good_night_everyone


Florida sunset by me.

three friends




Jag, Micaela och Matilda - bästa vänner sedan lågstadiet. Åh vad jag längtar tills Matilda kommer hem så att det blir vi tre igen. Love to you both!

tomorrow I'm leaving town


Här med utser jag min blogg till världens mest ointressanta blogg! Fasiken, jag babblar ju bara på om mitt jäkla té-drickande, visar gamla bilder från sommaren, svarar aldrig på era frågor som jag får i kommentarsfältet, visar aldrig upp vad jag har på mig (vilket btw jag heller inte borde, jag ser så sjukt tråkig och oinspirerande ut just nu..) och uppdaterar er om helt värdelösa saker. AjJa, imorgon åker jag iväg till fjällen och kommer tillbaka på måndag. En helg utan internet med andra ord vilket betyder en liten bloggpaus för min del. Kanske just det jag behöver? Nu ska jag göra mig en kopp té, bre en smörgås och kolla på någon bra film! hahha, där gjorde jag det igen! Onödig information och ännu mera tjat om mitt té-drickande..


my sister and I


Matilda och jag? Jag och Matilda? aja, små skitungar var vi iallafall.

 
Min tvillingsyster Matilda har äntligen fått en datum då hon kommer att åka hem ifrån USA! Den 23 juni lyfter hon och på kvällen den 24 kommer vi kunna krama om henne på Arlanda. Jag blir så glad när jag tänker på detta faktum att om mindre än tre månader kommer jag att ha min bästa vän hemma igen! +++

i brist på nya bilder:



New York by me.

Godnatt allihopa!


+/-


Aircraft-photo by me.

+ eftermiddags-häng med fina vänner.
+ lämnade tillbaka mina jeans som jag köpte förra veckan och köpte ett par crocker pep istället.
+ té-mys i skrivandes stund.
+ ikväll ska jag se "The blind side".
+ Idre och påsklov på torsdag!
- min dåliga hy.
- Name the pet-spelning imorgon och jag kan inte gå pga. min ålder.


summer, ice-cream, sunny afternoon





Helsingborg and Gävle in summertime

when I was young


Vad tycker ni om min fina rosa bikini, och Matildas extremt blonda kalufs? haha!

Har gått igenom mappen "när jag var liten" på datorn nu på morgonen, så här såg det ut!


Kolla in också vilken söt liten hälsning jag fick av min mormor så här inför påsk (som är en av mina mest trogna läsare, tack för det mormor!):

Hej gumman! Jag tycker du är så duktig som jobbar ihop till dina resor och ändå sköter skolan. Hoppas du kopplar av i Idre nu så du får en riktigt bra påsk också. Själv har jag servat kvasten och smyckat den med vårfjädrarna, putsat katten och strykit hucklet och se´n bär det av till Blåkulla. GLAD PÅSK!


let´s have a walk



Jag tog en timmes promenad till skolan idag. Efter tio minuter började det snöa/regna. kul. Jag kom till skolan till slut iallfall. Kall och frusen. Nu sitter jag i min fotölj, dricker té, lyssnar på musik och är arg för att Name the pet spelar på en nattklubb här i Gävle på onsdag men jag är inte arton och missar däför allting. Kul. FUCK! Nu ska jag slänga i mig lite krubb och sen sticka iväg och jobba! Kommer hem sent i natt så vi hörs i morgon! PUSS 

http://amlul.com/, who else??




my weekend





Har haft fullt upp i helgen, därav den dåliga uppdateringen. Jag tog en långpromenad i fredags för att andas in våren lite, hur mysigt?. Eftermiddagen spenderades med Micaela och beri, jag köpte jeans, vi "drack té med Matilda" (bild två) och åkte en mass bil hit och dit. Senare åkte vi och hämtade upp Micaelas pojkvän Christian, köpte mat på Coop, åkte hem och lagade inbackad kassler med vitlök, åt ostbricka och parmaskinka innan maten och vid elva-tiden drog jag impulsivt in till stan och mötte upp ett gäng vänner. Igår jobbade jag hela dagen, stressade hem, hoppade i min favorit klänning (som Ellen också hade på sig kvällen till ära, bild fem) och drog sedan iväg och firade Daniella och Amanda som fyllde år. Idag ska jag ligga i sängen hela dagen och kolla på vänner-avsnitt, dricka té och lyssna på bra musik innan jag ska åka iväg och jobba om ett par timmar. Jäklar vad mycket details det blev om min helg nu, och jag som sa att jag skulle vara "mindre privat".. Hur som helst, har ni haft en bra helg? PUSS 


best week of my life:









I sommar gör vi det igen tjejer!

If I had wings I would fly all day


I somras när jag cyklade hem från jobbet halv fyra på morgonen.


+ Sovmorgon. börjar klockan ett.
+ jag börjar le varje gång jag tänker på att jag snart åker upp till Idre<3
+ tjejmys ikväll.
+ den 25:e varje månad.
+ té, vänner-avsnitt och ansiktsmask.


sleep tight!


mina dagar från min mobilkameras synvinkel







Ph1. Snön utanför mitt hus verkar aldrig försvinna! Ph2. Jag och Beri gick på föreläsning där bla. Alex Schulman medverkade för några veckor sedan. Ph3. Linda, Micaela och Beri <3 Ph4. Efter miljoners misslyckanden lyckades jag äntligen bygga det här korthuset. Ph5. ego2000 Ph6. idag åkte jag till IKEA med Saga, Micaela och Christian.  Nu blir det kvällsfika!

denim today




skjorta - gina tricot

summer, I miss u




by me.


Och med dessa tre bilder från i somras säger jag godnatt! Och syrran - hoppas du har haft en bra dag i skolan! ( för henne är klockan halv två på eftermiddagen för er som inte vet att hon bor i USA just för tillfället)


Mars 24, 2010



Jag sitter som vanligt med en stor kopp té och läser en massa bloggar just nu. Denna sysselsättning har blivit lite utav en rutin numera för min del, så himla mysigt! I skrivandes stund sitter jag även och pratar i telefon med min finaste vän beri. Snart kommer Carina hit som ska hjälpa mig med en skoluppgift och sen är kvällen fri (tänkte kolla på någon bra film, något tips från er läsare?) Nej, nu måste jag sluta skriva här och engagera mig i vad Beri säger i telefonen. PUSS!

I smiled today, a lot


tröja - weekday, skinnbyxor - gina tricot, ringar - köpta i jerusalem


pollypocket, snow and friendship


Idre by me.

Nästa helg är det äntligen påskhelg och jag har fått godkänt av min chef att byta bort två pass så nu är det fritt fram för mig att åka upp tillsammans med min släkt till vår gemensamma fjällstuga. Åh vad jag längtar! Jag och min kusin Emma sitter och pratar gamla minnen då jag, Emma och min syster Matilda satt i baksättet i bilen på väg upp till stugan och lekte med pollypoket. Det som är så fascinerande är att vi lyckades hålla reda på att dessa små prylar som hörde till dessa små hus. Lekte ni också med pollypocket när ni var mindre?

Nu ska jag mysa med lite kvällsfika och se senaste avsnittet av Svenska hollywoodfruar innan jag tackar för idag! GODNATT!

Rufus Wainwright - Cigarettes and chocolate milk



the best moment of the day



kofta - H&M, t-shirt - urban outfitters, jeans - gina tricot

Jag är hemma från en dag i skolan och sitter som vanligt med en stor kopp té, nötter och njuter av dagens bästa stund. Ska snart lägga ifrån mig datorn och gå över till läxböckerna och sen försöka hitta på något roligt att sysselsätta mig med ikväll. CIAO!

post-it


När Matilda fortfarande bodde hemma och inte hade flyttat till USA brukade hon sätta upp sånna här söta post-it lappar med små söta meddelanden till mig ibland. Hur söt får man bli? Fasiken vad jag saknar henne! Om tre månader kommer hon hem igen! Lagom till sommarens alla planer. Ha en bra dag allihopa! Nu drar jag till skolan!

this day is over, but there is a tomorrow


+ sovmorgon.
+ 50-minuter-catch-up-samtal med beri i telefon<3 (vi har varit i från varandra i två dagar men ändå har vi så himla mycket att prata om, love it! love her!)
+ té. tänk att jag för en månad sedan hatade té och nu kan jag inte vara utan.
+ STORT tack till min "faster" Carina som ikväll har suttit i 3 timmar och hjälpt mig med min företags ekonomi B!
+ kvällsfika.

Nu blir det några vänner-avsnitt innan jag stämplar in för idag. LOVE

té, solsken, vår och moto boy


Jag sitter och lyssnar på lite bra musik (lyssna), dricker té (rabarber grädde), sorterar bilder in i olika mappar på datorn, knapprar nötter och mår allmänt bra! har ni haft en bra måndag än så länge?

monday_morning


Florida by me.


Vi har fått ett nytt schema i skolan som säger att jag börjar 12.45 idag. Hur bra är inte det på en skala? Så nu ligger jag och äter frukost i sängen (självklart blir det smulor i sängen som jag bytte sängkläder i igår..) och kollar på några vänner-avsnitt! love it! Ha en bra måndag allihopa!


sleep_tight_everyone


me in barcelona last year.

Jag har installerat ett nytt redigeringsprogram på datorn som jag har lekt med nu oavbrutet i tre timmar. Nu måste jag dock slita mig från datorn för att orka med kommande vecka. PUSS

sunday_night


Hej mina pussgurkor! (Rebecca, I'm thinking of you, hehe!) Helgen börjar lida mot sitt slut och jag är helt slutkörd efter att ha jobbat som en galning både i natt och idag. Så nu försöker jag varva ner med en stor kopp te och en skål med nötter. Vill ni höra någonting fint? Ni vet min kompis Tuva, som fyllde 18 igår, vet ni vad hon fick i present av sin b-friend? En weekend-resa till London! Hur fint? Åh jag vill också ha någon som tar med mig på romantiska weekend-resor! Nu ska jag krypa upp i min fotölj och njuta av denna söndagskväll!

work tonight



Nu sticker jag iväg och handlar med mamma inför kvällens middagsgäster som kommer på besök. Jag önskar naturligtvis att jag hade kunnat stanna hemma ikväll och äta musslor med de andra men jag ska iväg och jobba klockan sju så det bli lyxig middag á la matlåda ikväll! YÄÄY! På tal om mat, igår åt jag struts! Supergott! Ikväll jobbar jag från sju till halv fyra, sedan imorgon förmiddag ska jag jobba igen ett par timmar igen så vi hörs imorgon kväll! CIAO!

helsingborg_by_me






congrats_darling


STORT grattis till mina fina vän Tuva som fyller 18 år idag!!! Nu blir det frukost!

the bus will pick me up


Nu sticker jag in till stan för att möta upp några vänner, ha en bra fredagskväll nu allihopa!! CIAO!

questions_

Har fått lite frågor i kommentarsfältet på sistonde, so here are the answers!

1. Hur utalas ditt namn?
Det stavas Flach, men många gör misstaget att säga "Flash". "Flack" ska det vara, lite som "nagelack".

2. Vad har du för kamera?
jag har en Nikon coolpix p6000. Supernöjd!

3. Har du köpt skinnjackan på h&m?
Jag antar att du syftar på den här skinnjackan, och ja, den är från H&M.

4. Hur har du gjort för att få så många besökare? Blogga du jättemycket i början eller hur gjorde du?
"så många besökare" vet jag inte riktigt om jag jag.. någon riktigt strategi har jag nog inte heller haft. Jag har mest bara bloggat för att det är roligt och sedan tagit åt mig kritik och försökt förbättrat mig efter det :)

5. var köpte du din klädstång som du har på ditt rum ?
Min klädstång har jag köpt på IKEA, 129 kr!

6. Är du ofta utomlands?
JAg älskar att resa och gör det därför så ofta jag kan. Förra året var jag utomlands sex gånger och hoppas att jag får många tillfällen även det här året.

7. vad pluggar du?
Jag går en linje som heter "Business" och motsvarar lite sam ekonomi.

8. Vad vill du bli?
JAg har många drömmar och planer men helst av allt vill jag bli stylist eller journalist/skribent. Någonting inom mode är iallfall det jag drömmer om att jobba med i framtiden.

9. Hur lång är du?
Jag är 170 centimeter.

 


under the stars


Under det här parasollet satte sig jag och Saga under egypten en kväll, tittade upp på himlen, pekade på stjärnor och letade efter stjäntecken, drack på varsin drink (läs: vidrig, bartendern på hotellet var ingen direkt höjdare..) och hade det så förbannat jävle bra! åh jag vill tillbaka!

London_I_miss_u




london by me and Maja.

Jag ligger och tänker tillbaka på min weekend-resa till London förra sommaren då jag åkte och hälsade på Maja som bodde där för tillfället. Jäklar vilken vacker stad! Och jäklar vilken weekend såklart!

kate_


tfs via knightcat

the spring will soon be here




klänning - H&M


dreaming and hoping about Paris


ph: google
Just nu sitter jag och dricker té med pappa med varsin dator framför oss och letar efter flygbiljetter och hotell till Paris. Jag och min kompis Beri planerar nämligen att åka iväg på en weekend-resa till Paris om några veckor. Jag drömmer mig lite bort och ser framför mig en uteservering där jag och Beri sitter och dricker en varsin kaffedrink (som jag såklart tycker är skitäcklig eftersom jag inte tycker om kaffe, men det gör ingeting eftersom jag är i Paris!) Solen gör så att vi blir tvunga att ha glasögon på oss, vi blickar ut över vackra Paris och pratar om livet, att möta våren i Paris gör oss lyckligare än någonsin och vi vill aldrig mer åka tillbaka till Sverige. Låter det inte underbart?

last year, me and my mom went to Barcelona:





Barcelona by me.


I want a snake round my arm





ph1. miriam ph2. Tuva ph3. Freja ph4. google.

Jag vill har ett sånt här armband som Angelina Jolie har i "Alexander"!. Min jakt efter detta "armband" började redan i Jerusalem då jag och Martina sprang omkring i gamla stan som två idioter och letade efter något som liknade just det på bilden. Drömmen är att hitta ett som ser ut som en orm. Aja, jakten fortsätter!


I_will_continue!



Japp, I'm back! Ni får ursäkta mig att jag är så knäpp och inte kan tänka klart innan jag beslutar någonting.. Att sluta blogga känns så här i efterhand rätt dumt.. Redan igår kväll började jag sakna att blogga.. Vad fan ska jag göra med alla bilder jag tar nu? Vad ska jag göra innan jag går och lägger mig nu när jag nu inte längre bloggar?

Tusen tack för att alla fina ord jag har fått av er fina läsare de senaste dynget. Jag var när att verkligen stänga ner bloggen på riktigt och säga CIAO! men så läste jag Tuvas fina inlägg och det fick mig att ändra mig i sista sekund. Så mig blir ni alltså inte av med än på ett tag! Nu kör vi igen! Är ni med mig? (hoppas de läsare som jag redan har lyckats tappat lyckas hitta tillbaka!)

Lte ändringar kommer som tidigare sagt fortfarande att göras. Det kommer bli mindre privatliv, mer bilder, mindre text och färre kategorier. Sounds good? Nu blir det te och kvällsmacka!

my_thoughts_goes_bananas

Uppdatering ang. förra inlägget:
Just nu är det tusen tankar som går bananas i huvudet på mig! Ena halvan av mig vill fortsätta blogga och skriker "Sluta inte! Du som tycker det är så roligt! du kommer saknar det!" och den andra halvan av mig skriker "Sluta nu, det är över! Det tar bara tid, det är för privat, det är så offentligen i och med att det ligger ute på internet.." Förstår ni hur jag menar? Jag blev så rörd och peppad till att fortsätta att blogga nu när jag får se all er respons också!

Det jag försöker säga är att jag överväger att fortsätta blogga, dock med några förändringar.. Skulle jag börja blogga igen skulle jag nog radera några kategorier, ändra "vinkel" på blgogen och köra med bilder och mindre text, mindre från mitt privatliv och andra små förändringar. Vad tyccker ni? skulle ni fortsätta att läsa min blogg även fast den kanske skulle få en ny "look"?  Hjälp mig nu snälla!

ett_sista_farväl


Efter några dagars betänkande har jag nu bestämt mig för att stänga ner den här bloggen. Jag kan såklart inte lova att jag aldrig mer kommer att blogga igen, vem vet? jag kanske vill börja igen om några månader? Men just nu känns bloggandet inte särskilt aktuellt. Så, tack alla ni fina läsare! tack för all respons och kommentarer! LOVE

egypten_part:the last one






Sista kvällen var bäst! Den tidiga morgonen dagen efter på flygplatsen var vi otroligt övertrötta och skrattade åt allt och ingenting. Åh vad bra vi hade det!

Ikväll blev det bio - Farsan! Jag skrattade så att jag grät vid flera tillfällen, gå och se den med andra ord om ni inte redan har gjort det! Nu blir det lite te och natt-macka innan jag avslutar den här veckan!

Veckan som kommer hoppas jag att jag blir hundra procent frisk (har varit förkyld nu i över tre veckor..), jag hoppas även att jag får träffa Tuva som jag inte har träffat på jättelänge, en dejt med Othilia vill jag hinna med också, träna är jag taggad till och så ska jag försöka att spendera så lite tid som möjligt med skolböckerna. PUSS

egypten_part:four







god_morgon_alla





egypten_part:three







Fjärde dagen spenderades på en båt hela dagen. Snorkling, sola på däck, god mat, brända näsor och skratt!
 
P.S till dig som har frågat, Sagas bikini är köpt på cubus!


Name the Pet - Because of you ( Ne-yo cover )


Replay all the time hemma hos mig!

Jag kom nyss innanför dörren efter en skitbra kväll igår och mysig morgon i morse i min stuga med bästa tjejerna! Nu ska jag putsa lite på mitt CV, kolla senate glamorama-avsnittet och dricka te! LOVE








egypten_part:two








Saga gillar inte att stå bakom kameran vilket resulterar att jag tog en massa ego2000-bilder på mig själv förra veckan..

Nu sticker jag iväg till min stuga tillsammans med några tjejer i klassen där vi ska sova över tills imorgon. Vi har laddat upp med godis, korv&bröd, naturgodis och våra sinnen är redo för tjejsnack! LOVE

egypten_part:one







taggade och laddade på Arlanda!- give me a kiss cutie - "Brunast på en vecka vinner!" - för er som har undrat, mina pilotbrillor är köpta på H&M (69 kr) - dance dance dance!! - här hade jag börjat bränna mina läppar.. 

new_stuff


skinnjacka (199 kr), kofta, blus och nagelack - H&M, skjorta - gina tricot, nagelack - depend

Har shoppat lite de senaste dagarna, här ser ni vad. Nu blir det soppa och mammas hemmalagade scones och lite senare blir det bio med saga! Vi ska se The imaginarium of doctor parnassus, någon som har sett den? Bra? dålig?

denim_love



skjorta - gina tricot, jeans - crocker

perfect_day



+ sovmorgon till 11.50
+ yoga.
+ fika med linda och Beri<3
+ gick på Kick-off för Framtiden med Beri där bl.a. Alex schulman pratade om nätverk.
+ Alex schulman (ja, jag tog både autograf och bild.. Här snackar vi BIG fan of Mr. Schulman..)
- förkylning.
- presentation av min engelskauppsats imorgon. redo? svar: nej

onsdag_22:15


allt (som vanligt..) - H&M (ny blus btw)

Sladdade precis in innanför dörren så nu ska jag lägga mig ner i sängen med en kopp te och kolla på Glamourama!

leo_follow_me




allt - H&M, halsband - JC/DIY

Jg älskar att våren har börjat titta fram! jag älskar mina timmeslånga samtal med min fina vän Beri som jag har flera gånger varje vecka. Jag älskar att bläddra igenom en riktig bra tidning. jag älskar mitt nya rum. GODNATT 


50_isn't_old_if_you're_a_tree





t-shirt med historia.

+ fika med Othilia <3
+ McDonald's med Martina och Molly <3
+ köpte med mig ett gäng tidningar påvägen hem som jag ska gotta mig med ikväll.

green_spring


As promised - min nya jacka! Som sagt, ett riktigt kap! Köpt på Lindex barnavdelning för ungefär sex år sedan för 75 spänn!

blue_





tröja - gammal som gatan, jeans, vit t-shirt - H&M, klocka DKNY

+ rätt skönt att vara tillbaka till skolan trots allt. De måste vara på  grund av klassen.
+ Jag, Elina och Rebecca vann debatten!!!
+ fika med Sliva, Beri och Micaela <3
+ filmkväll med Micaela, Christian, Axel och Nicke.
- vi såg en skräck film så nu ligger jag och är skit rädd här nere i källaren..


te_digestive_pappersnäsdukar





+ Egypten. Även fast jag är helt sönderbränd och trött på solen så vill jag åka tillbaka! nu!

- Jag och Saga var som två hostande freaks hela veckan. Hon var värst. Vid fyra-tiden tre nätter i rad väckte hon mig. Jag vet inte alls vad som hände när jag landade på svenska mark men på ett par timmar förvärrades mitt sjuk-tillstånd från lite töntigt hostande till rinnande snor i näsan (varav jag ärhelt täppt när det helt plötsligt inte rinner mera..), huvudvärk, slem i halsen och magont (ledsen för den detaljerade beskrivningen). Så nu är jag inne på min tredje kopp te, mitt 79:e digestive kex (ost och smör på såklart!) och det ligger använda papperservetter över hela golvet..

- EMU-debatten i morgon! HJÄLP! Elina, Rebecca?! debatten börjar 12.25 imorgon, jag röstar på att vi hoppar framför tåget 12.15, är ni på?

+ fortfarande runt 800 blogginlägg att ta ikapp efter min vecka helt utan internet. I love blogs!

- fortfarande runt 800 blogginlägg att ta ikapp efter min vecka helt utan internet. Fan va drygt!

+ jag "hittade" den perfekta vårjackan idag i min källare! hade hetl glömt bort den! Jag minns att ja gköpte den på lindex för typ fem år sedan för 75 spänn, vilket kap! (Visar bild snart, promise!)

- mitt hår är gult efter solen (wtf?), mina läppar är sönderbrända och lila (syns dock inte på bilderna..) och jag är helt röd i ansiktet! (hoppas det "lägger sig" tills imorgon)

+ Nu ska jag forstätta snora ner hela mitt rum, kolla på alla programm jag ha missat (glamourama, How I mer your mother, Grey's osv.) BYE!


I'm_back!


Brända läppar (BIG time), snorkla i röda havet, en heldag på en båt, bada i pool, bada i hav, 7-8 timmar i solen varje dag, dumma/dryga/äckliga egyptier, skratt, ännu mera skratt (ett tag trodde jag att magen skulle spricka på grund av för hög  belastning.. ), äckliga drinkar, goda drinkar,  "sekt familjen" (internt), bananasplit och tre böcker senare (dear John, Den man älsar och Vattenmelonen) är jag nu hemma på svensk mark igen! Vilken fantastisk vecka! Tack Saga!!! (och syrran, vi saknade dig ska du veta!)

Bloglovin visar att jag har 989 olästa blogginlägg,  imorgon väntar en stor debatt i skolan, jag har en stor presentation på engelskan på onsdag och en kropp som skriker efter body lotion (här snackar vi brännskador på HÖG nivå.. hur kunde vi vara så dumma att inte smörja in oss med solskyddsfaktor första dagen och istället använda oss av sololja?? smarta tjejer!)

Ska (försöka) prioritera skolan före alla blogginlägg som jag vill läsa, sen ska jag börja redigera lite bilder från i veckan i Egypten, umgås med mamma och pappa och äta frukost till middag (fasiken vad jag har saknat svensk mat!)


RSS 2.0