sunday_night


Hej mina pussgurkor! (Rebecca, I'm thinking of you, hehe!) Helgen börjar lida mot sitt slut och jag är helt slutkörd efter att ha jobbat som en galning både i natt och idag. Så nu försöker jag varva ner med en stor kopp te och en skål med nötter. Vill ni höra någonting fint? Ni vet min kompis Tuva, som fyllde 18 igår, vet ni vad hon fick i present av sin b-friend? En weekend-resa till London! Hur fint? Åh jag vill också ha någon som tar med mig på romantiska weekend-resor! Nu ska jag krypa upp i min fotölj och njuta av denna söndagskväll!

Kommentarer
Postat av: Matilda Flach

jag kan bjuda dig på en londonresa :) sen kan vi hitta några fula britter och supa oss fulla så dom blir lite snyggare :)

2010-03-21 @ 20:20:36
URL: http://fflach.blogg.se/
Postat av: tuva

sötnooooos, din prins finns precis bakom hörnet!!! och du måste tipsa mig om allt vi ska hinna med i london. Jag är ju sämst med kartor haha, får göra en joey och kliva in i den om jag ska ha en chans ;) och då är det illa! Vi hörs i vecakn puss

2010-03-21 @ 21:14:10
URL: http://tuvamalmo.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag ska också njuta av söndagkvällen; genom att gå och lägga mig nu, haha. Det är jobbigt när man känner sig helt slutkörd efter en helg.

2010-03-21 @ 21:39:29
URL: http://nonplus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0