stalker

okej, jag tänkte berätta lite om min "stalker" som vi kan välja att kalla hon/han.. Det kan hända att det blir lite svårt att förstå allting men jag ska göra mitt bästa för att förklara på bästa möjliga sätt.

För någon dag sedan fick jag en kommentar från en läsare som heter Mimmi:
"Du ser ut precis som en tjej som heter Emma Flach som bor i Los Angeles! Här är hennes blogg: http://emmaflach.blogspot.com/"

Jag gick in på hennes blogg och fick en liten chock. Den här "Emma" har helt enkelt tagit alla mina bilder och använt dom på sin blogg som om det var hon på bilderna.. (gå in på bloggen så ser ni vad jag menar..)

Jag började chatta med Mimmi på msn och hon berättade att "Emma Flach" hade haft en blogg tidigare med samma syfte, att ta mina bilder och uppge att det är hon på dem.. Den bloggen hade hon dock tagit bort och då istället startat upp en ny (http://emmaflach.blogspot.com/). På den nya bloggen finns dock inte så många inlägg och hon postade det senaste den 22 mars.

Det känns såklart helt stört att något pucko faktiskt har genomfört det här och under så lång tid utan att jag har vetat om det. På den gamla bloggen hade hon nämligen ett rätt långt arkiv och postade inlägg rätt ofta. Hon säger att hon är från USA, bor i L.A, är superrik, har en tvillingsyster som är utbytestudent i Sverige osv.

Sådär, det var min storty om detta lilla freak, just det - jag kallar henne "freaket". Tänk vilka människor det finns i världen.. Hängde ni med överhuvudtaget om vad jag snackade om förresten?

Kommentarer
Postat av: Rebecka

hahaha vilket äckel

2010-05-12 @ 14:28:24
URL: http://mypieceofcake.blogg.se/
Postat av: Lina

alltså det låter helt sjukt, vem gör nåt sånt? :S

2010-05-12 @ 18:05:24
Postat av: Lisa

Gud vad läskigt!

Tittade igenom bloggen lite snabbt och det kändes väldigt falskt på något sätt. Ingen bra engelska, för jag hittade en massa små fel överallt. Hon kan omöjligt vara amerikan!

2010-05-12 @ 18:28:16
Postat av: emma

Jäävlar i min låda :o

när jag läste vad den där mimmi skrev tänkte jag först "undrar om hon förväxlat MIG med någon?". Eftersom det stod att ni var släkt och blablabla.

Läskigt iallafall.

Borde du inte anmäla hennes blogg?

Puss!

2010-05-12 @ 18:52:47
URL: http://emmaapotekare.blogg.se/
Postat av: Hedvig

fan vilket freak! vem gör egentligen något sånt?! haha, vissa människor verkar ha allt för mkt fritid..!

2010-05-12 @ 23:52:18
URL: http://hedvigwaller.wordpress.com
Postat av: klara

That's like the creepiest thing i've ever heard. Kan man inte anmala det pa nagot satt?!? fy vad... usch!!!

2010-05-13 @ 04:39:59
URL: http://jagochklara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0