popaganda pt:2


häng på världens mysigaste uteservering <3

popaganda<3


vi fyra +++

Vi träffade på hunnd ++

skål!

äntligen var de dags för Robyn!!!

och som hon levererade!!!

hahahahaha! helgens bästa halvtimme!

Och sen levererade småtimmarna..


babbel om shorts, scheman och ingenting



Morsning korsning!  Jag önskar att jag hade kunnat dra på mig mina favvoshorts idag. Mina beiga, fina och otroligt sköna short från gina tricot. Men det är kallt utanför och molnen tyder på att det förmodligen kommer börja regna snart. Så istället ska jag dra på mig mina nya byxor som jag köpte när jag var i stockholm i helgen (visar senare). Inte ritkigt lika roligt men nu är hösten här och det är väll bara att acceptera det antar jag.

På min skola har vi så kallat "blockschema". Vi har intervaller med scheman, samma schema i cirka sex-sju veckor och sen får vi ett nytt. Just nu har jag förmodligen världens skönaste schema. En lektion på två timmar varje måndag och tisdag (sovmorgon fran till tolv varje dag), marknadsföring och svenska B på onsdagar, religion A pch psykologi A på torsdagar. Och på fredagar är vi lediga. Låter rätt bra va? Så nu på förmiddagen har jag bara legat i sängen och kollar på film. Så jag ska inte direkt klaga på mitt schema..

Nu ska jag snart cykla iväg till skolan, lunch med Martina efteråt och sen jobba! Vi hörs i kväll allihopa! CIAO

Aug. 30, 2010


Godkväll kära ni! Álla mina lektioner blev inställda idag så fram till klockan tre låg jag raklång i soffan och kollade på Grey's, redigerade bilder och drack té. Vid fyra-tiden drog jag in till MAX och jobbade ett par timmar. Nu sitter jag och dricker té igen och knarkar halstabletter. Jag drog nämligen på mig en förkylning i helgen. Inte kul! Imorgon väntar årets "riktiga skoldag", sen blir de jobb igen men jag lovar att titta in lite här också när jag får tid! PUSS OCH GODNATT

friday night


shorts - gina tricot, linne - weekday, kofta, skinnjacka - H&M, brillor - ray ban, väska - ? 


Såhär såg jag ut i fredagskväll, ja jag vet - jag såg typ likadan ut i måndags men jag fick en liten vad-ska-jag-ha-på-mig-panik så de fick bli ett säkert kort. Men att jag valde shorts i fredags när temperaturen var typ 13 grader fram emot småtimmarna var inte sådär skitsmart, vilket ledde att jag har fått en förkylning  runt halsen.

popaganda pt:1


Niclas, Linn och Lisa <3

Lunch på Nyfiken Gul ++++

världens bästa eftermiddagshäng!

Fina, fina linn.

<3

I'm home!


Jag och Linn i fredags


Hemma! Hemma från ja, lät årets bästa helg hittills! Herregud vilken bra helg! Finaste, roligaste, bästa vännerna, stockholm som levererar, bra livemusik, vin, 320 bilder och 11 filmer på kameran, en massa minnen och mycket mer! Tack Lisa, Linn och Niclas! Ni är bäst!

Just nu sitter jag och redigerar bilder från i helgen så imorgon blir det förhoppningsvis lite popaganda-update. Jag har även fått alla bilder från Magaluf nu så räkna med lite bilder därifrån med också! Hörs imorgon, puss!

c u on sunday<3


old pic of me


Ledsen att jag bara publicerar gamla bilder nu förtiden och att uppdateringen är sisådär men tiden räcker inte till riktigt. Nu ska jag iallafall hem till Martina och dricka lite drinkar och sedan drar vi ut och dansar hela natten lång!

Imorgonbitti drar jag till Stockholm med Lisa, Linn och Niclas - popaganda står på schemat! Så jag tar en liten bloggpaus i helgen och återkommer igen på söndagkväll, förmodligen med en massa bilder till er! Ska föröska ladda upp lite bilder från Magaluf-resan också, om ni vill de förstås. Tills dess - ha de gött! PUSS

Aug. 26, 2010


allt - H&M


political


old pic, me by me

Tjabbatjenahallå! Vilken dag! Efter morgonpromenaden och skolan mötte jag upp Elina. Vi var nämligen inbjudna till att sitta i en "politisk panel" idag. Ni som känner oss vet att vi verkligen, verkligen inte borde sitta i en politisk panel eftersom vi är rätt oinsatta.. Hur som helts, den politiska debatten handlade om hur vi ska få bort arbetslösheten och som tur var slapp vi diskutera om den själva politiska delen, de skötte partirepresentanterna så bra själva. Min och Elinas del i debatten var mer att representera arbetslivet unga sida. Det gick relativt bra tror jag och det va faktiskt väldigt intressant att lyssna på politikerna, speciellt nu inför valet då jag ska få rösta för första gången. 

Kom nyss hem efter en powerwalk med Saga, nu blir de mat och Grey's! Hörs imorgon!  

all in H&M


allt - H&M

morning!


Godmorgon! Jag börjar halv elva idag men var änd uppe vid åtta-tiden och tog en timmes powerwalk, +poäng till mig! Nu är jag full med energi! Ska fika med Martina ieftermiddag, men först - skola! Hörs sen!

noll inspiration


old pics of me by me.


Min vän Tuva skrev i min logg på facebook alldeles nyss "Men blogga dåååå!! har tråkigt ju!". Så nu tvingade jag mig själv litegrann att skriva här även fast jag har noll inspiration. Jag har legat hemma hela dagen och kollat på grey´s så att säga att jag har haft en effektiv tisdag vore att ljuga. Man jag slänger väll ihop en hederlig plus&minus-lista och postar lite bilder från akrivet, bara för Tuvas och er skull, haha! PUSS

+ sovmorgon.
+ grey's-marathon
+ powerwalk med Linnea.
+ té och mackor (typ de jag lever på just nu)
+ övningsköra.
+ på torsdag ska jag ut och dansa järnet med Martina.
+ På fredag åker jag, Lisa, Linn och Niclas till stockholm för att gå på popaganda!
- människor som förändrar andra människor..

two hours


me by me (haha)

Jäklar! Mina ben värker! Jag, Ella, Linnea och Hanna powerwalkade i två timmar idag vilket känns otroligt skönt! Nej, nu måste jag hoppa i säng, det där med att börja gå och lägga sig i tid med tanke på skolan känns än så länge bara jobbigt.. GODNATT


first day of school


tröja - monki, shorts - gina tricot, armban - childhood/MBMJ, skor - converse


congrats my dear friends


jag i fredags


Ligger i sängen och drar mig, ska strax åka in och möta upp tjejerna för en powerwalk men innan dess blir det lite käk och soffhäng. Måste bara säga grattis till fina, fina Linnea och Maja som fick körkort idag!!! Så jäkla stolt blir jag när mina vänner klarar något dom har kämpat för länge!


paris_


De var någon av er fina läsare som frågade lite om min nya tavla. Jag köpte den för några veckor sedan på IKEA och blev min för ungefär 1500 kronor.

gran torino

Jag får rysningar varje gång till den HÄR låten, lyssna lyssna lyssna! Och sen måste ni naturligtvis se filmen också! Jag och min kompis Simon såg den häromveckan och från och med då blev de en av mina topp 5-filmer.

back to school


Matilda, Elina och jag <3

Sådärja, nu tar jag cykeln och drar iväg till skolan. Egentligen är jag inte särskilt depp över detta eftersom jag gillar min skola rätt mycket plus att dett betyder att jag får börja träffa mina underbara tjejkompisar varje dag. Vi hörs lite senare! puss


Aug. 22, 2010


by me last night.

+ gårkvällen.
+ Max.
- skära 20 lökar på max..
+ daimglass, grey's och ikea-soffan just nu.
- sommarlovets sista dag.

last night of summer


Gårkvällen spenderades med bäst peacegänget! Ett jäkligt bra avslut på sommarlovet!

att göra en turban_



Jag i min turban på peace&love.


Det är några av er som har frågat om jag kan visa hur jag fixar min turban som jag sprang runt i på peace&love,  och jo visst kan jag det!
Och Simone, det här är speciellt för dig! haha



Använd er av en lagom stor sjal. Min sjal är cirka 1x1 meter. Rulla ihop sjalen till en "orm".

1. lägg mittre delen av sjalen bakom huvudet, rätt långt ner.
2. dra fram ändarna och vrid runt ett halvt varv. 
3. Nu har du förhoppningsvis bytt ände i varje hand, dra dem nu bakom och knyt en knut. 
4. stoppa in ändarna i turbanen så att du gör dom osynliga. 
5. fixa till håret genom att dra ner det under turbanen - voila!


Ledsen för den kassa förklaringen men jag hoppas att det gick fram hur det är jag gör! puss

gårkvällens


skinnjacka, tröja - H&M, shorts - gina tricot, skor - tiamo, örhänge - gina tricot (omgjort)

Såhär såg jag ut igår när jag hade riktigt, riktigt roligt tillsammans med Ella, Linnea, Linnea och Hanna!

Nu ska jag sticka iväg och jobba, ikväll har fröken Sara bjudit på middag i Sandviken så de blir förmodligen en härlig lördag tillsammans med peacegänget. Jag ska försöka titta in till er lite innan jag drar iväg, annars hörs vi imorgon! Puss på er!

lets kick this night


Tjejerna sladdar in vilken minut som helst. Det blir kinamat, vin, skratt och andra roligheter. Lite senare drar vi vidaare in till stan och dansar som aldrig förr!! Jag har min nya blå tröja på mig och är taggad till 1000! Nu kör vi!

..och imorgonförmiddag jobbar vi på MAX, jaja!

last night with my friends


Åkte som sagt till sommarstugan igåreftermiddag. Kom hem nyss och har haft de superbra! 

Aug. 19, 2010


me by me.

De är några som har frågat om jag kan visa hur mitt rum ser ut, det kan jag berätta att jag redan har gjort. HÄR kan du se lite bilder från mitt rum.

Nu sticker jag iväg på äventyr med Tuva, Jossi, Anton!

last days with my iphone


I söndagskväll bjöd min familj Beri på middag inne istan. JAg beställde självklart menyns godaste - hamburgartallrik med baconsås. Mumma!

I måndagskväll bjöd Beri hem gänget på middag. Vi fick oss ett gott skratt när Matilda (långa ben), Miccan (korta ben), Linda (korta ben) och Martina (långa ben) satte sig i soffan..

Jag och Niclas aka Daniel Westling har gått all in på att vi är Viktoria och Daniel. Så här ser några av våra konversationer via sms ut..

Jag, Martina, Micaela och Matilda tog en road-trip till Arlanda igår och tankade bilen för exakt 300 kr. Impressive huh?

Vi inväntade Beri..

Och påvägen hem stannade vi till på Mcdonalds. Vi var så otroligt dryga och dåliga på att beställa att vi skapade kö i driven haha!


summer:::


pic: Signe, who else?

Minns ni att jag skrev i ett inlägg precis efter Magaluf att jag skulle ta vara på dagarna som var kvar av sommarlovet? Vet ni vad? det är precis det jag har gjort den senaste veckan och helgen som är kvar ser inte ut att bli sämre heller för den delen.

Sedan det inlägget har jag haft några mysiga kvällar med tjejkompisarna, suttit i stadsparken med peace-gänget och snackat skit, dansat på kökstolar, haft några galna utekvällar med bästa tjejerna, balkonghängt hemma hos Anton, powerwalkat med Linnea i förmiddagssolar, och allmänt umgåtts med vänner så mycket som möjligt. Ikväll ska jag åka iväg till min morfars sommarstuga med ett gäng vänner, imorgon blir det utgång med Linnea, Linnea, Hanna och Ella och på lördag har fröken Friberg bjudit in till middag så hela peace-gänget ska träffas igen.

Nu blir det lite té-häng här i soffan innan Tuva och grabbarna kommer och hämtar upp mig. PUSS


19 aug. 2010


beri 4ever

Idag är en mörk dag. I eftermiddags vinkade vi av min fina, fina vän Beri på Arlanda. Vi såg henne gå in genom dörrarna och påväg mot nya äventyr och uppgifter i London. Jag vet att det här inte är slutet och jag kommer förmodligen, förhoppningsvis åka och hälsa på henne redan i oktober men de är de känns så jobbigt när jag vet att vi inte kommer kunna skicka iväg ett sms till varanda när vi vill, kunna mötas upp en halvtimme på stan, kunna åka hem till varandra spontant en måndagkväll, kunna krama om varandra när vi vill. Jag kommer sakna våra 30-minuters samtal via telefon som vi brukar ha nästan varje kväll. Jag kommer sakna min Beri. Beri är min bästa vän och jag älskar henne av hela mitt hjärta. Snart ses vi igen darling!


E. Kling


pic.
Elin Kling

Vågat, snyggt och så klockrent!

girlzzz


pics, stureplan.se

++ tjejer med stil på modeveckan.

SFW so far


Filippa K

Whyred

The local firm

Ida sjöstedt

Carin Wester


All pics, Stureplan.se

Färklickar, mönster, guldigt, romantiskt, blockmönster, fantastiska skor, grymma färgskalor och klockrent styling. Stockholm modevecka leverar och imponerar!

new_


militärgrön blus från H&M,



glittrigt linne och stickad tröja från Gina tricot,


och så den här fina långklänningen i perfekt grå nyans från H&M. Även den blåa tröjan som jag skrev om fick ju som sagt följa med hem. Bra med lite shopping tycker garderoben, mindre bra tycker plånboken..

Kan verkligen inte hålla shoppingsuget i styr nu när alla fina höstkläder börjar rulla in!
Nu blir det lite kvällsfika och några Grey's-avsnitt innan jag hoppar ner i sängen och sover. Imorgonbitti ska jag och Linnea ut på powerwalk igen! PUSS


cityfest-fläta


Hörrni, jag ha r u glömt bort att visa er vad ajg gjorde borta i Magaluf. Jag vet inte riktigt vad dom kallas egentligen men här i Gävle kallas de iallfall för "cityfest"-flätor. Älskar den och vill inte ta bort den, haha!

Btw, tröjan på bilden - den fick följa med hem idag tillsammans med lite andra sker som jag visar senare!
Nu blir det jobb! PUSS

dagens


shorts och skjorta - gina tricot, skor - converse

Såhär såg jag ut idag när jag tog en sväng på stan med Beri, Sliva och Martina.

made for walking.. and dancing.


Mina nya skor som jag köpte igår inne på Scorett. Från märket Tiamo och blev mina för en femhundring. Hur bekväma som helst och vi fick uppleva en liten sån där "love at first sight"-moment, iallfall från min sida haha!

first day,


ph, Frida Fahrman.

Önskar ju såklart att man hade chansen att vara på plats men att få sitta varje kväll nu i veckan och titta igenom internet efter bilder från SFW är ju såklart också väligt bra. Men nu checkar jag ut för idag, imorgonbitti kommer Linnea hit för en promenad. PUSS

Aug. 17, 2010


old pic.

Tack alla fina vänner för ikväll!!

bye bye, gotta go


huvudet på sne och favvorkoftan på. Sista bilden, grina råå!!! (internt)

+ powerwalk med lykke li i öronen på förmiddagen.
+ häng med Sliva.
+ Powerwalk med Linnea.
+ Oskar Linnros album. Sommarens höjdare utan tvekan.
+ nya skor, visar sen!
+ D&G parfym nr 18 "La lune" (bilden i mitten)
+ nu åker jag iväg på middag med ett gäng härliga människor hemma hos Beri.
- Det är en avskedningsmiddag.. på onsdag flyttar Beri till London..

last days with my iphone


Fredagens utgång med "SATC-tjejerna" spårade ut en aning när vi beslutade oss för att dränka cyklar i fontänen..

<3

jag såg världens största hund..

och jag stryker skjortor i utbyte mot olika tjänster från pappa haha..

++++ camp eii saa peitää


Gårkvällen spenderades i Sandviken med peace-gänget. Hela Camp Eii saa peitää var där och vi blandade vin med kubb, lyssnade på en massa bra musik och avslutade kvällen dansades på stolarna hemma hos Lisa till Atomic kitten.

last night's


klänning - mammas 20-år gamla marknadsfynd, skärp - H&M, skor - converse

Hej hopp! så här såg jag ut gårkvällen till ära. Blev en riktig höjdarkväll! Nu blir det grey's-marathon.


last night the DJ save my life


kavaj - H&M, linne - monki, skor - bronx, shorts - levi's

Hela dagen igår var suverän! Efter jobbet mötte jag upp Othilia. Det var närmare hundra år sedan vi träffade så det var mer än roligt kan jag säga! Efter det gjorde jag mig iordning, cykla och mötte upp Linnea och cyklade sedan vidare hem till fröken Gustafson. Det blev tjejsnack blandat med jordgubbsvin, dans dans dans på dansgolvet och sedan avslutningsvis lite balkonghäng hos Anton. Perfekt kväll! Tack Linnea, Linnea, Hanna och Ella för igår!

Nu ska jag dra in till jobbet för ett par timmars slit sen ska jag åka raka vägen hem till Fru Olsson där peace-gänget väntar! Kan inte bli en mycket bättre kväll! PUSS


sleep tight, I'm checking out


by me.


Jobb 07-14. Hem och däcka i soffan. Herregud vad jag är trött! Måste nog bero på min förkylning som måste stå emot när jag jobbar. Men jobbet är så förbannat roligt attt jag längtar lite tills väckarklockan ringer imorgonbitti 05.50, hur underbart? Nu blir det ännu fler Grey's-avsnitt och té!

Om mindre än en vecka flyttar Beri till London. Det skär i bröstet varje gång jag tänker på det. Jag får torka tårar flera gånger om dagarna nu för tiden. Det är så hemskt. Jag kommer sakna henne så otroligt mycket att jag ibland inte vet vad jag ska ta mig till. Beri har precis börjat blogga så att dem som vill kan få möjlighet att följa hennes nya liv där borta. HÄR hittar ni hennes blogg, läs den - för hon säger en hel del massa kloka ord den tjejen! love to you my frend <3

last days with my iphone


Jag laddar upp med ipren, halstabletter och snorpapper nu när jag är förkyld.

Christian och Micaela har flyttat ihop :)

Det bor igelkottar under vår veranda.
grey's <3

Aug. 10, 2010


Jag hade mitt första pass på MAX i förmiddags. Riktigt roligt men svårt med allt nytt!. Nu ligger jag i soffan och fortsätter med mitt lilla grey's-marathon. Snart ska jag tvinga mig själv att dra in till stan för att möta upp Beri och Martina. Vad som händer ivkäll återstår att se. Ha det bra så länge! PUSS

camp_eii saa peitää


Jag saknar min gäng från peace&love! Linn, Niclas, Sara, Lisa, Emma, Maja, Josefine, jag hoppas vi ses snart!

two girls


Ida Rislöw och Columbine Smille +++

bråttom_


Bråttom, bråttom. Tjejerna sitter ute i bilen och väntar. Det blir en heldag med Sliva och Beri! PUSS

happy and tired


Hej darlings! Låg i sängen hela dagen fram till fem, tvingade mig upp och gjorde lite mat och gick sedan tillbaka till sängen. Vid åtta kom Linnea hit och vi hade en riktigt catch up-dejt med naturgodis och skvaller. Sen tog jag bussen inte till stan och satt på Antons balkong och snackade skit i några timmar. Nu är jag hemma och har precis satt mig ner i soffan med en ostmacka, té och Grey's Anathomy. Jag har haft en väldig bra söndag med andra ord, hoppas ni också har haft det! GODNATT

sunday_


Jag sitter med en tékopp i högra handen, en ostmacka i den vänstra och kollar på grey's Anathomy säsong ett. Vädret utanför är ingenting att hurra för så jag tror jag stannar här i soffan ett tag till. Ikväll kommer Linnea hit för att catcha-up och efter det tänkte jag åka in till stan och säga hej till Anton. Hur har er söndag varit?

P.S tack för alla fina ord alla ni som jag fick när jag var borta om att ni saknade mig och alla fina ord jag fick när jag kom hem om att ni var glada att jag var tillbaka. kärlek till er.


stuff about me


Me and my sister on midsummer
this summer

Namn: Hanna Flach Piercingar: ett i varje öra som aldrig används Tatueringar: ja Längd: 171 centimeter Skostorlek: 40/41 Är du kär i någon: nej, inte för tillfället Önskar du att du bodde någon annastans? ja, i London Vilken parfym använder du: D&G Vad är du rädd för: sjukdomar, vissa djur, mördare och mörka, tysta skogar. Gillar du att tvätta: nej, vem i hela friden gör det? Senaste filmen du såg? Smala Sussie Favorit låt? just för tillfället är det Miike snow - animal Favorit tv-program? How I met your mother Favorit mat? mexican-food, sushi och fisksoppa Favorit känsla? när jag skrattar så pass mycket att det gör ont i magen favorit dryck? hot chocolate! Favorit film? a lot like love Vem fick du senast sms ifrån? Simon Stockholm är.. Sveriges vackraste stad efter Helsingborg Vad ska du göra i morgon? det återstår att se.


Dancing on my own_


Magaluf

+ Alla galna Magalufminnen.
+ gårkvällen.
+ frukost och godis i sängen.
- hosta och snor.
- Om två veckor flyttar världens bästa Beri till London.


I will miss summer


pictures from this summer

Jag får lite ångest när jag tänker på att det är Augusti, att skolan snart börjar igen och att hösten närmar sig. Måste ta vara på dagarna som är kvar nu på riktigt.


magaluf through my iphone_


taggade tjejer på Alranda!

goodbye sweden!

Jag, Sliva och Beri delade rum<3

Fast ibland var dom pain-in-the-ass så då var det inte lika roligt att dela rum med dom..

middag på G!


Snygg-Sliva och snygg-syrran!


Jag vaknade ofta upp och insåg att jag hade tagit en massa charmiga bilder runt sju-tiden..

Elsa, Beri, Matilda och Micalea <3

Vår fina reseledare number one - Martina <3

Vår "officiela Magaluf-låt" var Oskar Linnros - Från och med du. Hur glada tror ni inte vi blev när vi landade på Arlanda och fick se Linnros himself!!!!!


babes, I'm home!


JAG ÄR HEMMA! Jag är trött och sliten, hostar som aldrig förr, är hungrig men orkar inte gå upp till köket, ler när jag tänker tillbaka på veckan i Magaluf, skrattar när jag tänker tillbaka på veckan i Magaluf och har en snorodling i näsan.. Jäklar vilken vecka! Tack Micaela, Beri, Elsa, Martina, Sliva och Matilda!

Jag tänkte slänga upp lite bilder från min telefon strax, senare ska jag sticka iväg och fika med Beri och Sliva. Ha en bra lördagskväll alihopa! Hörs senare! PUSS

RSS 2.0