let's go to Barcelona!


Godkväll! Har haft en jäkligt bra kväll med klassen. Vi såg The blind side, proppade i oss naturgodis och chips hade inte mycket att klaga på i största allmänhet. Jag behövde en bra kväll efter dagens lilla missöde med körkotet..

Nu har jag hängt med Linda och syrran ett tag, börjar få iordning packningen och har skrivit ut biljetten. Jag vill inte gå och lägga mig, jag vill att klocka ska bli tre NU NU NU så att jag kan bege mig mot tågstationen och möta upp resten av gänget.

Vi hörs om en vecka, om inte tidigare. Får jag tillgång till internet ska jag försöka uppdatera lite grann.
Ha det bäst tills dess! HASTA LUEGO!!

helvete-------

Det här skulle bli en av mina lyckligaste dagar i livet. Istället blev det en av mina värsta dagar. Närå, kanske inte så illa men det kändes förjävligt rent ut sagt när körkorts(jävel)gubben sa de hemska orden "Du Hanna, den här körningen underkänner jag". Inget jäkla "tyvärr" eller "Jag är ledsen men.." - Jävla äckelgubbe! Linda ringde precis och fick ett litet utbrott på att jag hade sån otur att jag fick "Gävles dummaste körkortsnubbe" som han kallas..
Men men, sånt är livet - nu får jag bita ihop och hoppas på attt jag får mitt jäkla körkort vid nästa uppkörningstillfälle. Tack alla ni fina för peppningen här på bloggen och tack alla fina vänner för era sms!

Nu har jag precis kastat ut alla mina kläder på sängen. Det är packnign på G. Inatt bär det av till Barcelona! I Barcelona ska jag dränka min sorg över körkortet med solsken, glada vänner, paella, glass och lite Sangria!

Ikväll blir det filmmys med finaste klassen, det börjar närma sig sitt slut det här med gymnasiet och jag är så glad att jag kommer få fira detta med mina fina Bp3b:are!

Vi hörs senare! PUSS

blink blink blink on subway


Lisa och Linn kommer förmodligen döda mig nu men jag kunde inte motså - jag älskar sådana här bilder!


morning!



MORSNING KORSNING!
Så här tidigt har jag nog alldrig varit, jag sitter och VÄNTAR på att pappa ska bli klar så att vi kan åka iväg till skolan. Hinner till och med svara på en fråga som ramlade in för ett par dagar sedan.

Hur kommer det sig att du nästan alltid har råd att åka utomlands? Du var ju precis iväg! Har du en spargris som fyller upp sig själv eller hur tusan har du råd med allt?
Haha, jag har tyvär inte en spargris som fyller up sig själv (I wish!). Jag proriterar resor över allt annat när det kommer till min lön. Jag shoppar ärligt talat inte så väldigt mycket kläder eller annat. Till just Barcelona-resan var jag dock tvungen att låna lite pengar av mamma eftersom den här resan kom så hastigt tätt in på. JAg älskar helt enkelt att resa och lägger pengarna på det där efter.

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget! PUSS

yesyesyesyes



+ JAG KLARADE MITT KÖRKORTSTEORIPROV IDAG!!!! PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET!!! 
+ Firar med nyinköpta Elsas Värld (som jag lovade mig själv att jag skulle få köpa efter att jag hade klarat teori provet. Nu åker körkortsboken ut och Sofie Fahrmans senaste bok in!!!)
+ Nu är det bara uppkörningen kvar, önska min lycka till!!!!
+ Barcelona på onsdag.

yellow t-shirt


Traskade runt i dessa skor idag, från Adidas. Skönare skor har jag nog aldrig haft på mig. Jag matchade med skinnbrallor, grön t-shirt, grå hoodtröja och lite halsband. Nu blir det chill i soffan!

Helgens..


Ph2. Emma Nygren, Ph1&3. Tuva.

Helgens vill trevligaste: drinkfredag med Rebecka!
Helgens klädsel: Max-uniform..tights från urban outfitters, hallonröd stickad tröja från Monki och mössa från H&M
Helgens saknad: Beri, Martina och Tuva. .
Helgens längtan: den 27 oktober!!
Helgens låt: KLICK KLICK KLICK! (haha, min favoritfilm när jag var yngre).
Helgens tråkigaste: att jag missade tjejernas picknik på bryggan i lördags.
Helgens youtube-klipp: KLICK! KLICK! KLICK!
Helgens finaste: Så mycket bättre på TV4 i lördagskväll.
Helgens humör: Mestadelsglad, mycket tack vare mitt sällskap.  
Helgens uppskattning: Till Hanna, Linnea, Linnea och Ella igår som gör mig så glad.


saturday is here


Me in Barcelona last year.

 
HEJ HOPP LÖRDAGSMORGON!

Gårdagen..
+ Saga som kom förbi väldigt spontant och kollade på film med mig.
+ Löpningsrunda med Micaela och syrran.
+ Baldejt kirrad! Nu börjar studenten närma sig på riktigt.
+ Idol-mys med syrran och pappa.
+ Spontant drog jag in till stan igårkväll efter idol och tog en drink med Rebecka. Vi är så sjukt taggade till Barcelona på onsdag att de inte finns ord!

Idag väntar jobb för hela slanten och ikväll ska jag hem till Ella och skratta med tjejerna med Kina-mat och vin. 
Va ska ni fina läsare göra? Hoppas ni får en bra dag! XX


Barcelona__


Last year in Barcelona.

Hörrni, spontanitet när det är som bäst! Jag har nyss klickat hem en resa till Barcelona. Det var fina Rebecka som frågade mig i förrgår om jag ville hänga med henne, Henke och Micke så vi drar redan på tisdag! Det här kommer bli grymt!!!!

R&F


http://rebeccafiona.se/blogg/

Jag kan inte få nog av Rebecca och Fiona. Jag börjar längta efter torsdagar (då deras webb-TVprogram sänds) redan på fredagmorgon...


HI YOU


London Heathrow airport by me.

YO! Ledsen för dålig uppdaterigng, har hängt med Micaela, Linda och syrran hela dagen. Vi har flängt runt med bilen överallt och ingenstans, överraskat mamma på jobbet med fika, gjort X antal besök på Mcdonald´s och MAX, sett Sagan om ringen med en massa godis och glass och sjungit alldeles för högt (och fult) till radion. Imorogn blir förhoppningvis någonting väldigt roligt till verklighet, men mer om det senare! Nu ska jag se nya avsnittet av Rebecca och Fiona inann jag checkar ut för idag! PUSS

today's:


shorts - Levi's, stickad tröja -H&M, skor - din sko, haldsuk - JC, jacka - lindex, halsband - bik bok

+ / -


by
Elina.

+ sovmorgon till halv ett.
+ snabbvisit hemma hos Matilda som opererades förra veckan så jag åkte förbi med lite filmer som hon kan fördriva tiden med den kommande veckan.
+ pluggeftermiddag med Linnea.
+ nu blir det kycklingsoppa med mamma och pappa. 
+ Ska cykla upp till Micaela efter maten och ha lite quality-time med henne och syrran.


Q&A's

1. vilken tid på året tycker du det är bäst att åka till london? :)
Ja, asså sommaren i London tycker jag är väldigt mysig och fin då man kan springa omkring i bara ben och få lite färg i ansiktet på köpet. Men hösten är verkligen inte fel den heller! Hösten i London är fantastisk då man kan gå och sätta sig i någon fin park där träden har börjat släppa sina löv och det är precis sådär lagom varm att det räcker med en kofta. Fast samtidigt är London så himla bra i sig att jag personligen skiter i vilken årstid det är.


2. Du verkar alltid vara positiv i alla lägen, kan du hjälpa mig med lite tips? Jag går i 9:an, är grymt skoltrött, menar verkligen riktigt skoltrött! Har just läst mina omdömen i ämnena, dem var väl helt okej, men dem var bättre i våras. Hur ska jag göra, hur ska jag tänka för att mina betyg ska bli hur bra som helst? KRAM
Jag personligen är och har alltid varit väldigt glad av mig och prioriterar ofta att ha roligt framför att till exempel plugga. Det är inte det att jag struntar i skolan utan att jag istället ibland kan skjuta upp saker och ting till senare i veckan. Visst, det blir jobbigt där på söndagkvällarna men samtidigt är det så värt det när man tänker tillbaka på exempelvis hur roligt man hade där på torsdagskvällen med tjejerna på bion.

Det där med betygen tror jag nog att du får tänka om lite med. Eftersom du enligt dig själv har "helt okej" betyg låter det som om du ligger mellan G-VG i snitt? Eller hur? Och enligt mig är det väldigt bra jobbat! Det viktigaste är att du inte ger upp helt. Sen att du kanske inte får lika bra betyg som tidigare så är det faktiskt så att det inte är hela världen.  Det låter som en riktigt klyscha men allvarligt talat - så är det faktiskt. Visst, bra betyg gör det lättare för dig att komma in på den linjen på gymnasiet du vill men när du väl har kommmit in och går till din nya skola nästa höst har du förmodligen redan glömt bort hur många VG eller MVG du hade i grundskolan och ser istället fram emot tre nya år på gymnasiet.


3. Jag åker till London imorgon, som vanligt har jag lite problem med packningen.. så, klarar man sig med kavaj som jacka, eller blir det för kallt?
Förlåt, jag vet att jag svarar på den här frågan alldeles för sent och du förmodligen redan är i London just nu.. Men ja, kavaj räcker gott och väll! Vissa dagar skippade jag till och med jackan/kavajen helt och hållet!
Hoppas du har/hade det fantastiskt i London!


4. Vad går hon på för skola och vad läser hon? var ligger lägenheten? :)
Beri går på Richmond University och läser ja.... hmm.. allvarligt talat har jag inte heller riktigt koll på vad hon pluggar, haha! Närå, visst vet jag det men det är lite invecklat att förklara. JAg kan säga såhär - det är väldigt mycket politik och internationella relationer, typ. Hennes och Amandas lägenhet ligger i ett område som heter hampstead heath, Ungefär 20-25 minuter med buss från Oxford Circus.


5. var du aldrig och såg på london eye och sånna där sevärdigheter när du var i London?
Nej du, faktiskt inte. När jag var i London förra året såg jag London eye, Big ben, Buckingham palace, Hyde park osv. så den här resan vart det mer fokus på att fixa iordning beri och Amandas lägenhet, umgås med Beri så mycket som möjligt osv.

6. Hur ser schemat ut på din skola? Är det långa dagar? Många håltimmar?
Ja, på min skola har vi så kallade "blockscheman" vilket innebär att vi har två olika scheman per termin. Block 1, som avslutades förra veckan, var väldigt "slappt" med många lediga dagar och få lektioner. Nu är block 2 igång som är lite kämpigare. Men jag ska verkligen inte klaga, jag börjar vid tio på måndagar, vid halv ett på tisdagar och har praktik torsdagar och fredagar. Däremot är jag i skolan betydligt mer med tanke på att jag är med och driver skolans café.

7. Vintern närmar sig med stormsteg. Jag har införskaffat en svart dunjacka men har inte en aning vad jag ska ha för skor till? Några förslag på snygga vinterskor som itne är alt för dyra?
Jag är inte någon sån som surfar runt på en massa olika sajter så jag kan tyvär inte tipsa med någon bra länk. Det ända jag kan säga är att jag tycker du borde satsa på några snygga kängor med klack! Då menar jag inga "high heels" utan en lite lägre lack som går att bära till vardags utan att vilja kapa av fötterna varje kväll.


8. Vet du om den nya Thoren Buisness School i Malmö har någon internationell inriktning, typ undervisning på engelska?
Tyvärr, det vet jag inte. Kolla in på deras hemsifda så får du någ svar på alla dina frågor!


3 things


Ledsen att jag inte rär någon vidare bra bloggerska idag, men mitt liv består i stort sett bara av tre saker..

1. skola
2. körkortsteori
3. övningskörning

Så tills dess att jag har tagit mitt körkort (snart förhoppningsvis) så får ni nöja er med lite halvtaskig uppdatering här, okej? Hoppas ni har överseende med detta. Hur mår ni förresten? Hänt något roligt i era liv? Tell me!

maybe I should visit a tatoo salong..



ph: 
knight cat

sunday_


Me last summer.

+ Gjorde en blixtvisit efter jobbet till Elina där tjejerna från klassen befann sig. 15 minuter av glädje!
+ Senare mötte jag upp Linda, syrran och Micaela. Det blev Harry Potter för hela slanten!
+ Frukost med kusinerna från Helsingborg imorse på deras hotell.
+ Nu blir det bio med Ella, Linnea, Linnea och Hanna.


over the fence


by me.

Gårkvällens..
sällskap: Linnea x2, Hanna och Ella. 
godaste: popcornen och naturgodiset.
sysselsättning: Idol, Filip&Fredrik-klipp på youtube och tjejsnack.


Gårkvällen var perfekt på alla sätt, nu ska jag plugga lite körkortsteori innan jag sticker iväg och jobbar. PUSS

London part: 3


På söndagen mötte jag upp Mikaela för en mysig dag på Brick Lane.

fantastiska matmarknad..

Vi mötte upp Sara (Mikaelas rumskompis) och hennes kompis..
Vi köpte godis..


Okt. 15, 2010


långklänning - mammas gamla (köt på en marknad i Spanien för 15 år sedan..), cape (här som halsduk) - Urban outfitters, hoodtröja, väska - H&M, sneakers - adidas

Ledsen för alla kassa bilder som jag tar i hallspegeln.. Anledningen till detta är att jag kommer hem först om dagarna för de mesta och då kan jag inte tvinga syrran att agera fotograf..
Vad tycker ni om min slapp-det-är-fredag-outfit? haha, hur skönt som helst!


new shoes<3


Shoppingen var inte direkt  prio ett när jag var i London i helgen, men jag kom iallfall hem med dessa! De kommer från Office och kostade sisådär 600 kronor efter en supersnäll discount från Amanda som jobbar där.

yesterday's


shorts - Levi's, skor - Office (nya), linne - Weekday, kofta, jacka - H&M, halsduk - JC, halsband - bikbok/doppresent

london style


kjol - weekday, t-shirt (
Amandas), kofta - H&M, solbrillor - ray ban, diverse armband

Såhär såg jag ut i måndags när jag spatserade runt på Oxford Street.

London part: 2


Utsikten från Beri och Amandas fönster..

Jag köpte med mig ELLE och satte mig i en park medans jag inväntade min dejt med Mikaela..
Efter hon slutade jobbet gick vi till Carnaby street och tog ett glas..

Jag taggade Maja på den här bilden på facebook..

Amandas och mina nya skor..

obligatoriska turistbilden..
teoriboken har funnits vid min sida.. hela helgen..


London part: 1


Första kvällen käkade vi glass..

Morgonen där på åkte vi till Beris skola i Richmond.

Senare på eftermiddagen fick Beri och Amanda nyckeln till deras fina lägenhet!

Deras fina gata..

Första måltiden i lägenheten!

Vi drog till IKEA på lördagen..

Amanda fick hemlängtan när vi kom till julavdelningen.


onsdag 13 okt. 2010

- Kunde verkligen inte sova igårkväll så jag låg och tittade på en massa serier på ch131 tills jag till slut somnade vid halv fyra..
- Ställde in väckarklockan efter Londons tidszon och vaknade en timme för sent i morse..
+ Café Namaste, vad jag har saknat er under helgen tjejer!
+ powerwalk med Syrran.
+ Havsöring och potatis till middag med mamma.
+ Berg flyttar in.
- En av mina klasskamrater från grundskolan var med om en hemsk olycka igårkväll och ligger på sjukhuset och blir omhändertagen. Så just nu ligger mina tankar hos honom och hans familj.


I'm home!


HEJ HOPP JAG ÄR HEMMA! Helgen i London har varit mer än fantastisk! Nu ska jag bara sätta mig ner och plugga körkortsteori ett litet tag, sen ska jag blogga för er en massa om London, puss!

london levererar

HEJHOPP! London leverar! Igår flängde vi runt halva london med Beris flyttlass men efter en massa slit och släp var vi äntligen framme i hennes nya lägenhet, japp - Beri är nu offeciellt en londonbo. Igårkväll blev det micromat på tältstolar och sedan gossip-girl marathon med choklad, vindruvor och nötter. Strax ska vi möta upp Beris rumskamrat Amanda och bege oss mot IKEA. Ikväll blir det förmodligen middag på nån härlig restaurang i Camden och imorgon blir det Brick lane-häng med Mikaela.

london here I come!!


London by me.

Hörrni, klockan är strax före fem och jag ska strax bege mig till tågstation coh vidare till Arlanda. Fem underbara dagar i London väntar! Vi hörs på tisdag nästa vecka om inte tidigare! PUSS

today's



kofta, "skinnbyxor", poncho - H&M, linne - weekday, skor - din sko, väska - din donna

don't leave me


via syrrans facebook.

Ikväll är Sagas sista kväll här hemma hos oss. Det har varit fantastiskt mysigt att ha sin allra bästa vän boende hos en de senaste fem veckorna. Men nu är hennes nya lägenhet redo att flytta in i så det finns inte några fler praktiska skäl till varför hon ska bo kvar här, tråkigt nog. Ikväll ska vi ha avskedsmiddag och en sista myskväll. Idag när jag kom hem från skolan påminndes jag om att både min bästis och fina syster redan var hemma när jag såg deras skor i hallen. Jag sprang direkt upp till övervåningen - med skorna och jackan på - för att jag var så glad att dem var hemma.


friends, love and happiness


me in Barcelona last year.


Imorse när jag vaknade av väckarklockan ville jag bara dra täcket över huvudet, beställa hem pizza och ligga i sängen hela dagen och titta på Gilmore girls. Men så tänkte jag på alla fina vänner jag har i skolan. Så jag drog mig upp ur sängen, gjorde iordning en smoothie och övningskörde sedan till skolan. Nu har snart hela dagen gått och jag ångrar inte en enda minut att jag åkte hit i morse. Det är som om mina vänner har superkrafter som gör att man blir glad så fort man ser dem. Kärlek till er!


london,


me in london this summer.


Åh, jag längtar! På torsdag drar jag iväg till London! Älskade london och älskade Beri! Nu kallar sängen på mig, det har varit en lång dag som drog igång redan klockan sex imorse då halkbana stod på schemat.

beautifulphotos


by Anna.

Min chef på Nöjesmix har tagit alla dessa fina bilder med hjälp av hennes iphone-app, hur fina? Så nu - efter en hel eftermiddags läsning av körkortsboken - ligger jag och kikar igenom hennes fina bilder. Läs hennes blogg och se fler bilder HÄR.

hi everyone!


Beri by me.


Jag skulle egentligen stå och skaka rumpa till afromusik med Jill just nu på korpen men istället sitter jag med näsan i körkortsboken och pluggar vägskyltar, parkeringsljus, helljus och varningslampor.. Inte det roligiaste kanske men med té, bra musik och tända ljus blir det inte så pjåkigt faktiskt. Nej, nu måste jag lägga ifrån mig datorn och fokusera.

p.s det är även på grund av körkortsteoripluggandet som bloggen har/kommer att bli drabbad.. hoppas ni har överseende med detta! Kommer såklart att försöka blogga så mycket jag kan/vill. PUSS

mon, happy


my room by me.


+ zumba med Jill.
+ lunchhäng med Saga.
+ powerwalk med Hanna.
+ bio med Lisa, Sara, Samul och Niclas.
+ filmmys (The blind side) med Saga och syrran just nu.
+ I rymnden finns inga känslor, ni måste måste måste se den!

Bästa måndagen på länge. CIAO!


wanna go back to that week


Me and Martina in Jerusalem last year.

 


fashionsquad.


http://www.fashionsquad.com/

love the pants. love her. Hon var btw den första bloggen ever jag började följa. Har följt henne från första gången jag hittade hennes blogg för sisådär tre-fyra årsedan. again, love her.

pwalk


by me.

Har legat i sängen hela eftermiddagen och tagit igen mig efter förmiddagens zumba-pass. Nu har jag fyllt på med lite energi så nu ska jag bege mig in till stan och möta upp Hanna för en powerwalk.

monday, how r u?


by me.

- pappa snarkar så mamma kan inte sova om nätterna..
+ så hon fick sova hos mig i natt, låg och kollade på de nyaste avsnitten av Pretty wild innan vi somnade.
+ Nu sticker jag iväg och tränar Zumba med Jill. Hörs senare!


sunday eve


by me
.

Hej hörrni! Åtta timmar på jobbet blev nästan tio.. Att jobba över är inte direkt det roligaste som finns så det var minst sagt skönt att komma hem och sätta sig framför tv:n och de största problemet var om man skulle se The gurardian på fyran, På smällen på trean eller Irene Huss på femman..


Okt. 2, 2010 (boooooring sunday)


Jag, Lisa och Linn på popaganda i sommras<3


Tråk-söndag.. Jobbar 12-20 och sen ska jag direkt hem och plugga.. Piggar upp mig lite grann med att titta igenom "popaganda"-albumet på datorn. Hörs senare! PUSS

saturday


allt - H&M, skor - dins ko, väska - don donna

Beri är hemma över helgen från London så idag blev det myshäng med henne, Sliva och Martina.
Ikväll blir det ännu mer mys med god mat på Helt enkelt med samma härliga tjejer. Vi hörs imorgon! PUSS

she is amazing


http://emsedge.freshnet.se/ 

RSS 2.0