SHORTS!!!! älskar de månader då jag får gå omkring i mina shorts <3


4. Anigif's


5. Min familj.

6. Gå på konsert. Här på Robyn i sommras och Lykke li i höstas. 


8. Sola och bada. Här med Martina i Cypern förra året.

9. Att dricka té

10. Att jobba för nöjesmix.


dreamcatcher



By
Tuva and me.

Hej hej hemskt mycket hej! Jag fick sällskap i natt av finaste Lisa och Niclas. Efter några timmar av skedning tog vi oss upp ur sängen, drack kaffe och nu har Niclas åkt hem medans jag och Lisa har bäddat ner oss i soffan framför Och Så Kom Polly. Ikväll ska vi fira Sofie som äntligen har fyllt myndig. Hörs senare! CIAO

let's go to bed


Old by me.

+ filmmys med klassen.
+ JULLOV!!1!!111!!!
+ eftermiddagshäng med Saga.
+ Zumba med Linda.
+ filmmys med Linnea x2 Hanna och Ella.
- plugg. (japp, fick jullov idag men har trots de lite saker att fixa tills på måndag)

Day 09 - Your beliefs


Me by me.

Jag tror att det här kommer bli ett fantastiskt jullov. Nu sticker jag iväg en sista gång till skolan innan jag får lov. BYEBYE!

favorites

Gillar: lyckopiller-människor, choklad, mina vänner och resa runt på jorden.
Gillar inte: alla typ av oliver. 
Blir glad av: underbara kommentarer och ännu underbarare vänner.
Modekjedja: weekday, H&M, Urban Outfitters, Topshop.
Modetidning: ELLE, Solo, Cover och iD.
Läser annars: Just nu läser jag Harry Potter-serien. Har bestämt mig för att jag ska läsa alla sju innan 2011 är slut. Är inne på tvåan nu.
Lyssnar på: HÄR är den spellista på spotify som jag lyssnar på mest.
Dricker: helst varmchoklad med grädde. Annars gillar jag mjölk, vitt vin och mojito.
Äter: helst av allt? husmanskost och mammas paella.
Doft: doften inne i ett riktigt juldekorerat hus.
Smink: concealer, puder och några drag av mascaran varje morgon.
Skor: Jag gillar high heels, men oftast glider jag omkring i någon typ av känga.
Vad klär du dig helst i: jeansshorts, någon t-shirts som är lite avklippt och trashig, svarta boots och lite armband/halsband på det.
Sparare eller slösare: jag är lite utav en periodare, ena stunden slänger jag ut pengar och nästa sekund går jag omkring i kläder jag egentligen vill byta ut mot nya och lägger pengarna i "resekassan" istället.
Morgon - eller nattmänniska: natt.
Favoritgodis: choklad, därav bloggens namn, he he.
Favoritfilm: A lot like love.
Favoritserie: How I met your mother, glee, Grey's
Vad vill du jobba som: stylist.
Syskon: min fina tvillingsyster Matilda.  
Pojkvän: Nej.
Dröm pojkvän: en snäll, romantisk, rolig , pratglad med nåt speciellt utseende. lagon musklig, och som får mig att känns mig som världens vackraste.
Hur många barn vill du ha: inget. Jag gillar inte barn överhuvudtaget.
Favorit årstid: sommaren.
Vinter planer: nyår, dra på mellandagsrean i Stockholm med en massa fina vänner, dra till Indien i februari.
vårens planer: Njuta av studenttiden!!!111!!!1!!
Favorit väder: Sol. Inget går upp emot en solig, snöig vinterdag.
Spelar du instrument: Nej, men jag plinkar på piano när jag får chansen.
Gillar du att sjunga: ja. när jag är ensam hemma sjunger jag för högt och inte alls vackert.
Har du tatuering /piercing? ett hål i vänstra örat, två i det högra. En tatuering.
Humör just nu: Trött men förväntansfull.

a day list


my room by me.


dagens vill ha: mer pengar på kontot..
dagens klädsel: skinnbyxor (fejk), beige tröja, hoodtröja, kängor, fuskpälsjacka. 
dagens saknad: sommar och shorts.
dagens längtan: julafton.
dagens låt: KLICK KLICK KLICK!
dagens tråkigaste: att jag inte har tillräckligt med pengar för de saker jag vill göra.
dagens bästa: Linn, Saras och min filmeftermiddag.  
dagens humör: Lycklig. Jag är jäklig lycklig nuförtiden. 
dagens roligaste: Zumba-träningen med Linda. 
dagens hälsning: Daniella, du är så jävla snygg!
dagens finaste: Saras hund Nelly.


Day 08 – Your siblings

Jag har inte en hel drös med syskon och bröder. Jag har en tvillingsyster. Men varför ha flera dussin syskon när man har en som är bäst i hela världen?
Bilder från när vi var i Kalifornien förra vinter.

Jag och Matilda har känt varandra i 18 år, eller 6736 dagar, eller 161 666 minuter, eller 9 699 992 sekunder. Uttryck dig hur du vill, vi har känt varandra sedan dagen vi föddes iallfall.
Jag och Matilda har genom åren slagit varandra, bitit varandra , skrikit åt varandra, inte pratat med varandra på dagar pågrund av ilska, hoppat på varandra (true story) och väldig ofta skrikit hemska ord till varanda. Vad jag vill komma till är att mellan alla dessa onda stunder har vi också skrattat, lekt, gråtit tillsammans, hittat på bus tillsammans, haft tråkigt tillsammans, upplevt en jäkla massa minnen tillsammans och häft jäkligt roligt ihop.
Alla gånger vi har åkt bil till stugan i Idre, till släktningar i helsingborg eller till mormor i Falun har vi byggt kojor, lekt regestreringskyltsleken, skrattat så högt att pappa (som kör) har blivit så arg att han hotat att släppa av oss vid vägkanten (vilket han naturligtvis inte har gjort på riktigt). Alla gånger vi har börjat skratta exakt samtidigt åt någonting och sedan haft väldigt svårt att sluta. Världigt svårt.

Många frågar hur det är att ha en tvillingsyster. "rätt drygt" svarar jag oftast. Men ärligt talat, så är det jävligt fantastiskt. Tänk er att ha er bästa vän hemma hos er. Varje dag. Tänk er att er bästa vän, är er syster. 

När jag var sjuk för några år sedan var hon en av dem som aldrig lämnade mig i sticket och alltid fanns vid min sida. Hon hjälpte mig upp ifrån botten, hon hjälpte mig att lämna det mörka bakom mig och fick mig att sikta på det ljusa. 

När hon var i USA i ett år var livet hemma inte detsamma. Jag kunde inte gå upp till hennes rum när jag ville och bara hänga. Jag kunde inte ringa henne när jag ville och bara snacka om ingenting. Visserligen fans skype och vi pratade väldigt ofta där men det var ändå inte riktigt detsamma.

En av alla våra skype-samtal. Här försöker vi att se så lika ut som möjligt, lyckas vi bra tycker ni?

Trots att vi befann oss flera tusen mil bort ifrån varandra kom vi på något sätt varandra närmare.
Det var under hennes månader i USA som jag bestämde mig för att tatuera in hennes namn på min arm. En sak jag aldrig någonsin har - eller kommer - att ångra. Det känns så rätt att ha just hennes namn där.


Min tatuering som jag gjorde i juni i år.

I miss u sometimes

HEJ HOPP!!! Jag har haft en jäkligt härlig eftermiddag med Linn och Sara, låg i soffan och kikade på Kyrkogårdsön - grym film! Nu ska jag sticka iväg och träna Zumba med Linda.

Visste ni förresten att - efter två veckoer - med Zumbaträning cirka 4 ggr i veckan har jag lyckats kommit i både mina svarta jeans igen som jag inte har kunnat haft på typ 4 månader OCH en klänning som jag köpte för två månader men som jag inte riktigt kunde få upp dragkedjan ändå upp då. You got to love Zumba!

sleep tight <3


By me.


Hemma efter en jäkligt rolig och bra tisdagskväll, Nu - sängen. Klicka på bilden för att lyssna på världens bästa godnatt-låt. Hörs imorgon, imorgon är en väldigt viktig dag för Namaste, affärsplanen ska bli klar!


Day 07 – A moment

Jag tänkte skriva om ett tråkigt och jobbigt ögonblick i mitt liv. Nämligen när min vän Beri kom in på sin skola i London. Vi var i Magaluf då och hade the time of our lives. Jag visste att det var på g och att hon någon gång under veckan skulle få det där mejlet som sa att hon hade kommit in. Jag, Martina och Sliva hade varit och kikat runt lite på en marknad i närheten när vi kom tillbaka till hotellet. Väl tillbaka möttes jag av Beri som hade ett leende på läpparna men tårar i ögonen. Jag förstod direkt att hon hade kommit in. Inombords brast någonting. Beri är min bästa vän och det gjorde så ont när jag tänkte på hur de skulle bli när hon skulle flytta ifrån oss. Jag la mig på en solstol och kollade ner i poolen där tjejerna badade. Jag kände tårarna samlas i mina ögon. Beri som känner mig allt förväl för att veta att någonting är fel går fram till mig och ger mig en kram. I och med kramen började även mina tårar att falla ner för mina kinder. Och dom slutade inte rinna förräns flera timmar senare. Jag saknar Beri varje dag och önskar hela tiden att London låg fem minuter bort. Jag älskar dig.

dagens---

dagens vill ha: glögg och pepparkakor.
dagens klädsel: svarta jeans, rockig t-shirt, leo-kofta, boots, fuskpäls och hoodtröja.
dagens saknad: Beri.  
dagens längtan: julafton.
dagens låt: KLICK KLICK KLICK!!!
dagens tråkigaste: att jag har ont i halsen.
dagens bästa: Saga som gjorde ett besök här ikväll.
dagens humör: happy as a pig (?)
dagens roligaste: såg gårdagens avsnitt av Ung och bortskämd - "Bye bitches!" HAHA
dagens hälsning: Till er fina läsare, ni är bäst men ni är många fler som läser än vad som kommenterar..

Nu ska jag sticka iväg hem till Simon en snabbis och se nyaste avsnittet av How I met your mother. CIAO!


please, stop talking to me


Breakfast by me.

Efter att skolans lektioner blev inställda drog jag och överraskade Martina på jobbet. Gissa om jag blev glad när hon precis fick en timmer rast när jag kom dit. Tajming minst sagt!

Nu sticker jag iväg och käkar lunch med mamma, Erika och Sebastian. CIAO!!!

monday, right?


By me.

+ Lucia-vaka på SF med Jill, Julia och Elin inatt.
+ filmmys på skolan.
+ cruising med Simon.
- somnade mellan 14-20 eftersom jag inte sov en endaste blund inatt. Nu är jag pigg som en lärka..
+ Svenska hjältar.
+ Ung och bortskämd.


Day 06 – Your best friend(s)


Saga.
Träffades för en jädra massa år sedan på fotbollsplanen och har hållit ihop sedan dess. Saga är den vän som jag kan vara till hundra procent mig själv med. Vi har gjort en massa galenskaper tillsammans, sovit över hos varandra så många gånger att jag har tappat räkningen och upplevt så mycket tillsammans. Saga och jag har precis samma humor och kan sitta och skratta åt någonting som ingen annan skulle skratta åt i timmar. Jag, syrran och Saga är de tre musketörerna - en rehula&tvåflach.  


Peace& love i juni iår.

Peace&love-gänget/Namaste-gänget.
Helt spontant följde jag med Niclas, Emma, Lisa, Linn, Maja, Sara och Josefine till Borlänge för att hänga på Peace&love. Att hänga på det här gänget - utan att egentligen känna dem - kan vara mitt livs bästa beslut. Ända sedan den där dagen då jag och Lisa steppa in i "Camp Eiisa Peitää" har vi haft så sjukt roligt tillsammans.
Sedan dess har vi besökt popaganda, hängt i stadsparken, druckit en massa vin tillsammans, dansat tills in på småtimmarna, hängt i skolan varje dag, startat UF tillsammans, haft mysiga tv-kvällar och skrattat en massor. Nästa år ska jag, Julia, Linn, Lisa och Sara åka iväg på projekt-resa till Indien, kommer bil grymt!! De här människorna är de mest klockrena människor jag någonsin har träffat. Vänner jag ska göra allt för att inte förlora.

Sliva, Beri, syrran, jag, Martina och Micaela i Spanien tidigare iår.

Martina, jag, Beri, Linda och Sliva i Cypern förra året.

Jag och Martina i Jerusalem förra hösten. 
Beri, Martina, Linda, Sliva och Micaela
Micala träffade jag inne på en toalett (japp, true story) för tio år sedan. Resten lärde jag känna vintern 2008. Ända sedan de allra kallaste dagarna 2008 har vi hängt ihop, klickat redan från början och hängt ihop sedan dess. Världens finaste vänner. Vi har rest ihop en massa, varit med om helt sjuka fester och haft sådana fina stunder tillsammans som jag förmodligen aldrig glömmer. Fina ni.


Ella, Hanna och Linnea 2.


Linnea 1, Hanna och jag.

Linnea, Linnea, Hanna och Ella
Linnea 1 och jag gick i samma klass under hela låg- och mellanstadiet. Linnea 2 och Hanna har jag haft mina "fina fjortis"-tider tillsammans med. Det var dock inte förräns i sommras som det verkligen blev vi. Världens finaste tjejer, från insidan och ut.  Förfester har vi numera blivit grymma på, snacka om allt mellan himmel och jord har vi även det blivit grymma på. Att vi råkade ha samma namn typ allihopa gör ju bara saken bättre. Hanna, Hanna, Linnea, Linnea och Ella. Vi har så många planer framför oss att jag vill uppleva allt nu nu nu.


Tjejerna i klassen.
Det spelar ingen roll om jag har haft världens dåligaste morgon och kommer till skolan med humöret i botten så får dessa tjejer mig att må så bra igen. En morgon hade jag försovit mig, såg ut som skit, glömt datorn hemma och bråkat med pappa men så fort jag kom till skolan glömde jag allt dåligt och fick ett leende på mina läppar. Vi är rätt många i det här "gänget". Tio stycken om alla räknas in. Och alla tio är lika underbara. Det känns så jäkla roligt när jag tänker på att vi ska stå på studentflaket tillsammans.


Tuva. 
Världens finaste tuva. När man säger att någon är så snäll att den inte "skulle döda en flyga ens" så överdriver man oftast kanske lite. Det går inte att överdriva om den här saken angående henne. Vi har hängt ihop ända sedan den dagen jag började spela i samma fotobllslag som henne. Att vi inte har varit med varandra på nästan fyra månader idag är för mig helt sjukt att förstå. Jag vet faktiskt inte varför det har blivit så, men jag vet att när vi väl träffas igen kommer det vara som att vi aldrig slutade umgås. Jag saknar dig vännen. 


De här är mina absoult närmsta vänner. Sedan har jag ju mina andra fina vänner. Othilia som jag har hållt ihop med sedan vi träffades på golfbanan för nästan tio år sedan, Rebecka som jag hade sjukt roligt med i Barcelona för några veckor sedan, Nina som jag har umgåtts med med jämna mellan rum under de senaste tre åren och hade tillsammasn sjukt trevligt i London i våras. Simon som är dryg till 80% och bäst till 20% (haha, förlåt), Jill och gänget som jag har lärt känna de senaste veckorna som är mer än klockrena. Amanda som jag lärde känna när jag hälsade på hos Beri i London som har ett hjärta av guld.  


Dessa fina vänner vill jag aldrig förlora och hoppas att de alla står som brudnäbbar på mitt bröllop, firar min 40-årsdag med mig och att vi slutligen ska säga farväl till på varandras begravningar.

Q & A's

1. Hur får du din kofta från H&M att bli så där skönt stor jag vill också men fattar inte knepet..
Jag köper XL på H&M herr så blir den alldeles för stor och jättemysig!


2. Vad har hänt med sin systers blogg? kommer inte in på den...
Nej du, inte jag heller. Tråk-Matilda har slutat bloggat och även satt in lösenord på den..  

3. Kan du inte ha frågestund snart?
Kan jag väll, snart! 

4. Jag är lite nyfiken på vad du kuggade dig på på din första uppkörning? Jag ska snart köra upp och är jätte nervös.
Nerövs? Don't be! Det var lite därför jag kuggade. JAg var så nervös att jag inte alls körde så bra som jag vet att jag kunde ha gjort. Jag kugade främst för att jag kollade för lite i backspegeln och sidospeglarna vid.

5. Har Lisa någon blogg?
Nej, tyvärr! Jag har sagt till henne flera gånger att hon borde starta en men hon verkar inte vilja..

6. Jag undrar om din vän Beri har någon blogg. Skulle vara kul att se hur hennes liv ser ut efter att hon åkte till london.
Jag skulle också önska att hon hade en blogg men hennes studier och liv där borta tar upp väldigt mycket tid att jag inte tror hon har tid med en blogg.

7. Är halsduken ny?

Nej tyvär, den här halsduken är ganska gammal. 2-3 år.

8. Vad är det för färg på dina ban aviators? svarta med guldkant, eller är de gröna eller guldiga? Vad tror du man ska välja om man ska försöka beställa dom?
Jag har guldkant på mina och tror att de är den färgen man borde köpa första gången. En kombination man svårt tröttnar på.

9. Vad kostade den tredje tröjan? Skitsnygg!

Jag minns inte exakt vad den här tröjan kostade, men jag tror att den kostade 249 kronor.

10. Bor Martina hos er?
Nej, det gör hon inte. Men hon är en sådan pass nära vän att hon enkelt känner sig hemma när hon är här.


Day 05 - definition of love

Jag är verkligen inte den personen som kan snacka om kärlek. Det är personer som Michaela Forni typ som ska sköta det där med kärleksbabbel.

Istället kopierar jag in en text från akrivet här på bloggen. På saker som jag älskar. En del saker är tillagda och en del saker är borttagna. Enjoy!


Jag älskar..

känslan i kroppen när man är på väg till Arlanda för att resa bort. Komplimanger från er. Kyssar i panna av någon man gillar. Ben&jerry’s cinnamon buns. Att ligga i sängen en hel dag och kolla på min favorit tv-serien.  Hotellfrukostar. Nya sängkläder i min säng. Att få en kram när man är ledsen. Ge bort presenter. Få presenter. Gå på bio innan jag börjar jobba. Namaste. Glee. Överraska mamma på jobbet. Krama någon jag inte har sett på länge. Spotify. När min favorit sång spelas på radion. aRobyn. Min syster Matilda. Väntan på något roligt. Helger utan måsten och krav. Filmkvällar. Att skratta med Saga. Att ligga och prata i telefon med någon i flera timmar. Signe (milk). När man känner att man gör att någon annan känner sig älskad. Att läsa bloggar. Doften av min favoritmat.  Mamma och pappa. "E6:an". Sommarlovskvällar som man aldrig vill ta slut. Bon Iver - For Emma (acapella). Julafton. Första andetaget i ett nytt land. Vakna och ha ett oläst sms från ens bästa kompis som enbart berättar för mig hur mycket den personen tycker om mig. Söta post it-lappar i köket från mamma och pappa. Att vara omkring människor jag älskar. Marabou mjölkchoklad. New york. M&m’s. Skridskoåkning och varmsaft. Idre, Foskros stuga 48. Den 25:e varje månad. Thailand.  När det plingar till i mobilen och det är killen man gillar som har skickat ett sms. Åka tåg. Att se mina vänner lyckliga. Bovik. Klassresor. Känslan när man går på stan med en påse i handen och man vet att man precis har köpt sig en ny favorit till garderoben. Ligga vid poolen hemma hos Tuva. Underkläder som matchar. Dofter som påminner mig om någon speciell person. Mormors sommarstuga. Chailatte. Ringar och armband. Nya, vita converse. Barcelona. Att ha mycket att se fram emot. Att festa och skratta med mina vänner. Hoodtröjor från H&M herr. Första advent. Andra advent. Tredje advent. Fjärde advent. Korta känningar som visar benen. Midsommarafton. Somna i sked-position med någon. Att se att min favorit bloggerska har uppdraterat. Förfesta med Linnea, Linnea, Hanna och Ella. Komma till skolan och träffa tjejerna i klassen. Åka till Uppsala med tuva. Min iphone. Spendera timmar i NAmaste och bara hänga med Linn, Lisa, Julia och Sara. Bacardi breezer. Name the pet – london. Min sleep-spellista på spotify. Att skratta så att tårarna rinner. Max-mål med extra stor pommes frites. Lyckorusningar i kroppen. Sommarlov.  A lot like love. Fika med vännerna i timmar. Spela golf med pappa. London. Sitta på en balkong och kolla på stjärnfall. Matt pond PA – champagne supernova. Köttbullar och stuvade makaroner. Åka karuseller. Choklad. Mina kusiner. Sitta i korridoren i skolan och skratta med tjejerna i klassen. Se första lövet falla på hösten. Resa. Sitta i soffan i min källaren och dricka té, se på film en hel kväll i min ensamhet. Gå på konserter med "peace&love"-gänget. Köra bil. Så Mycket Bättre. Alla mina fina vänner.


Cherry bomb


By me.

Day 04 – What you ate today


Efter att ha käkat två knäckbrödmackor till fruksot slåg vi till på stort ikväll. Linn stod för förrätten, Lisa för varmrätten och jag stod för efterrätten. Så. Jävla. Gott. Efter att ha sett sista avsnittet av Så Mycket Bättre och smällt maten har vi nu bäddat ner oss i soffan framför The Runways. Jag, Lisa, Linn, Emma och Maja. Världen bästa lördag.

fantastic saturday


http://www.thekooples.com/blog/


Nu sticker jag iväg för att ha en heldag med Linn, Lisa och Sara. Ikväll ska vi ha trerätters-middag framför sista avsnittet av Så Mycket Bättre. Vi hörs ikväll! PUSS

Day 03 – Your parents


Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Enligt mig har jag världens bästa föräldrar. Jag kan naturligtvis inte säga att de är era Världens Bästa Föräldrar, men de är mina.
De har varit varit tillsammans i 21 år, gifta i 12 och still going strong. Jag tycker det nästan är lite läskigt att de fortfarande är så himla kära. Visst, de bråkar väll ibland och vill kanske hoppa ut genom fönstret för att slippa varandra för en stund. Men de få gånger som detta händer blir de oftast vänner snabbt efteråt.


Jag och mamma i Barcelona förra hösten.

Min mamma, Anna-Lena, är en sån mamma som sätter allt före sina barn. Hon är en sådan som släpper allt och åker till mig och bara finns där när jag är ledsen. Hon är en sådan som alla har svårt att inte tycka om, en sådan som sprider glädje var hon är går och lyser kärlek från topp till tå. Min mamma driver en inredningsbutik sedan nästan tre år tillbaka här i Gävle. En vacker inredningsbutik som luktar kärlek och harmoni när man kliver in genom dörren och där varje kund blir bemötta av världens finaste leende av mamma. Min fina mamma. Min mammas humor är lite knasig och rätt tråkig om du frågar mig. Men på något underligt sätt blir hennes skämt så jäkla roliga när hon berättar dom. "Vet ni vart man köper billigast kor i världen? KOrea". Detta är ett typiskt exempel på hennes "tråkiga" humor. Min mamma är fantastisk.


Jag och pappa i USA förra vintern.

Min pappa, Lasse, är så jävla fin. Rakt igenom. Ber du honom om en sak, gör han allt för att det ska bli gjort. Jag vill inte låta bortskämd och kanske lite elak, men han är lite utav en curlingpappa. Han skjutsar mig och Matilda lite för ofta, hämtar oss lite för ofta och betalar lite för många telefonräkningar.. Han är en sådan pappa som springer fram till ytterdörren när man kommer hem ifrån världens jobbigaste arbetsplats och kramar om en och säger "vad duktigt du har varit". Han är underbar.  Pappa är också väldigt, väldigt rolig. Han har - bara för att nämna en sak - dansat magdans inför Andree Esteche. True story.

Ibland får jag ångest att jag inte uppskattar mina föräldrar tillräckligt. Dom har gett mig så otroligt mycket sedan den dagen jag föddes. Kärlek, omtanke, matriella saker, glädje, lycka och en drös med andra fina saker.  
Det finns inte ord som kan förklara hur mycket jag älskar mina föräldrar. Ni är bäst.


my day. + / -


Jag under en jäkligt trevlig kväll i parken med klassen i våras.


- En jäkla massa strul (på grund av mig..) på Nöjesmix-redaktionen idag..
+ Lyckligtvis lyckades vi lösa alla problem innan dagen tog slut.
+ Namaste-häng med Linn, Julia och Emma.
- Jag har knappt några lektioner tillsammans med min klass vilket betyder att jag får träffa mina fina tjejer i klassen alldeles för sällan <3
+ Zumba med Linnea.
+ 1 ½-timmes skype med Beri <3
+ syrran.
+ Rebecka och Fiona.


slapppppp


fuskpäls, hoodtröja - H&M, byxor - Åhlens, skor - stadium

Torsdag = slappdag!!!11!!11!!!


Day 02 – Your first love

Ärligt talat? Jag letar fortfarande efter min första kärlek. Iallafall när det kommer till någon av det andra könet. Ja,  om man inte räknar Shia Lebouf, Ashton Kutcher, Heath Ledger, Robert Pattinson, Jude Law och Joel Kinnaman..

morni'n


Okej, ni MÅSTE kolla in min fina vän Rebeckas blogg. CHECK!!!CHECK!!!CHECK1!

let's go to bed



By me.

Fasiken, sitter och kikar igenom mina mappar på datorn och blir lite irreterad på mig själv att jag tydligen har slutat att fota. Fan, jag klickade ju av en massa bilder förut. Vad hände där liksom?

+ Namaste-häng hela dagen.
+ Zumba med Linnea.
+ kvalitéstid med familjen just nu.

Day 01 – Introduce yourself (introduce me, by Lisa)


Hanna Ottilia Flach (aka Hanna Montana)


Den 30 juni stod jag packad och klar på perrongen i Gävle. Väskor fyllda med shorts öl och våtservetter.  En vecka med skratt musik och underbara människor framför mig. Peace and Love i Borlänge- here we come! Vi var nästan samma gäng som året innan, förutom att Hanna skulle följa med.  Vi hade bara bytt några ord i skolan tidigare och hejat lite diskret på stan. Hanna var lite smått sen (hon är ganska ofta sen) den där regniga onsdagen och ett tag trodde jag att hon inte skulle dyka upp. Resten av gänget var redan på plats i Borlänge och körde för fulla muggar, jag och Hanna var tvungna att åka ner dagen efter, varför minns jag faktiskt inte.  Jag var så nervös att jag trodde jag skulle dö, jag har aldrig haft svårt för att träffa nya människor men just Hanna verkade så mogen och häftig och jag minns att jag tänkte – vad tusan ska jag prata med henne om? Nu i efterhand så har vi skrattat åt det flera gånger, för så fort vi satt oss på tåget så var det som vi aldrig gjort någonting  annat än att pratat med varann. Kärlek vid första ögonkastet. Jag tycker att det var så extremt modigt av Hanna att följa med ett så redan tighta gäng på festival utan att egentligen känna någon. Så där har vi en sak som jag ser upp till hos Hanna. Hennes mod. Det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om men har hon bestämt sig för någonting så blir det så.  

Hanna är också en riktigt givmild person som aldrig medvetet skulle göra någonting som hon visste skulle skada en annan person. Jag tror det finns få människor som är så genomgoda som Hanna.

Man vet, att om det är någonting, så finns hon alltid där. Man kan vara världens tröttaste och äckligaste person på måndag morgon, men så ler Hanna lite så känns det plötsligt lite varmare i hjärtat. Man brukar ju kunna säga att en person kan lysa upp ett helt rum med sin närvaro, och precis så är det med Hanna.

Jag har alltså inte känt Hanna länge. Men länge nog för att veta att jag älskar henne och för att  ha massa underbara minnen tillsammans med henne. Men inte länge nog för att kunna varenda personlighets drag och varje detalj om hennes uppväxt.

Något som jag vet är att Hanna gått igenom en riktigt tung period i sitt liv, och det är ingenting som jag önskar att någon ska behöva gå igenom. Men att hon idag sitter mitt i mot mig och ser så extremt frisk och lycklig ut får mig att småle för mig själv här framför datorn.  Hanna är en av de starkaste personer jag träffat. Att vara nere på botten och vända är inte det lättaste . Att ge så mycket av sig själv och knappt kräva någonting tillbaka är en vacker egenskap.

Någonting som jag inte förstår med Hanna är hur hon kan vara så organiserad hela tiden. Allt på sin plats och ordning och reda. Själv har jag min garderob på golvet och mitt smink i en konsum-påse. Det är det en egenskap hos Hanna som jag skulle vilja skulle smitta av sig lite.. Jag kan komma hem till Hanna och hon säger förtvivlat ”jag vet.. det ser ut som skit.” så ser det ut som att värsta städteamet har varit där och skrubbat.

Något annat som jag fascineras av med Hanna är hennes förmåga att vakna 10 i 8 och sedan vara på skolan pigg och fräch som en lärka 30 minuter senare och utbrista ”shit vad jag försov mig, jag känner mig så jävla äcklig” sånna gånger blir jag så irriterad på henne att jag får lust och skrika rakt ut åt henne. En annan sak som jag kan irritera mig på med Hanna, men som igentligen är rätt gullig är hennes förmåga att berätta någonting, berätta och berätta, oftast ruggigt detaljerat MEN, aldrig riktigt komma till punkten.

När Hanna bad mig skriva det här var det första jag tänkte att jag skulle skriva ner alla mina fina minnen med henne. Men det är för många för att klottra ner dem nu. Jag vill bara avsluta med att säga att hon är en underbart glad och mysig tjej som man aldrig kan få nog utav!

Sen är hon ju en riktigt snygging också, eller hur?
Puss och Kram / Lisa


jag och Lisa.

Som sagt, jag ville inte sitta här och röjja på om mig själv så jag bad min fina, FINA vän Lisa skriva det här inlägget istället. "Asså, du får ju be någon annan skriva det här om du inte blir nöjd" sa hon innan hon räckte över datorn. Lisa, är du helt dum i huvudet? Det här var det finaste, vackraste och snällaste någon har skvrivit om mig. Någonsin. Jag älskar dig
.


30 days from now.

Tänkte börja med den här listan för några veckor sedan men tänkte att jag skulle spara den tills jag började på en annan hemsida (mer om det senare). Nu blev den flytten tyvärr framflyttad lite så jag kör igång nu stället.
Nu gör vi det här, lär känna mig på trettio dagar!
Strax kommer första inlägget upp. CIAO!

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your best friend
Day 07 – A moment
Day 08 – Your siblings 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – 10 things you like 
Day 11 – Your day 
Day 12 – This week 
Day 13 – Whay's in your bag
Day 14 – Christmas wishlist
Day 15 – Favorite blogs
Day 16 – Your day
Day 17 – Your room
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – Favorite vacation  
Day 21 – Your perfect day
Day 22 – This month
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – Right now in this moment
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your favorite food
Day 30 – One last moment



time for work!


En typisk konversation mellan mig och Lisa..

Har haft en jäkligt bra dag. En riktigt fixar-dag där jag har städat rummet, bytt sänglakan, tränat, fixat med nöjesmix och lite annat. Just nu sitter jag och skypar med Beri och ska strax åka iväg och jobba. 16-30-23 idag. INTE ROLIGT, desto roligare är det när lönen kommer den 15:e. Vi hörs imorgon! CIAO

last days with my iphone



Vi köpte biljetter till Miike Snow..

Vi fotade med Nöjesmix..

Min födelsedagspresent från Peace&love-gänget hänger i Namaste numera..
Vi käkade bakispizza på American Pizza place i söndags..

Julias katt <3
Vi julpyntade i Namaste..

Linns katt, Hugin<3

Lisa fuskar på bild-lektionerna när inte läraren ser på..


om ändå jag vore lika snygg när jag är nyvaken..


Columbine nyvaken..


HEJHEJHEJ!!!!!! Jag vaknade 08.04 idag. 08.16 stod jag i skolans lokaler. Föreställ er en brud på 18 jordsnurr, osminkad, i en frisyr som genomgått en vild utekväll, en bakisdag med pizza OCH 6 arbetstimmar på flottiga MAX, oborstade tänder och kläderna som låg närmast sängen pådragna. Just precis så såg jag ut i morse. Jätteläcker. Nu har jag iallfall fräschat med tandborsten och parfymen. Strax ska jag och Lisa stänga Namaste och dra vidare ut på äventyr med bilen. Jag jobbar 16-23 idag så förvänta er ingen direkt uppdatering om "dagens outftit" eller "min dag" eller något annat bloggigt idag..

HÖRS IMORGON OM INTE TIDIGARE. PUSS

T.K.M.C


http://thekillingmoonconfused.blogspot.com/

sleep tight <3


Mikaela by me.

+ gårkvällen.
+ bakishänget med finaste vännerna idag.
+ American pizza place..
- Americna pizza place..
+ årets julkalender.


last night, pics


Fina Sara och Josefine har fyllt 18 år nyligen och det skulle firas igår.
Tjejerna bjöd på detta som de "slängde ihop fem minuter innan"...

Sara blev rörd till tårar av presenten från mig, Lisa och Niclas. Miike Snow i februari!!!

Lisa var snygg som vanligt..

Lisa hade fyndat världens finaste päls..

.. som hon såklart var hur fin som helst i.

Linn..


"Världens bästa kväll" som Lisa uttryckte sig igårkväll. Vi dansade oss svettiga inne på Lobby och avslutade i en skedposition i dubbelsängen hemma hos Linn. Imorse drog vi iväg till American Pizza place och frossa.

Nu - jobb!


my day.


Me and the girls this summer.

HEJHOPP!!! Startade dagen med att städa rummet, drog iväg och lämnade tillbaka plaggen från gårdagens plåtning och drog sedan till Namaste och hängde där hela eftermiddagen.

Ikväll har jag varit på mina fina vänner Julia och Lisas poledance-uppvisning. Kan vara det bästa/roligaste/grymmaste jag någonsin sett! Lisa och Julia var så jäkla bra att jag hade svårt att tro mina ögon.

Efter det drog jag vidare hem till Carro där Emelie, syrran, Julia och Jill befann sig. Det blev spelkväll och skitsnack för hela slanten. Nu ska jag kryp ner i sängen och sova ett par timmar innan jag ska upp och dansa Zumba med Linda. TJATJA!!

it's cold outside, and inside



Jacka - 2hand, byxor, hood-tröja, halsduk och väska - H&M, skor - stadium, skjorta - Gina tricot


just nu i Namaste:


Världens Bästa Spel

Linn och Julia pluggar Matte medans jag och Sara spelar Världens Bästa spel. Då och då kommer det in elever och lärare och köper en lussekatt eller en chokladboll. Jag älskar vårat café!


nytt.nytt.nytt


Allt ifrån Gina Tricot. Väldigt välbehövligt då mina senaste dagar har börjat med en blodig fajt med garderoben.

dad's old jacket


jeansjacka - pappas gamla, hoodtröja, väska, byxor - H&M, halsduk - JC, skor - stadium, ringar - present från Tuva (köpt i Thailand)/köpt på en marknad i Jerusalem.

my day. literally.


En bild från plåtningen ikväll. Resultatet får ni se om några veckor.


Vakna. Frukost. Ta bilen till Sandviken. Plocka lite grejer till plåtningen. Åker till Valbo köpcentrum. Hittar fina kläder inne på Gina Tricot. Går till Kassan. Upptäcker att plånboken är hemma. Åker hem, hämtar plånboken. Åker tillbaka till Gina tricot. Åker in till stan. Möter upp Amanda. Lunchar. Möter upp Patricia, Linda, Josefine och Jill för en snabbfika. Springer bort till Studio Plaza. Checkar av läget med modellerna som redan befinner sig där. Springer runt på stan och letar smycken. Åker till Linn, Julia och Sara på Café Namaste. Åker till Sandviken med Linn och Sara. Lämnar Sara hemma hos henne. Hämtar upp Lisa. Åker till Valbo köpcentrum igen. Köper present till Josefine. Stressar hem. Slänger på mig träningskläder. Slänger i mig en knäckebrödsmacka påväg in till stan. Möter upp Linda. Dansar Zumba i 55 min. Stresasr hem. Raggar-dusch, parfym och nytt smink. In till stan för att plocka upp Erika. Åker till IKEA. Plåtar i tre och en halv timme. Hem. soff-häng. Min dag..


Barcelona anigif


By awesome
Rebecka.

right now


JUST NU: Matilda sminkar sig, mamma och Martina lägger pussel medans Martina försöker prata franska/kurdiska (ja, hon kan typ prata både kurdiska och franska..), jag spelar världens bästa spel. Tidigare har jag och Martina fixat och donat inför morgondagens plåtning. En jäkligt bra onsdagskväll med andra ord. Strax ska jag och syrran lämna Martina och mammsen för att åka in till stan ocoh träffa ett gäng jäkligt sköna tjejer. Ciao!

let's fucking do this Wednesday!!!!


i sommras.

+ skype med finaste Beri igårkväll. Vi pratar alldeles, ALLDELES för sällan!
- Satt uppe till klockan två i natt och pluggade..
- Fick skrapa rutorna på bilen i morse i TIO(!) minuter..
+ helgen som förväntas bli så jäkla bra!!


so. fucking. tired.



Snälla tomten, ge min Drew Barrymore's hårfärg i julklapp så blir jag jätteglad..
pic. google.se


ÄNTLIGEN! Det där jäkla svenskatalet har tagit alla mina krafter ifrån mig. Nu är det sängen som gäller!

+ Våra Vänners Liv på svtplay på iphonen medans jag gick en timme på löpbandet.
+ Min fina vän Matilda som klarade teoriprovet idag!!! Snart har du ditt jäkla körkort som du är så jävla värd! 
- min eftermiddag som innehöll allt för mycket dåliga saker och känslor.
+ Mina föräldrar och mina fina vänner som fick mig glad igen.
+ Linda, Micaela och syrran.


RSS 2.0