Maj 31, 2010


London


Dagens vill ha: sommarlov, längre och friskare hår och ljusglua converse
Dagens saknad: Min syster Matilda som bor alldeles för långt borta.
Dagens låt: Aloe blacc - I need a dollar
Dagens drog: "dagens låt"..
Dagens smarrigaste: Min kycklingsallad med överdrivet mycket dressing som jag slängde ihop till lunch idag.
Dagens humör: glad, trött och lycklig.
Dagens hälsning: "Matilda, om mindre än tre veckor ses vi! love you!"
Dagens sysselsättning: matte c-plugg, eftermiddagshäng med Matilda och kvällshäng med Saga.
Dagens längtan: om tre veckor kommer Matilda hem från USA!!
Dagens bästa: MVG på historauppsatsen = MVG i hela kursen!
Dagens hälsning: till er läsare: Ni är bäst men ni borde bli bättre på att komentera hörrni! Skulle människan kräva att få kommentarer på bloggen skulle jag vara död förlänge sen..


rodic_


http://yvanrodic.blogspot.com/


+ sovmorgon fram till elva.
++ Har hängt med MAtilda nu i eftermiddags, snackat skit rovat kläder och pratat minnen.
+ ska in till stna nu och käka med Saga.

TJOHEJ!!

london_part:six



Sista kvällen gick jag, nina, My x2 och Hedvig och satte oss på en pub i Mayfair. Vädret var helt underbart så shorts var tillåtet och jag passade på att inviga mina nya från Topshop.

days with my iphone


Jag, Martina och Beri tog en liten spontan-tripp till Uppsala.

En vän till mig har flyttat till en lägenhet i stan nyligen och har inte kommit igång med inflyttningen riktigt... Hon sov på tre filtar på golvet de första nätterna och levde ett liv a lá Lindsay Lohan.
Jag tog in min gamla VHS-spelare till rummet och tittade på en gammal favorit


Jag kan inte låta bli att stanna för att se mig omkring ibland när jag är ute och springer.

En tidig lördagsmorgon påväg hem från jobbet.

Imorse blev de frukost på sängen för mamma på mors dag!


T+J+H


Gårkvällen var väldigt bra! Jag hade en supermysig kväll med mina fina vänner Tuva och Johanna. Förr förra sommaren var vi som ihopklistrade, umgicks 24/7 många gånger men har nu de senaste månaderna inte riktigt träffats lika ofta som vi har önskat. Igårkväll skrev vi "sommarlistor" där vi har skrivit ner 20 saker som var ocoh en ska göra innan den sista augusti, åt B&J's, skrattade åt bidragen i Eurovision song contest och pratade minnen.

Nu på morgonen överraskade jag mamma och pappa med frukost på sängen, mors dag idag ju! Glöm inte bort era mammor idag! Nu blir det jobb och förhoppningsvis bio ikväll. CIAO

prom_


Igårkväll åkte jag Beri, Martina och Linda till Engeltofta i Gävle för att se på alla fina studenter som gick på bal. Micaela sken som en vacker sommardag och vi andra var avundsjuka. Nästa år är det fanimej min tur!!! 

right_now



- är hemma idag och gör ingenting. uttråkad så in i bomben. 
- det har regnat konsant nu i fyra timmar. kul . 
- mitt rum påminner allt mer och mer om ett slagfält under andra världskriget. 
- Simone och Malin slutade igår på jobbet.

london_part:five


Medans Nina var på jobbet och slet gick jag ut i solen och njöt!

JAg köpte med mig nötter doppade i choklad och promenerade runt i Mayfair


Jag satte mig på en italiensk glassbar och beställde in tre kulor. I solen satt jag där och läste min bok.

Sen gick jag vidare och stannade till vid Ben's cookies och köpte med mig kakor och begav mig sedan vidare till..

Hyde park!

Där låg jag i gräset resten av eftermiddagen och läste min bok, kollade på förbigående människor och granskade himlen. En väldigt bra dag.


H&M___


H&M

hi_cuties!!



+ Lämnade in min Historia-uppsats, min företagsekonomi-inlämning och min geografiuppgift idag! Inte mycket kvar att fixa nu innan sommarlovet! Tänk vad härligt!
+ en runda på stan med Tuva och Johanna.
+ Nu ska jag dra på mig lite kläder och sedan sticka iväg och kolla på alla fina tjejer och killar som ska gå på bal ikväll tillsammans med Martina och Beri.
- jobbar 00.00-03.30...
+ Det är tre städerskor hemma hos oss nu, en på varje våning.. Alldeles nyss vill jag gå på toaletten men det var en på varje toalett så jag fick hålla mig i tio minuter.. Dagens i-landsproblem typ.


morning_


http://www.fashionsquad.com/

+/- Wednesday


California by me.

+ Elina.
+ middag med morfar, Kicki, Viola och Mamma.
+ musslor.
+ min fina kusin Emma som gjorde jättebra ifrån sig på teatern!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa i min bok som jag började läsa i förrgår. Martina Haags femte bok - "Fånge i hundpalatset". Igårkväll låg jag alldeles själv i mitt rum och kom på mig själv ligga och asgarva. Ni måste läsa hennes böcker! Dom är så jäkla roliga! GODNATT


teater_


Nu sticker jag iväg på teater. Hörs ikväll! PUSS

la_fromagerie


 La Fromagerie in London by me.

London_part:four


history_sucks


Vi har världens bästa historialärare Fredrik. Han är komiker och gör varje lektion till en skrattfest. I vanliga fall gör han roliga och relativt enkla uppgifter, den här veckan har tyvär någonting gått snett. Herregud! Hade jag haft möjligheten skulle jag helst av allt vilja gräva ner dig nu fredrik och aldrig gräva upp dig igen (jo, om du lovar att dra tillbaka den här jävla uppgiften som jag har suttit med nu i tre (!) timmar!!). Vi ska skriva en stor fet analys om första världskriget. FUCK!  Jag återkommer när den här jävla uppgiften är ur världen!

jeans_


Jag fick med mig ett par jeans hem från Uppsala i måndags. Från Cheap monday och kostar 400 kronor. Jag har länge velat haft ett par mörkblåa jeans och äntligen hittade jag dom! PERFECT! 

mathew_


Hur fina var inte Niesha, Gina, Rachel & min tvillingsyster Matilda på deras prom i lördags?


- försov mig och missade dagens ända lektion nu på morgonen.
+ övningskörde till mammas jobb och joggade tillbaka hem.
+ att jag inte är förkyld eller skadad så att jag kan träna igen! love it
+ ska spendera hela dagen i soffan och titta ikapp alla serier jag ha missat de senaste veckorna.
- men först måste jag plugga...


signe_in_my_heart


http://rodeo.net/signe/ 

London_part:three


Nina kollade på lägenheter.. den billligaste kostade ett femsiffrigt belopp per vecka...

Vi besökte världens sötaste bokhandel som vi spenderade säkert en halvtimme inne i och bläddrade i böcker.


may_25


Linnet köpte jag igår inne på Weekday och det gula nagelacket köpte jag i London inne på allt-i-allo-butiken Boots. Vi håller på att renovera lite i hallen och i köket så idag kom hantverkan hem och förde oväsen vilket fick mig att snöra på joggingskorna och sticka ut i löparspåret i fyrtiofem minuter. Rätt bra med hantverkare som för oväsen ändå. Nu blir det plugg för hela slanten!

queastions_

Hur mycket kostade marc jacobs t-shirten och ray-ban solglasögona?
T-shirten kostade 22 pund vilket motsvarar ungefär 250 svenska kronor. Ray ban-solglasögonen kostade 106 pund vilket motsvarar ungefär 1200 kronor.

För ett tag sedan skrev du om en sida där man kunde kolla på gratis serier och filmer? vad hette den sidan?
http://ch131.com kan man se serier i helt okej kavlité. Filmerna har dock lite sämre kvalité men hemsidan är perfekt när man vill se Glee, Grey's, The hills eller nått annat bra program.

Var köpte du dina Ray ban Aviators? Försökte själv leta efter sånna i London men hittade dem inte.
Jag köpte mina på ett av alla Sunglass hut-butiker. Dessa butiker finns lite överallt i centrala London, speciellt längs Oxford Street.

I sommar ska jag också till London. Kan du inte ge lite tips, vart måste man gå? Vart finns det bra mat, till hyffsat pris? vad ska man tänka på? :D och lite annat viktigt du tycker man borde veta om london.
Nu är inte jag någon London-expert direkt men jag kan dela med mig av lite favoriter och tips! Är man där för sightseeing tycker jag att man borde hinna med att se Big Ben såklart, London eye är också häftigt. Att ta en picknick i Hyde park får man heller inte missa! Det här tipsen är ju typiska turistgrejer men som jag ändå tycker är värda att se! Att promenera runt med kameran i små söta områden som Soho, Mayfair och Camden är också något jag tycker man borde uppleva! Åker man dit för att shoppa tycker jag att Oxford Street är väldigt bra. Där ligger alla stora kedjor som Topshop, H&M, Urban Outfitters osv. men även en massa små unika butiker där man kan göra en hel del fynd.
Ett område där det finns en massa bra restauranger är Soho, gå dit och ni kommer definitvt att hitta en restaurang som är både prisvänlig och erbjuder god mat!
Några saker man ska tänka på är väll först och främst att vara artig. I England är man ju som ni kanske vet lite mer artiga än här hemma i Sverige. Säg exmpelvis "Sorry" om du råkar gå in i någon och säg "please" nogrant vid en beställning osv. Sen borde man tänka på att gå omkring med en bra väska som gör det svårt för tjuvar att stjäla från dig. Sköna skor är ju alltid bra också. Sådärja, hoppas jag gav era några tips och råd!

Är det inte du som har en utbytesstudentblogg?
Nej, det är min tvillingsyster - så jag kan förstå att du har mixat ihop oss - min tvillingsyster Matilda bor i Kalifornien för tillfället och bloggar HÄR.


vacation_with_gala gonzalez


http://am-lul.blogspot.com/ 

my_day:


Jag och Beri bestämde oss för att dra till Uppsala imorse. I sista sekund plockade vi upp Martina också. Det blev alltså en spontan road-trip med musik som strömmade ut ur högtalarna på högsta volym. En riktigt kanonmåndag med bra väder, shoppping, mysig lunch i solen och mycket skratt!


london_new


Marinblåa jeansshorts med snygg ficka från Topshop

T-shirt från Marc by Marc jacobs


En superfin klänning från Topshop som kommer bli perfekt i sommar! 

En fin stickad tröja från H&M fick följa med hem. Även en i svart.


slitna jeansshort + grått linne + den här glittriga kavajen (från H&M) = YES!


En sjal och en mönstrad kjol från H&M.

En kuvertväska från COS.

The teen Vouge handbook - An insider's guide to careers in fashion! HAHA! jag sträckläste ut den under resan och på flyget hem - suverän bok faktiskt med en massa intervjuer, fakta och inspiration!

Efterlängtade solbrillor!

Även en efterlängtad parfym! Jag som lätt tröttnar på parfymer brukar köpa flera små istället för en stor flaska.

Sådärja! det Var några av de saker jag fick med mig hem! Jag köpte även ett linne, en bikini, tre nagelack, två par converse (ett par höga vita och ett par låga blåa) och lite annat smått och gott. Sa till mig själv att det var slutshoppat nu ett tag framöver, men jag "råkade" åka till Uppsala idag.. OOPS!


Sienna, Lily


justjared, knightcat(?)

London_part:two


Underbara London!

Nina bjöd på frukost första morgonen! Det var som om hon förvandlades till en trollkarl varje dag i köket! Av typ tre indigrienser kunde hon skapa fantastiska smaker! WOW!



Vi knarkade sönder chokladbakelser från ett bageri i närheten av Ninas lägenhet! Mmmm!!


great_sunday


+ vaknade halv elva. (för mig är det VÄLDIGT länge då jag oftast vaknar vid 9-tiden)
+ frukost i sängen.
+ övningskörde med mamma.
+ åkte till mormor och fikade och sedan tillbaka, sammanlagt körde jag tre timmar!
+ körde för första gången på motorvägen!!!!
+ mormors rabarberpaj <3
+ mini-kexchoklad i bilen.
+ nu ska jag göra iordning lite té och mackor och lägga mig i soffan och kolla på film med mamma <3
- har tusen saker att göra innan sommarlovet.

Jag slänger in ett till London-inlägg efter filmen. CIAO!

London_part:one


Jag kom till London vid 3-tiden, lämnade snabbt av väskorna i Ninas lägenhet och gav oss sedan ut på äventyr!

ångrar fortfarande att jag inte köpte den här hatten..
Vi hittade en butiken med världens godaste té!!!
Man fick testa alla smacker så vi hade väldigt svårt att gå därifrån..

På kvällen gick vi till Soho och käkade Italienskt! (bilderna gör varken restaurangen eller maten sin rätta.. i verkligheten var det fantastiskt på alla sätt!!)

På vägen hem kom vi in på en gata som tydligen hade "Soho's bästa sexshop"..

Vad tänkte man med här?


last night_



Jag bjöd hem ett gäng tjejer från klassen igårkväll. Vi grillade, satt och snackade strunt på min veranda, lyssnade på regnet som smattrade mot taket, tända tusentals ljus och invigde min vattenpipa som jag köpte i Jerusalem förra året. Otroligt mysigt. När tjejerna hade gått hem la jag mig i soffan och tittade på A lot like love. Fantastiskt lördagskväll.

honey_i'm home!!!!


När Nina var tvungen att jobba, hängde jag i Hyde park och värmdes av solen!

HEJ! jag är hemma! Har haft fyra fantastiska dagar i London! Imorgon väntas jobb och på söndag väntas plugg.. Från roligheter till tråkigheter med andra ord.. Ikväll har jag haft filmkväll med tjejerna och körde för första gången EVER på motorvägen med mamma när det var dags att åka hem, WOHO! Eftersom jag inte fick mer än två timmar sömn i natt ska jag nu hoppa ner under täcket och somna till något dåligt program på tv. Under helgen ska jag försöka lägga upp bilder från resan, låter det bra? CIAO!

London so far

Sthlm - Hamburg - London. Möter upp Nina vid Marble Arch. Skrattar oss upp för "dödens trappa" (den är hemsk!!!), lämnar väskan på rummet- Ut på Londons gator. Går in på COS och gör första köpet. Käkar gudomligt gott italienskt och fnissar åt bögarnas första dejt bordet brevid. Går och lägger mig i Ninas tvåmanna soffa med fötterna på bordet. Sover som en stock. Vaknar upp och äter frukast á billigt = rostade mackor med smör och en kopp té. Ut på Oxford street. Inhandlar efterlängtade Ray ban Aviators. Köper efterlängtad D&G parfym. Två par converse - CHECK! Går hem och kokar pasta med tomatsås och spenderar kvällen med näsan i nyinköpta boken från Marc Jacobs store. Uppe med tuppen och önskar Nina en bra dag på jobbet. Ut på Oxford igen och inhandlar det sista innan jag sätter ut ett köpstopp. Går in på All saint's och hälsar på fina barndomsvännen Mikaela. Bestämmer dejt tills senare på kvällen. Går förbi mataffären på vägen hem, inhandlar vindruvor och choklad. Möter upp Nina och ett gäng arbetskompisar. Sätter oss i Hyde park och snackar skit. spelar fotboll. tar kort. skrattar. Går hem igen, sätter på mig en extra tröja och går mot Mikaelas butik igen (glömmer kameran i lägenheten..). Tillsammans med Mikaela, Linnea, Sara och Matilda går vi till en pub på Carnaby Street och tar varsin öl. Catch-up:ar. Går till tjejernas lägenhet och dricker té på deras balkong. Promenerar ensam längs Oxford och älskar London. Kommer slutligen fram till lägenheten där gänget sitter och kollar på Harry Potter. Värmer på lite kyckling i micron och doppar i hummus. duschar och läser i nyinköpta boken. London so far. 

london

hej allihopa! Jag hade så bråttom i morse att jag inte fick någon tid över till att blogga innan vi åkte iväg till Arlanda. Nu är jag iallafall framme i London - glad och lycklig! Jag mötte upp Nina direkt och har sedan dess spatserat runt i london, gjort mina två första köp och nu ska vi promenera bort till SoHo och käka italienskt!

tomorrow_is_the_day



Jag sitter med ansiktsmask i ansiktet för tillfället så jag bjuder på lite gamla bilder för ert eget bästa!

Hej alla fina ni! Ledsen för kass uppdatering! Jag har jobbat hela dagen igår och idag så någon tid över till bloggen har inte funnits. Direkt efter jobbet igår åkte jag, mamma och pappa hem till familjen Söderström och grillade.  Till efterrätt blev det Ben&JErry's vilket gjorde mig mer än glad. Evigheter sedan jag fick njuta av denna fantastiska glass! (Tuva, vi måste  ha en B&J's-dejt!!!) Just nu sitter jag som ett spöke med ansiktsmask i fejjan och inpackning i håret. Packningen inför imorgon är klar och nu vill jag bara somna och vakna upp imorgonbitti då det bär iväg till Arlanda! Vi hörs imorgonbitti mina fina läsare! ciao!

san francisco


san francisco by me.

Nu sticker jag iväg och jobbar ett par timmar. C U later aligator!


may_14


H&M

fashionsquad



http://www.fashionsquad.com/ 

Ledsen för kass uppdatering idag men har verklignen haft noll inspiration till inlägg, därför får fina Carolina stå för den biten idag.

Jag körde bil i trafiken idag för första gången! Imorgonbitti blir det mera körning med pappa. Jag kom nyss hem från Micaela där vi har kollat på hockey och nu ligger jag med världens huvudvärk och kollar på Grey's.  Hörs imorgon! LOVE

room_


Sådärja! Mamma och jag tog tag i det sista idag så nu är mitt rum äntligen klart! Vad tycker ni?


favorite_dress


klänning - mammas gamla, hoodtröja och jacka - H&M, converse


Jag hann ta en bild sen dog mitt batteri på kameran.. Men jag gjorde även ett försök till att skrämma Elina i skolan idag och det föreviga hon med sin mobilkamera, så här såg jag ut då.


questions_

Vart kommer din cardigan ifrån? :) supersnygg!
tack tack! min leopardcardigan kommer från H&M. 

Skulle du inte vilja visa hur ditt rum ser ut? :) så man får lite insperation:)
Mitt rum är fortfarande inte riktigt klart än. Det är några tavlor som ska upp och sånna där småsaker ni vet. När allt sånt är fixat så kanske jag kan tänka mig att posta lite bilder från mitt rum. Men inte just nu alltså, men om ni tittar i arkivet så kan ni se litegrann hur det ser ut i mitt rum iallafall - hoppas det duger tills vidare.

Vart kommer din klänning ifrån?
Jag antar att du syftar på den här klänningen. Den köpte jag i London förra året inne på Urban outfitters för 99 kr.

Vilken underbar klänning! får man fråga vart du köpte den?

Den här  är köpt på american Apparel.


stalker

okej, jag tänkte berätta lite om min "stalker" som vi kan välja att kalla hon/han.. Det kan hända att det blir lite svårt att förstå allting men jag ska göra mitt bästa för att förklara på bästa möjliga sätt.

För någon dag sedan fick jag en kommentar från en läsare som heter Mimmi:
"Du ser ut precis som en tjej som heter Emma Flach som bor i Los Angeles! Här är hennes blogg: http://emmaflach.blogspot.com/"

Jag gick in på hennes blogg och fick en liten chock. Den här "Emma" har helt enkelt tagit alla mina bilder och använt dom på sin blogg som om det var hon på bilderna.. (gå in på bloggen så ser ni vad jag menar..)

Jag började chatta med Mimmi på msn och hon berättade att "Emma Flach" hade haft en blogg tidigare med samma syfte, att ta mina bilder och uppge att det är hon på dem.. Den bloggen hade hon dock tagit bort och då istället startat upp en ny (http://emmaflach.blogspot.com/). På den nya bloggen finns dock inte så många inlägg och hon postade det senaste den 22 mars.

Det känns såklart helt stört att något pucko faktiskt har genomfört det här och under så lång tid utan att jag har vetat om det. På den gamla bloggen hade hon nämligen ett rätt långt arkiv och postade inlägg rätt ofta. Hon säger att hon är från USA, bor i L.A, är superrik, har en tvillingsyster som är utbytestudent i Sverige osv.

Sådär, det var min storty om detta lilla freak, just det - jag kallar henne "freaket". Tänk vilka människor det finns i världen.. Hängde ni med överhuvudtaget om vad jag snackade om förresten?

beauty_



ph 1 & 2: knightcat, ph3: Madelene, ph4: yvan rodic

the_ring


http://karen-wheredidugetthat.blogspot.com/

+ Vi har fått en mjukglassmaskin på jobbet!!!!
+ Har långklänning på mig idag. Fasiken vilket perfekt plagg! Superenkel att matcha och hur skönt som helst!
+ Tuva-dejt idag!


Bon Iver - For Emma (a cappella)


godnatt fina läsare! Imorgon ska jag svara på lite frågor som har dykt upp i kommentarsfältet på senaste tiden och berätta allt om min "stalker" PUSS!

tisdag_


Hej allihopa! Lite ego2000 såhär på tisdagseftermiddagen. Tack för all feeback på min nya frisyr igår! fasiken vad ni är underbara! LOVE TO YOU ALL!!! Nu ligger jag och kikar på gårdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar samtidigt som jag slänger i mig en smarrig smoothie. Om en timme ska jag cykla iväg till jobbet, kommer hem vid halv-tolv tiden och då tänkte jag slänga in lite musik här innan jag går och lägger mig! HEJHOPP!

Och en till grej, jag har en typ av en stalker efter mig! true story! Helt freaky! Berättar mer om det sen..

three_



via Erika Klang,  Yvan Rodic, Elin Kling 

Rom_by_hanna&John


http://hannaojohn.streetstyle46.se/


the_last_song



me in Barcelona last year.

+ sovmorgon.
+ new haircut.
+ Beri som kom förbi på en spontandejt.
+ Micaela som kom förbi på en spontandejt.
+ Fick en massa plugg gjort idag.
+ bio med mamma.
+ The last song. Miley Cyrus är fanimej otroligt! (filmen med! se den!)

Många plus idag. Det gillar vi! Godnatt allihopa!

cut_cut_cut


Var till frisören i förmiddags och lite sådär spontant klippte jag till en liten längre page. Vad tycker ni?

ellie goulding - wish I stayed


Kom nyss innanför dörren efter ett par timmar på jobbet. Nu ska jag skypa med syrran och sedan krypa ner i sängen framför några vänner-avsnitt. Lyssna på den här fantastiska låten med Ellie Goulding innan ni somnar kära läsare så hörs vi imorgon! CIAO!

she_is_amazing_2


http://stylebykling.tv4.se


mornig sunday


Godmorgon! Jag somnade inte förräns vid fem-tiden imorse och ändå lyckades jag inte sova längre än till nio. Vad är det för fel på mig? Jag sitter och käkar frukost framför Vänner just nu och ska snart börja plugga. Japp, det blir plugg hela dagen idag igen. KUL! Klockan fem ska jag jobba också, så ärligt talat är jag inte särskilt exalterad inför den här dagen. Men men, man lär ha sånna här dagar också. CIAO!

summerdress when are we going to cooperate?


dress - AA


Jag har pluggat non-stop sedan elva i förmiddags med ett fåtal pauser för matintag och lite bloggläsning. Nu är jag helt slut i huvudet. Skolan börjar verkligen börja ta hårt på mig nu. Vill ha sommarlov! Vill kunna hoppa i sommarklänningar som den övre, snöra på sig ett par converse, smeta på lite smink och vara redo-to-go.

Om någon timme ska jag cykla iväg till jobbet och jobba ända fram till halv fyra inatt. PUSS


beautiful_girls



Hur fina var inte Elin KlingSigne SiemsenEmma Elwin och Columbine Smille igår?


london_by_tuva


ph: Tuva


Jag tar en paus från pluggandet ett litet tag och går in på min fina vän Tuvas blogg och ser dessa fina bilder. Hon och hennes pojkvän besökte London tidigare i veckan och ser ut att ha haft det hur bra som helst! Jag har lite Tuva-abstinens men både och hon jag har tusenmiljoner saker att göra klart i skolan att vi inte har haft tid att träffas. Men så snart vi har pluggat färdigt ska vi träffas och catch-up allt som har hänt de senaste veckorna i våra liv. Gudars vad dessa bilder fick mig att längta ännu mer till London! Nästa måndag bär det iväg!

Nu ropar geografiboken på mig.. BLÄ!

sparkle_


linne - urban outfitters, hood-tröja och skinnajacka - H&M, glitterkofta - ?


Flätan från idag fick hänga med ikväll med. Och koftan som är väldigt sällan använd fick även den göra éntre ikväll. Supertrevlig middag med tjejerna! Nu ligger jag däckad i soffan coh vill bara sova. Godnatt!


---plait


tröja - H&M

Köpte en ny tröja inne på H&M's herravdelning igår. Fick invigas redan idag. TJOHEJ!


iphone_




Det första införskaffade jag mig igår inne på Telia. Jag köpte ett till pappa också som en liten du-är-bäst-present. Det andra, glittrade har jag köpte på Skinz.se Jag som under ett år hade sönder fem kameror och sex mobiler är IN BIG NEED av dessa fodral..

nine_days_left_


HEJHOPP! Hur gick det för alla som gjorde nationella provet i engelska idag? Helt okej gick det för min del men det var riktigt skönt när det var över, eller hur? Om ett par timmar ska jag cykla iväg in till stan för födelsedags/inflyttningsmiddag hemma hos Rebecca med ett gäng härliga tjejer. Imorgon förmiddag ska jag ut och övningsköra med pappa - fasiken vad roligt det är!!

randome_



Tuva, hannaoJohn, Karoline, (question mark)


Jag  fortsätter att knarka halstabletter, dricke litervis med té och kämpar med att minska högen läxor. Men nu är huvudet aldeles kaos så nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av min skönhetsömn (?).

Btw, har ni sett nya avsnittet av The hills? WHAT'S THE PROBLEM WITH SPENCER??!? vilket freak! vilket fullkomligt freak!! "Spencer bohem chic?" skrev min vän Saga till mig på facebook.


go_me!


old by me.



- Ledsen för dålig bloggning. Går i skolan hela dagarna och springer sedan iväg till jobbet och kommer inte hem förräns runt tolv-tiden på nätterna. Och vid den tiden är jag så sjukt jäkla trött att jag ligger däckad i sängen efter fem minuter. 
+ träffade Martina imorse lite spontant och tog en snabbt tédejt. (haha)
+ köpte ett nytt iphone-fodral idag och älskar det! perfekt! visar kanske senare!
- plugghögen blev på ett ögonblick gigantiskt.. Dags att sätta igång!

Måste bara berätta vad som hände igår! Jag slog rekordet på jobbet (subway) haha! Rekordet var tidigare 21 mackor/timme av en ensam person. Igår kom det in 25 stycket tyska utbyteststudenter plus 3 ledare som vill ha ha mackor allihopa. Jag sålde 31 mackor den timmen och står därför som rekordinnehavare på jobbet numera! haha GO ME!

Hörs lite senare! BYE!



inspiration_


Emma and sofi.   

london_




London by me.

Sådärja! Nu har jag precit bokat en resa till London om två veckor! Ska blir så roligt! Min fina vän Nina flyttade dit för ett par veckor sedan så det är henne jag ska åka och hälsa på. London är definitivt en favoritstad, så jäkla vackert och häftigt!Nu är jag helt slutkörd i huvudet så det är dags att dra sig till sängen! CIAO!

tisdag_godkväll


by me.

good_evening!


HEJ ALLIHOPA! Jag sitter och tittar på Maria Montazami och gänget, ni kollar väll ni också? Idag har jag långlunchat med Beri, knarkat halstabletter, övningskört med pappa och varit på golfrangen. Senaste gången jag höll i en golfklubba var för ganska exakt ett år sedan. Jag började spela golf när jag var sju år men la hastigt av förra våren på grund av lite olika anledningar. Riktigt roligt att slå igen iallfall! Nu börjar Svenska Hollywoodfruar igen! ciao!

yellow_



kavaj - H&M, gul tröja - ?

Ursäkta för de dåliga bilderna, min kamera var inte min bästa vän idag..
Nu sticker jag till golfrangen med pappa sen ska vi övningsköra!

rysningar_






Var det bara jag som fick rysningar när Whitney visade upp sin kollektion i nya avsnittet av The city?

monday_3th




spring by me.

GOD MORGON! Jag jobbade till sent i gårkväll, cyklade hem samtidigt som jag pratade med Beri i telefon, kom hem, käkade fruktsallad och skypade med Matilda en snabbis innan jag somnade med läslampan tänd.
Nu har jag varit vaken i två timmar och redan hunnit druckit två koppar té. Min hals verkar verkligen hata mig just nu. Och blodblåsan på foten tycks aldrig vilja försvinna. Jag får skippa promenaden till skolan idag och ta cykeln istället! CIAO!


she_is_amazing






http://columbine.freshnet.se/ 

te´_halstabletter och musicaaaa



Morsning korsning (igen)! Jag sitter och knarkar halstabletter, sveper tékopp efter tékopp och mår allmänt skit. Eller halsen mår skit rättare sagt. jag mår prima faktiskt! Nu ska jag iväg och övningsköra med pappa! CIAO!

inspiration_


hanna westman 


spotify_playlist


Morsning korsning!! Hur mår ni idag? Jag somnade väldigt sent igår. Satt i soffan och snackade musik och annat strunt med Simon över msn, drack fyra koppar té, klottrade i almenackan och scrollade i favoritbloggarnas arkiv. Imorse vaknade jag alldeles för tidigt eftersom jag inte har någon dörr än till mitt rum i källaren och vaknade då av mamma och pappas frukostförberedelser i köket. Hur som helst, det var inte det här jag skulle babbla om nu. Jag ska nämligen dela med mig utav en av mina spellister på spotify. Gilla den eller hata den. Dela med er ni också om ni vill av era spellistor!!! PUSS

bloggläsning i soffan, té och honung

my night_






Har varit hemma hos finaste Tuva ikväll. Snygg-Tuva. Snygg-Tuva som kom hem ifrån Thailand igår och åker till London imorgon. Somliga har tur. Själv håller jag på att bli sjuk och har JORDENS blodblåsa på min vänstra häl. AOUCH! Ikväll har vi druckit mängder med té, tjejsnackat, läst Londonguide-böcker, målat naglarna och tittat på film. Nu ska jag gräva ner mig i soffan under en filt och börja kolla på någon bra film. CIAO!

Valborgsmässoafton_


"Den perfekta fasaden"

"Den bittra sanningen"..


den bjuder jag på!



Valborgsmässoafton för min del igår var planerad att spenderas hemma ensam i soffan med hämt-mat och film. Det slutade med att jag drog upp till Micaela för att grilla med Martina, Christian, Sliva och Beri. Blev en jäkligt bra kväll! sponatanitet när det är som bäst!

work_work


me in Barcelona


Nu sticker jag och jobbar 11-19. Hörs ikväll! CIAO!


RSS 2.0