LET'S_DO_THIS!!

Nu drar iväg till Cypern med fyra fantastiska tjejkompisar. Tillbaka om en vecka igen! LET'S DO THIS!!!

friday_night









I fredagskväll var det dags för något som jag, plus några av mina vänner har jobbat riktigt hårt för de senaste dagarna. Nämligen en överaskningsfest för min tvillingsyster Matilda eftersom hon flyttar till USA nästa onsdag.

bild1. Helt sjukt underbara Linda och saga inväntar gästerna. bild2. Mehedi anlände och posade framför kameran.
bild3. Jag, Linda, Saga och Mehedi förfestade genom att blåsa 120 balonger, dansa och dansa ännu mer. bild4. Runt 60 pesoner anlände och här är ögonblicket precis innan matilda kliver in i rummet. bild5. Gråtfärdig och överraskad Matilda.
bild6. Matilda fick en "private dance" av Mehedi. bild7. sen fortsatte festen..

Gröna_lund


Gröna lund igår var en sådan där dag som man aldrig glömmer. Helt klart en an sommarens bästa dagar. Och allt fick jag avnjuta tillsammans med min fina barndomskompis. Vi mjukstartade lite med barnkarusellen (bild tre) men gick sedan direkt till min numera favoritkarusell - Insaine!

Nu ska jag iväg och jobba och senare idag hoppas jag att jag får träffa Beri som har varit på semester i tre veckor. XO


no_back_


+ Senaste dagarna som har fyllts av skratt, vänner, jobb och filmer.
+ Fick försenad födelsedagspresent idag av min fina vän Tuva. En superfin bikini som definitivt åker med i resväskan på söndag.
+ Ikväll har jag tillsammans med ett gäng vänner ätit hamburgare, kollat på film och skrattat i mängder.
+ Imorgon drar jag till Gröna lund med en av mina äldsta kompisar, Micaela.
- Två veckor kvar tills min tvillingsyster flyttar till USA.


Jag hoppas ni inte slutar titta in här även fast jag inte inte bloggar järnet just nu. Men vänta ni bara  - snart kommer jag tillbaka med STORA steg!

....

Blogg-torka. Ni av er som också bloggar vet vad jag menar. tills jag "hittar tillbaka" kanske ni kan sköta snacket (skrivandet)? Berätta nått roligt om er själva, har ni kanske en sjukt cool dold talang? ge mig feedback, vad vill ni ha mer av? hur ser era planer ut för resten av sommaren? Tills vidare - Puss på er!

headline


klänning - H&M, cykelbyxor - avklippta leggins, klocka - casio

Last night I when I hade dinner with my family.
 
Idag har jag gjort saker efter vädret. När jag vaknade regnade det vilket resulterade att jag grävde ner mig i mitt vintertäcke på balkongen, läste en bok, tidningar och lyssnade på musik. Efter ett par timmar kom solen fram så drog jag på mig bikinin och forsatte läsandet i solen. Sen kom molnen igen och då tog jag en lång dusch.
Now: best friend, best sister, movies and chocolate cake.

18:15


Dom här kuddöverdragen har jag och Matilda gjort under vår tid i grundskolan. Jag gjorde en ängel och hon gjorde en prinsessa. När man sover med dessa under huvudet sover man gott!!

+ Igårkväll: jag och tre vänner samlades hemma hos mig, grillade, åt godis, kollade på film, skrattade, bakade kladdkaka mitt i natten och somnade inte förrän halv sju imorse. Äkta Sommalovskänsla!
+ Har legat i solen hela dagen hela dagen med min fina vän Johanna.
+ Ikväll ska jag äta middag inne i stan med matilda, mamma och pappa. STORT plus!
- jobbar dock efter middagen, men alla ni gävlebor - titta in hos mig ikväll på Subway är ni snälla!
- Om tjugo dagar flyttar min syster till USA. Av dessa tjugo dagar, är jag bortrest sju vilket innebär att jag har tretton dagar kvar att umgås med henne. Detta faktum får mig att gråta ibland och inse hur mycket hon betyder för mig! min fina tvillingsyster!
+ Bara tolv dagar kvar till jag tillsammans med fyra tjejkompisar åker till Cypern!!
+ Just precis just nu känns allting så himla bra! även om det inte har gjort det hela dagen så gör det det nu och det är jag glad för!

+++monday+++

+ OC-marathon all day long!
+ saga och jag tog en sväng på stan.
+ spenderar kvällen med Elina, Sofie, Matilda, Rebecca och Elin. Det luktar film och B&J's

Som ni kanske har märkt har jag gått och blivit lite smått besatt av B&J's.. Ber om ursäkt för allt tjat...
Visste ni att det finns 64(!) olika smaker borta i USA? 64!! Här i Sverige finns det ju betydligt många färre tyvär..
Vad sägs om till exempel den här : "Caramel Ice Cream with Cinnamon Bun Dough & a Cinnamon Streusel Swirl", Kanelbulle-B&J's!! Smarrigt!

taking_care_of_myself



Idag har jag tagit hand om mig själv genom att tagit ett varmt bad, gjort en hårinpackning och ansiktsmask, skrubbat fötterna och målat naglarna. Samtidigt som OC rullar på tv:n. LOVE!

last_day_of_the_week

- jobbat 8 timmar idag.
- ge mig semster!
+ Filmkväll med Sliva ikäll. +++

Igår hyrde jag tredje säsongen av OC så om det regnar imorgon vet ni vart ni hittar mig! Sorry for bad update btw, I blame the bad weather..

sommaren_med_lykke


Ni har väl inte missat "Sommaren med Lykke" på svt.se? I andra avsnittet får man en guidad tur i hennes lägenhet och en inblick i hennes garderob. CHECK! +++

favorites

favoritaccessoar: armband och halsband favorit modeller: Lily Donaldson, Kate moss favorit bloggar: Karoline, Emma, Signe, Ellen, Carolina Gynningfavorit pålägg: messmör, ost, leverpastej, avokado favorit resa: Thailand 06 och New york 08, London 09 favorit barndomsminne: har många fina minnen tillsammans med mina kusiner favorit plats: morfars hus i spanien favorit godis: marabou mjölkchoklad/ Center favorit film: a lot like love, breakfast at tiffanys, Wimbledon, Harry Potter 
favorit maträtt: fisksoppa, pannkakstårta, lasagne och paella favoritplagg i garderoben: min Marc jacobs-tröja favorit artist: Lykke li favorit grupp: coldplay favorit dryck: varm saft (svartvinbär) favorit sysselsättning: pyssla/umgås med fina vänner/film-marathon favorit stad: New york/ London favorit TV-program: The Oc, Grey's, Hell's Kitchen, The city 
favorit årstid: sommar favorit skådespelerska/skådespelare: Emma Watson/Orlando Bloom


Slå på fyran om tre minuter. Saltkråkan på ingång!

24_hours


blue ceiling, nice uh?
Smoke-breake, (But I don't smoke!!!)


Beck - Cleaner - Grey's - 27 dresses - Wimbledom - Ryktet går - Fucking Åmål - Ice Age - Die Hard

Jag har bott i min väns källare det senaste dygnet.  Vi har bara legat där, begravd i sofforna och kollat på film, ätit lite då och då, åkt till macken och köpt glass och sedan tillbaka till källaren. Dagsljuset gör mina ögon ont. Men ikväll ska jag iallfall grilla och spela pingis. CIAO!


my_day


När vi vaknade idag åkte jag, syrran och Saga och avnjöt ett maxmål. Perfekt start på dagen! Efteråt drog jag mig hemåt och har sedan dess inte gjort något mer ansträngande än att slå ihjäl tre flugor, gjort en ansiktsmask i fejjan och legat i sängen och glott på OC. Jag har några avsnitt kvar så jag tror jag ligger kvar här tills det är dags att jobba lite ikväll. SEE YOU LATER ALIGATOR!!!

lazy_hanna

´
tröja - syrrans (H&M), armband - Marc by marc jacobs, thomas sabo

Idag har jag legat i sängen hela dagen och kollat på ett dussin OC-avsnitt så nu tar jag mig själv i kragen och gör något annat! Vad vet jag inte än men jag börjar med att möta upp ett par vänner. XO

tisdag


+ sånt här blir jag glad över!
+ The OC
- Om 28 (!) dagar flyttar min syster till USA. följ hennes blogg här.

blue_green_pink_red_yellow_black


t-shirt - syrrans, cykelbyxor - avklippta leggings, halsband - JC/gammalt

Det uppstod ett litet no-sleep-watch-movies-all-night-long igår. Somnade inte förräns halv åtta imorse, trött som en gris ligger jag här nu i sängen och magen ropar efter mat (give me B&J's !!!). Ska sttrax iväg på födelsedagskalas! ciao!

remember when I had dark hair?


I'm_tired


tröja - AA, halsband - gina tricot


Det blev sent igår. min planerade hemmakväll med Tuva blev allt annat än en vanlig hemmakväll med film. Vi cyklade runt i gävle, slutade i Jossis soffa och kom var inte hemma förrän halv fem i morse.

Idag har jag jobbat på Subway 12-20. Jag har även gått och bliviti arbetskadad då jag upprepar i skallen saker som: "vad vill du ha för bröd? hel eller halv?" eller "äta här eller ta med?". Aja, sånt är livet!!

Nu sitter jag och Tuva och väntar på ett par vänner som ska dyka upp. Det blir filmkväll ikväll!! XO


material_girl


favvo-tröjan. åker alltid på när det är dags för hemmakväll!

Nu blir det B&J's med Tuva för hela slanten!

I can see clearly now when the rain is gone


Johnny Nash - I Can See Clearly Now

När det regnade och åskade som värst tidigare idag njöt jag! Jag låg nämligen nerbäddad framför tv:n tillsammans med tre av mina finaste vänner och hade Grey's anatomy-marathon. Regniga dagar när dom är som bäst!

in_my_room_all_day_long



linne - H&M. halsband - thomas sabo, Marc jacobs, lindex bla. + inbakad fläta


Mamma har köpt hem en apparat som sprutar ut kallluft! Thanks mom! Visst ser apparaten lite ut som roboten i Star wars? Fantastiskt bra uppfining! Kanske inte nå vidare snygg men hellre en ful apparat i rummet än svettattacker!!

Idag är ingen vanlig dag! Idag är det nämligen min fina fina vän Martinas födelsedag! Jag saknar martina otroligt mycket just nu då hon bor i Jerusalem i ett halvår. Martina ser jag verkligen som en riktigt, ritig vän. Se bara här vad fint hon skriver om mig. Jag kan ringa henne mitt i natten och bara gråta, skratta eller bara berätta nått sjukt roligt/knäppt/konstigt som precis har hänt. Är jag ledsen gör hon mig glad igen och hon är en sån där som kan lysa upp vilket dystert rum som helst! Hon lever även upp till hennes smeknamn "Martyparty" - helt utan problem! Det glädjer mig verkligen att hon är en av oss fem tjejer som drar till Cypern den 27:e.

Nu drar jag vidare för att möta upp ett gäng vänner! SEE  YOU!

no_work_tonight,_just_summer!


Tänkte visa er mina nya skor som jag köpte när jag var i London. Från bronx och ligger runt tusen-lappen. Love theme!

two_thumbs_up!


(ja, samma tillfälle!)

Har haft fullt upp idag! Drog först till Harnäs-badet med Johan och viktor, sedan vidare hem för att förbereda inför gästerna som kom senare på kvällen. Femton fina vänner kom hem till mig och åt paella, gräddtårta och spelade kubb. En väldigt lyckad kväll så jag går och lägger mig med ett leende på läpparna! Två tummar upp!

last_night:


Levi's shorts, tröja - hemmagjord, armband - MBMJ, hemmagjort, Lindex, SOLO (tidningspresent), thomas sabo

En kväll i parken.

RSS 2.0