london_part:seven


Sista kvällen var så sjukt rolig och helt galen! Vi var påväg till en pub då vi på vägen ser tre stycken brandbilar, "Kolla här!" skriker jag och vi plockar upp dem för att ta med dem på äventyr.

Rätt som det är kommer det fram en man i 30-års åldern och bjuder med oss in på hotellet på andra sidan gatan på champange, "varför inte?" tänker vi och hänger med.. (med brandbilarna under armarna såklart!)

Hotellet visar sig vara väldigt fint och lyxigt och det blir såklart en väldigt rolig (och pinsam) situation när vi fem tjejer kommer in med tre brandbilar i högsta hugg..

Vi får vår champange och sitter och snackar med ett gäng som bestod av en homosexuell söt liten gubbe i för korta byxor, mannen som bjöd med oss, en gubbe som skröt överdrivet mycket om hans bakgrund och två kvinnor i 35-års åldern som skrattade åt sina egna skämt..

Efter att ha mer eller mindre kastat i oss innehållet i våra glas för att så snabbt som möjligt ta oss därifrån bar det iväg ut på nya äventyr!

vi träffade på en söt liten hund..

vi gick vidare..

och slutade hemma i Ninas lägenhet, bilarna fick självklart följa med också (dem står kvar där än idag..)

Vi rensade kylskåpet på chokladbakelser och gick och la oss alldeles för sent för att sedan behöva gå upp halv fem för att åka till flyplatsen. En väldigt bra avslutning på enväldigt bra resa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0