L.A?_no,_Frankfurt

Egentligen var det meningen att vi skulle flyga Arlanda - Frankfurt, Frankfurt - Toronto, Toronto - L.A men så gick det inte riktgt till idag..
När vi precis skulle gå ombord planet till Frankfurt på Arlanda fick vi reda på att det var ett tekninsk problem på planet och att dom skulle göra allt dom kunde för att fixa problemet.  
Efter tre timmar kunde flygplanet äntligen lyfta men då var det dock tyvär redan försent för våran del. Vi hade då redan missat vårat nästa flyg som skulle ta oss till Toronto och vidare till L.A.
Så nu har vi checkat in på ett hotell nära flygplatsen här i frankfurt och har fått en ny flight som lyfter imorgonbitti klockan tio. Då åker vi som tur är direkt till L.A utan någon mellanlandning så det är ju superbra men att ligga här i tråkiga Frankfurt istället för att landa i USA om några timmar känns inte så himla roligt.
Aja, man får göra det bästa av situationen! Nu ska jag, mamma och pappa gå ner och käka lite middag, sen ska jag spendera hela kvällen framför en massa bra filmer.

LOVE


Kommentarer
Postat av: Anonym

segt!

2009-12-29 @ 08:51:36
URL: http://lifeisap.blogspot.com/
Postat av: Anonym

stackare!

men hoppas det går bra med flyget sen!

2009-12-29 @ 13:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0