Egypten_nu_kommer_vi!!


jag i Ayia napa förra året.

 


Nu sticker jag iväg till Egypten en vecka tillsammans med min fina vän Saga! vi hörs om en vecka! ha det bra tills dess! Det ska jag ha iallfall! love


lördag_13.55





Kvällen igår började så bra igår men slutade så dåligt.. Det blev middag hemma hos linda med mitt fina tjejgäng med skratt och gamla minnen. Sen vid tio-tiden började jag plötsligt mår riktigt, riktgt dåligt. Så jag fick ringa och sjukanmäla mig på jobbet och åka direkt hem till sängen där en stor kopp te, halstabletter och film väntade.



Jag ligger fortfarande ner bäddad i sängen, dricker min fjärde kopp te, är inne på andra säsongen av VÄNNER och mår allmänt pissdåligt. Reser jag mig upp känns det som om huvudet ska trilla av. Inte så kul med tanke på att jag verkligen måste resa mig upp snart och börja packa (nej, jag ha inte ens börjat än..) eftersom jag åker bort imorgon. Hoppas ni får en bättre lördag än vad jag har! 


help. I need somebody. help.



Jag behöver er hjälp! Jag åker ju till Egypten på söndag tillsammans med Saga och det ända vi har planerat in den kommande veckan är: sola, bada, dricka drinkar, sova och läsa böcker. Visst låter det bra? Dock så har jag ingenting att läsa så jag skulle vilja ha lite tips på bra böcker som jag kan läsa! Jag ska till bibliotekt imorgon så snälla, ge mig lite tips nu!

Jag känner mig lite krasslig så nu ligger jag nerbäddad i sängen med en stor kopp te och kollar på film. Jag gillar inte ens te men det ska ju tydligen vara den bästa kuren när man börjar känna sig sjuk så det är bara att köra på! Apelsiner har jag käkat i mängderr också, C-vitamin tack!

Ikväll ska jag hem till min vän Linda och käka middag med mina tjejkompisar. Efter det ska jag jobba mellan midnatt oh 03.30 Ha en bra fredagskväll allihopa!

En bild säger mer än tusen ord. Tur det för jag kan inte franska






http://kenzasmg.blogspot.com/ 


the_answers

1. Hur gammal är du?
Jag är 17 år, fyller 18 i sommar.

2. Är du tajt med din syster? Blev ni tajtare när hon åkte iväg eller tvärt om och när hon var hemma, umgicks ni mycket? Ni är bäst ha det bra! :)
Ja, jag och Matilda skulle jag vilja säga är väldigt tajta. Jag kan säga allt till henne och jag hoppas och tror att hon känner likadant. När hon åkte iväg till USA blev vi faktiskt tajtare, hur konstigt det än låter. Jag fick en liten känsla av hur det var att "förlora någon" och uppskattade henne betydligt mycket mer nu. När hon var hemma umgicks vi väldigt mycket tillsammans eftersom vi har samma vänner och umgängskretsar.

3. Om jag säger norrland, vad säger du då?
Hmm, norrland.. bärs, snö, skoter, härliga människor och ännu mer härlig dialekt.

4. Vilket är ditt favoritplagg just nu?
Det är min tröja som jag köpte på H&M i uppsala för några veckor sedan:

5. Har du färgat ditt hår eller är det naturligt ? Och om du nu har färgat det , vilken färg använde du , det är ju perfekt!
Först och främst - tacktack! Just nu är mitt hår relativt nyfärgat men min hårfärg just nu skulle jag vilja säga är nästintill min naturliga. Vilket färg min frisör använder på mig vet jag tyvärr inte.

6. Var har du köpt dina jeansshorts?
Jeanshortsen är ett par levi's vintage som jag har köpt på Urban outfitters.

7. Hade man kunnat få se hela ditt rum? asså en bild från dörren.
Mitt rum är inte till hundra procent klart än så jag väntar lite med att lägga upp flera bilder. Om jag kommer att ta en bild från dörren vet jag dock inte, känns lite som att jag ger er en lite för stor inblick i mitt liv, blir kanske lite mer detalj-bilder istället, går det bra?

8. Om jag säger Helsingborg, vad säger du?
Åh! helsingborg! min favoritstad! Helt klart den finaste och bästa staden jag vet! Där kan jag tänka mig att bo när jag blir äldre!

9. Kan du inte lägga upp lite länkar till dom olika modebloggar som du läser?
Jag skrev ett inlägg för ett par dagar sedan om mina favoritbloggar som du kan läsa HÄR.

10. När jobbar du på subway? skol-tid eller på helgerna?
För ett par månader sedan jobbade jag ungefär 4-5 dagar i veckan men det blev i längen lite för mycket för mig så nu för tiden jobbar jag oftast bara 2 gånger i veckan. En vanligt vecka kan se ut som så att jag jobbar exempelvis fredag kväll 21.00-03.30 och söndag dag 10.30-19.00

11. först, älskar din blogg. Du är utan tvekan min favorit bloggare!
Vilket plagg är ett mode måste nu till våren?

Tack! tack! tack! Jag längtar så himla mycket nu tills värmen kommer tillbaka så att jag kan få börja använda långa klänningar och kjolar! Jag har en svart långklänning här hemma som bara skriker på mig! Jag är också på jakt efter en jeanskjorta så att jag kan göra en riktigt denim-matchning á la Chloé.

12. När blev du intresserad av mode?
Kläder har jag nog alltid varit intresserad av, iallfall ända sedan mellanstadiet. Men själva ämnet mode blev jag nog intresserad av förräns i kanske, 7-8:an. Dock visste jag inte så vidare mycket om mode på den tiden utan det är nu på senaste tiden jag mitt modeintresse verklgien har växt och det är nu någonting jag verkligen brinner för. Nu kan jag komma på mig sjäv sittandes framför style.com och dregla över olika kollektioner samtidigt som högen med läxor bara växer och växer.

13. Vad inspireras du mest av?
Min inspiration kommer från så många olika håll, det kan vara en film, människor på gatan, mina vänner, bloggar och såklart - tidningar! Tidningar är nog min största inspirationskälla.

14. Hur lång är du ? 
jag mäter 170 centimeter över havsytan.

15. Vad väger du?
Jag förstår inte riktigt syftet med att veta vad andra människor väger och jag har ärligt talat inte vägt mig på evigheter men jag skulle väll gissa på att jag väger runt 55-60 kilo.

16. Vilken gymnasielinje går du ?
Jag går en linje som heter business på Thoren business school och motsvarar väll litegrann sam ekomoni.

17. Hur kommer det sig att du inte ville åka och plugga utomlands, som din syster?
När min syster började prata och ansöka om ett så kallat high school year var det här inte alls någonting som lockade mig. Tajmingen var inte den bästa för mig i livet och att gå om ett år här hemma i sverige kändes inte alls särskilt lockande.
 
18.  Hur har det varit att växa upp som tvilling? Jag hör ofta att tvillingar lätt tävlar mot varandra eller har svårt att känna sig som två separata personer.
Det har varit väldigt roligt att växa upp med en tvilling måste jag säga (särskilt att lura folk, haha!). Att ha någon i sin egen ålder har varit perfekt när man har varit ute och rest med familjen. Men det har även varit precis som du säger, lite utav en tävling att växa upp med en tvillingsyster. Vem hade bäst resultat på matte-provet? Vem är lite bättre än den andre på fotboll? osv. Det har aldrig blivit något större problem men det har ändå funnits där som en tanke i bakhuvudet. Att vi inte tagits som två separata personer har inte heller varit något större problem. Det kan dock ibland hända att folk antar och tar för givet att vi ska göra exakt samma saker, såsom att åka och plugga till USA exempelvis.  

19. Vilket är ditt favoritresemål? varför?
Mitt favoritresemål måste jag säga är Kalifornien. Jäklar vad häftigt USA är! Thailand är också jävligt bra eftersom man verkligen kan åka dit och bara slappna av, avnjuta en riktigt semester. Jerusalem var också jävligt bra!

20. Har du några drömresor du skulle vilja uppleva?
Jag har alltid vilja åka till Mexico, eller Västindien. Paris lockar också vilket jag hoppas jag kommer göra en weekend-resa till i höst.
 
21. Har du några framtidsdrömmar om vad du vill göra efter skolan?
Efter skolan vill jag plugga modevetenskap tror jag i Stockholm i ett år. Sen är drömmen och planen att åka iväg till New york och plugga engelska mode&design där i nio månader.

22. Hur har du råd med alla resor?
Förra året reste jag utomlands sex gånger. Den första resan var till Spanien på golfläger vilket betydde att golfklubben betala en del och pappa resten. Den andra resan var till London som jag betalade helt själv, Resan till  Ayia napa betalade jag också helt själv men med hjälp från mina föräldrar som betalde maten. Resan till Barcelona bjöd mamma mig på så på den resan stod jag endast för fickpengarna själv. Jerusalem-resan betalade jag också helt själv med pengar för mat från mamma och pappa. Resan till USA betalade mamma och pappa. Sådär, alltså, hälften av resorna betalade jag själv men fick då pengar till mat och fickpengar stod jag för själv till alla resor. Hur jag haft råd till alla dessa resor är enkelt - jag jobbar och lägger undan alla pengar jag tjänar i ett sparkonto.

23. Vilka länder har du varit i?
Min morfar har ett hus i Spanien så där har jag varit ungefär 13 gånger, Thailand 3 gånger, USA 3 gånger, Cypern 2 gånger, Grekland, England, Israel, och våra grannländer Danmark och Finland.  

24. Har du haft anorexia?
Ja, det har jag. Men nu är jag så frisk som man kan bli och mår mycket, mycket bättre idag än vad jag gjorde för ett och ett halvt år sedan. Jag har hela tiden undvikt dessa frågor i bloggen men alla jag känner och folk som vet vem jag är har nog mer eller mindre insett att jag har varit sjuk så varför hålla det hemligt? Jag fick hjälp ifrån ett behandlingshem här i Gävle så med stöd därifrån, från min familj och mina udnerbara vänner är jag nu som sagt så frisk som man kan bli.

25. Har du några husdjur?
Nej, men jag har haft tre hamstrar och tre kaniner. Dock inte under samma tillfällen.

26. Vad får dig att tappa andan?
hmm, hur menar du? svår fråga! Fritt-fall? haha!

27. Genom alla år, vilken händelse minns du mest?
Det som dök upp i min skalle först av allt var tsunamin som jag var med om i Thailand 2004. HÄR kan du läsa lite om det. 

28. Vad tycker du om Gävle?
En helt-okej-stad. Tråkigt utbud av shopping men mysiga parker och stränder.

29. Vad tycker du om Valbo?
Förlåt alla ni som bor i valbo men, enligt mig är det tråkigt där.

30. Vilket är ditt drömyrke?
Någonting inom mode, helst av allt stylist tror jag.

31. Vad kollar du först på hos en kille?
Hans leende, hans ögon och hans händer. Jag älskar killar med stora och vackra händer!

32. Vad brukar du göra när du har tråkigt?
När jag har tråkigt brukar jag köra långa marathon framför någon bra tv-serie på ch131.com

33. Vad är du mest respektive minst nöjd med hos dig själv?! (kan vara såväl utseende som personlighetsdrag)!
Vad jag är nöjdast med mig själv rent personlighetsmässig måste nog vara att jag inte skapar några konflikter, ser till att skapa vänner och inte göra mig av med dem. Det dåliga med mig själv är att jag har ett ganska kort temperament och har svårt att säga förlåt. Utseendemässigt är jag nöjd med mina ben.

34. Håller du på med någon sport?
Jag höll på med golf i nästan elva år men det har jag "lagt på hyllan ett tag" nu men jag tror att jag kommer dra igång med golfen snart igen faktiskt.

35. Bästa sommarminnet?
Från förra sommaren? Lätt! Ayia napa!
 
36. Roligaste OS-grenen att kolla på (tänker främst på vancover-os)?
jag tycker det är väldigt roligt att kolla på skicross, sen är det väll alltid roligt att se på när Sverige tävlar.

37. Om du måste äta en och samma maträtt livet ut, vilken blir det?
Fasiken vad svårt! måste nog säga mammas paella.

38. Snyggt hår!! Vad är hemligheten? ;)
haha, tack! hemligtheten? mmh, jag försöker att inte tvätta det i onödan, använder två olika hårprodukter, en som jag har i direkt efter duschen som vårdar och ett värmseskydd som jag använder innan jag plattar eller lockar håret. Det var väll mina hemligheter det. 

39.  Bästa tv-serien/programmet?
Grey's anatomy och How I met your mother.

40. Vad är bäst med sverige?
årstiderna!

41. Vad är mindre bra med sverige?
somrarna som borde vara längre och varmare.

42. Du som har mode-koll, vad gäller i sommar?
I sommar kommer iallfall jag köra på en massa pastell, söta klänningar matchat med lite mer rockigt såsom skinnjacka och rosa läppar.

43. Bästa partylåten (party-spellista på spotify att dela med kanske)?
Gud, jag lyssnar nästan aldrig på "partymusik" så jag kan faksitkt inte ge dig något tips.

44. tre bästa filmerna?
A lot like love, love actually och Forrest Gump.

45. tre bästa böckerna?
Martina Haags "Hemma hos Martina", Jane Greens "I dina kläder" och Sofi Fahrams "Elsas mode"

46. Om du fick en flygbiljett med avgång imorgon, vart skulle du åka?
Västindien.

47. Favoritblomma?
nejlika.

48. Favoritfärg?
pass.

49. Favoritdesigner?
internationellt säger jag Alexander Wang (med undantag från hans senaste kollektion) och Chloé (speciellt ss10!!) och som svensk designer säger jag nog Whyred och Hope.

50. Vvad får dig på bra humör när allt bara känns fel och dåligt?
Om jag är på dpligt humör stänger jag antingen in mig själv och glor på filmer som gör mig glad eller också så ringer jag en kompis som får pigg aupp mig.

51. Är du och din syster lika på fler sätt än till utseendet? (intressen mm)
Nej, inte märkvärdigt. Visst, vi har våra likheter men vi har aldrig riktigt haft samma intressen och våra personligheter skiljer sig lite grann från varandra. 

52. Tegelväggen i ditt nya rum , är det tapet, klinkers/plattor eller har du murat på riktigt?
Det är riktigt tegel men är en "fejkversion" på något sätt så det är inte riktiga tegelplattor.

53. vart har du köpt din "smyckeshållare?"
Den har jag köpt på IKEA!

54. Vart i Gävle bor du?
I hagaström.

55. Bor du i villa, radhus eller lägenhet?
Jag bor i ett radhus. 

56. Hur blir det med din syrra när hon kommer hem. vill inte hon också bo nere källaren?
Jag frågade såklart innan och hon tillät mig att flytta ner i källarne om hon får ta över mitt gamla rum som är större än det rum som hon har nu så det gick bra.

57. Hur har du fått dina ben så smala och fina (vältränade)?
Först och främst - tusen tack! det värmer verkligen! Hur jag har fått dom så "vältränade" har jag väll fått med födseln antar jag. Jag jobbar iallfall inte "extra" på dom för att få dom att se ut som dom gör.

58. Vart jobbar du?
På subway, vid rådhustorget.

59. Skulle du rekomendera filmen "Valentines day"?
Den var helt klart under mina förväntningar men jag tycker verkligen att ni ska gå och se den! Den är så där mysig och rolig som en bra romentiska komedi ska vara!

 


white_




tröja, jeans - H&M, klocka - DKNY, armband - gjort själv, ringar - köpt i jerusalem


+ live-sända modevisningar på internet. Idag var det Prada's tur!
+ Körde ett core-pass idag på gymmet med Elina och Sofie.
+ middag med tjejerna imorgonkväll
+ two days to go...

cold_february



Jag virar alltid min halsduk två varv runt halsen varje morgon eftersom att det är så jäkla kallt! Detta resulterar att jag går omkring med något som känns som en stödkrage om nacken..

Nu sticker jag iväg och tränar med Elina och Sofie, när jag kommer tillbaka ska jag svara på alla era frågor så ni har några timmar till på er! Se så, in och fråga nu HÄR!!

från_min_iphones_synvinkel


Även fast vinter gör att min garderob känns värre än att jag blir placerad brevid ett skrikande barn på en 11 timmars-flight (alla som känner mig vet att jag inte alls gillar barn) så är vintern trots allt väldigt vacker. 

Innan jul samlades vi ett gäng på femton personer och bakade pepparkakor hemma hos Linda.

Min vän Tuva hade en rosa julgran hemma hos dom iår. hur fint?!

För någon dagen sedan tittade solen fram ++++

ego2000

HAHAHA! I det här solariumet fastnade min kompis Saga för ett par veckor sedan! Hon fick slingra sig ur den där lilla, lilla öppningen som ni ser på bilden. hahaha!

Mamma, pappa och jag åkte till USA och hälsade på min syster över nyår. Undra vad som uppskattades mest? att vi kom dit eller att jag hade köpt en iphone? (Hon blev helt besatt i den..)

och skolan är en fröjd när man har världens bästa tjejer omkrng sig varje dag. Kärlek till er! (och Matilda och Elina ser inte alltid ut som dom gör på just den här bilden.. jag lovar!)


Så här har alltså min vardag sett ut de senaste månaderna. Vardagsbeskrivning á la Signe.

front_row


Mary-kate Olsen, Kate Hudson kirsten stewart front row på Burberry Prorsum igår. bild: http://www.anywho.dk/

+ sovmorgon
+ mammas matlådor
+ gymmer med Daniella.
- fick spendera kvällen igen med näsan i matteboken..

question_time!




Jag är för blek/har för dålig hy för att lägga upp nya bilder.. Jag vet, det är världens mesigaste anledning men jag kan verkligen inte låta er se mig just nu. Jag ser f-ö-r-j-ä-v-l-i-g ut! Men på söndag åker jag till Egypten med Saga och då kommer jag både bli brun (om det inte regnar då vill säga, peppar peppar ta i trä!), minska antalet finnar och förmodligen må mycket bättre efteråt.

Hur som helst, det har ju dykt upp ett helt gäng med nya läsare här de senaste veckorna (Välkomna hit!) så jag tänkte vi kunde har en liten frågestund. Har fått en massa frågor i kommentarsfältet också så då täntke jag svara på dom samtidigt! Ni har tills imorgon kväll på er! LOVE

Och snälla ni, ni kan väll kommentera?! annars blir det så pinsamt för min del om ingen kommenterar..

black_as_the_night


allt - H&M


Fasiken vad trött jag är på vintern!! Hela min garderob skriker "Kräks på mig!!" då det verkar som om det tråkiga, gråa och trista vädret har smittat av sig på min garderob. Så idag blev det svart. svart och tråkigt.

sleep_thight!




Lite fler bilder från mitt nya rum. JAg försöker skapa en liten New York-känsla, hur tycker ni att jag lyckas?

En dag med plugg från klockan 8.15 till klockan 21.30 med några få pauser för mat, träning och Burberry Prorsum-visning. Imorgon börjar jag dagen med en sovmorgon och efter skolan ska jag möta upp Daniella för att träna på Korpen. Blir förmodligen en lite bättre dag än den här usla tisdagen. Nu slocknar jag snart stående så nu säger jag godnatt!

happiness_






Me, Linda, Martina, Sliva and Beri in Ayia napa 2009.

Innan jag går och lägger mig brukar jag ofta titta igenom en mapp på datorn med bilder som gör mig glad, för att somna med bästa möjliga humör liksom. Ikväll blev det mappen "Ayia napa 09" - Fan va bra vi hade det! I sommar bär det iväg till Magaluf! Samma tjej-gäng + Micaela och Matilda.

want_sunday


me in dark hair.

Idag har jag ställt klockan en timme för tidigt och inte kunnat somnat om, skrattar med klassen, tränat med rebecca efter skolan, upptäckt ny musik, lagat kycklingsoppa till mig och Saga, kollat på film med Saga, målat naglarna, planerat inför Egypten med Saga (vi åker på söndag!!), duschat och nu ska jag läsa en massa bra bloggar innan jag somnar. Det blev en rätt bra måndag trots allt!

En grej till, jag ska skriva mina top tio-filmen för er eftersom ni har frågat flera stycken efter det! Jag ska göra det så fort jag har tid och inspiration! PUSS

sunday_eve

 

by me.


Jag håller på att skriva en filmrecension om filmen Gladiator så ieftermidagg/ikväll har jag legat och kollat på den här sjukt långa filmen. Fasiken vilken jävla rulle! Dock är det inte alls en film i min smak då jag är mer för romantiska komedier. Nu ropar sängen på mig så - night night!


sneak_peak



Mitt nya rum nere i källaren börjar sakta men säkert äntligen bli klart. Nu är  det bara några tavlor som ska upp på väggarna, ett bord som ska sättas ihop, garderobsdörrar som ska sättas fast och en matta som ska rulals ut. Mattan får jag dock vänta ett tag med då jag är på jakt efter en svart ko-matta. Jag såg att det fanns på IKEA men dock inte i svart.. Jakten fortsätter! Vad tycker ni om min tegelvägg förresten? Nu blir det film! (ledsen för min dåliga uppd. också, är inne i en bloggtorka..)

saturday_


me this summer.


+ gårkvällen var perfekt! Mcdonald's-käk, twilight, Hockey och mys med tjejerna.
+ sov min sista natt i mitt rum i natt, idag flyttar jag ner till källaren!
+ Snart kommer Tuva och hjälper mig fixa iordning mitt nya rum.


Signe_Siemsen



http://www.rodeo.net/signe 

at_alexander_wang







- http://www.thecobrasnake.com/ 

min_torsdag


+ Klarade mitt matte-provet som jag gjorde idag!
- har pluggat fem timmar i eftermiddag.
+ Målade färdigt rummet.
+ Åkte till IKEA och köpte en garderob med pappa<3
- Köpte en garderob i en viss höjd. Åkte hem. Insåg att garderoben var för hög för mitt rum. Fick åka tillbaka till IKEA vilket gjorde att pappa missade OS.. (Förlåt!)
+ jag stod för middagen ikväll: kycklingsoppa
+ Susan Boyle-dokumentär på TV4.
- måste plugga lite till innan jag går och lägger mig.

måla_måla


ph1. emma nygren Ph2. the cobrasnake ph3. am lul Ph4. ?


Jag har målat och pluggat hela dagen men mitt nya rum är inte riktigt klart än så nu: mer målning!

favorites_again

favoritaccessoar: klocka, armband och ringar favorit modeller: Noot seear, Rosie Huntington Whiteley favorit pålägg: skinka&ost, messmör, leverpastej, avokado favorit resa: Ayia napa 09, Kalifornien 9/10 och Jerusalem 09 favorit barndomsminne: har många fina minnen tillsammans med mina kusiner favorit plats: morfars hus i spanien/vår fjällstuga i idre favorit godis: marabou mjölkchoklad/ Center favorit film: a lot like love, under Toscanas sol och girl next door. favorit maträtt: fisksoppa, pannkakstårta, kycklinggryta och paella favoritplagg i garderoben: min stora gråa tröja  favorit artist: name the pet/Rufus Wainwright favorit grupp: coldplay, weeping willow favorit dryck: varm saft (svartvinbär) favorit sysselsättning: umgås med fina vänner/film-marathon favorit stad: New york/ London favorit TV-program: TGrey's, How I met your mother, glee, The city favorit årstid: sommar favorit skådespelerska/skådespelare: Emma Watson/Ashton Kutcher

oldies_2




I brist på nya bilder - ännu fler bilder från arkivet. Nu säger jag godnatt för min del! LOVE

P.S HEJA SVERIGE!!! (för er som inte har någon koll på hur det går för svenskarna i OS just nu så ser det ut som sverige tar sitt andra guld ikväll!! WEEI!)

dagens...



jag och syrran på en shoppingrunda i sthlm i våras.

dagens klädsel: tights, gammal hood-tröja och tofflor (har varit hemma och målat hela dagen..)
dagens sysselsättning: jag håller på att flytta ner till källaren så idag har jag målat målat målat.
dagens saknad: syrran. Lär om Matildas och hennes liv i usa HÄR.
dagens längtan: egypten om 1 ½ vecka!
dagens låt: KLICK KLICK KLICK!
dagens tråkigaste: åkte till simhallen och simmade. Så himla tråkigt!
dagens bästa: Beri som kom och förgyllde min dag.
dagens humör: otroligt trött i armarna efter allt målande men jag är lycklig!
dagens roligaste: Beri som trodde Vancover låg i Japan... 
dagens hälsning: till er: Ni är bäst och jag älskar att ni har blivit så många fler läsare!!
dagens avslutning: nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på G.I. Jane

favorites_











ph1. Emma nygren Ph2. Ida Rislöw Ph3. Hanna MW Ph4. Tuva malmo ph5. Elin kling ph6. Karoline Ph7. columbine Ph8. Petra & Micaela Ph9. Emsedge P10. matilda (syrran) P11. Signe



Agyness_Deyn_Falls_


Några timmar efter fallet på catwalken twittrade Agyness Deyn, "1st show of fashion week! Took a tumble! Got up! Fell again. Should have stayed down the 1st time. Twice! WTF! Ouch my knees!”

Happy_valentine’s_day!


Min chef hade satt tre singlar på schemat idag - medvetet! Förstår ni?! Här sitter jag och deppar över att jag är singel coh sen går chefen och jag gör allting mycket sämre? Aja, jag tjänade pengar idag så det blev ju någonting positivt med den här dagen.. Ikväll vill jag gå på bio! Men alla mina vänner är antingen:
1. upptagna med att mysa med deras pojkvänner.  
2. döda efter helgen.
3. trötta och sover (vakna för fan saga!!)
4. hemma och pluggar.


Jag får helt enkelt strunta ia allt jag är singel ägna mig åt mig själb ikväll istället. Peela ansiktet, skrubba fötterna, måla naglarna, kolla på film, bläddra i Vouge colletions, kolla in bilder från modeveckan i New york osv.

# Imorgon börjar jag renovera om mitt rum!! +++
# Jag ska ta mig tid strax att svara på era frågor som jag har fått i kommentarsfältet!

<3-party








ph1. fina flickor! ph3. Elinas (mitten) mördarblick! ph4-6. dance dance dance! ph7. Elin och jag. Ph8. pigga tjejer!

+ last night. 
- imorse då väckarklockan ringde tio över sju.. Jobba 8.30-16.00 

saturday_morning



by me.

+ Valentine's day igår på bio med mina fina vänner. Gå och se den!!
- ska iväg och jobba nu 10.30-19.00..
+ jag jobbar med söta Simone hela dagen!


oldies_






Min kamera ligger på laddning så ni får nöja er med de här gamla bilderna.
Hur mår ni allihopa? Det är så himla roligt att ni har blivit fler som läser och att ni kommenterar mycket mera! Tack! Just nu ligger jag däckad i sängen framför dålig skräp-tv. Ikävll blir det först middag med tjejkompisarna och sedan vidare på bio! Perfekt fredag!


torsdag_



Idag har jag varit i skolan och pluggat matte, träffat Micaela, Martina och Beri, tränat på korpen, kollat på ännu mer webb-tv och nu ska jag iväg och jobba! LOVE

please_give_me_summer




me last summer.

Sommarlov. glass (Ben&jerry's såklart). bada cykla in till stan en sommarkväll i klänning och converse. hoppa från klippor. åka båt. ligga på soldäcket i bovik med en massa fina vänner. vara vaken tills solen går upp. cykla hem från jobbet hlav fyra på morgonen. äta jordgubbar. dricka iskall vatten i solen. bli brun. ingen skola. hänga i boulongern. röka vattenpipa till sent in på småtimmarna. spela kort in på småtimmarna. bada i Tuvas pool. fylla år. grilla korv. myggmedel. bada bastu. gå promenader i kvällsolen. äta lax. få sommarfötter. le. skratta. sommar <3



jag lever på webb-tv





tröja - H&M, jeans - gina tricot, klocka - DKNY

Jag lever på webb-tv! Helt seriöst! Jag skrev ju i inlägget innan att jag skulle krypa upp i sängen och kolla på film.. Istället blev det tredje avsnittet av Glamourama på TV3paly, nyaste avsnittet av How I met you mother på Ch131.com och nu ska jag hugga in på senaste avsnittet av grey'sinnan jag slänger in handuken för idag.  Aja, jag ska inte klaga! Godnatt fina läsare!!!!

+/-


Jerusalem and me.

Det var någon som undrade vad jag gjorde i Jerusalem förra året.
Svar: Jag åkte dit en vecka för att hälsa på min fina vän Martina som bodde där för tillfället. Du kan se alla bilder från den resan i kategorin "Traveling".

+ Startade dagen med poweyoga tillsammans med Sofie och Elina.
+ åkte hem till min komis Anton och snackade strunt.
+ mötte upp min fina barndomsvän Daniella för en fika.
+ matlagning tillsammans med Beri.
+ Krydig korvgryta med äpple.
+ middag framför Halv åtta hos mig med Beri och pappa<3
+ skype med Matilda och mamma.
+ nu: spikmatta
+ sen: film! ikväll blir det "Bounce" med Ben Affleck och Gwyneth Paltrow. Någon som har sett den? bra dålig?


blink_blink



by me.


Är det någon utav er fina läsare som kan göra sådana här "blink-blink-kollage"? Jag kunde det förr men har totalt glömt bort nu hur man gör vilket gör mig arg och förbannad. Så kära ni, kan ni hjälpa mig?

Nu ligger jag och kollar på Under Toscanas sol (för andra gången! Men nu ska jag sluta babbla om den där filmen..) samtidigt jag pratar med Beri i telefon om kärlek. Arrivederci!


hej_hej_hemskt_mycket hej


Idag har jag kollat klart på Under Toscanas sol (somnade till den igår). Direkt efter filmen skickade jag iväg ett mejl till mamma (som befinner sig i USA för tillfället) "Vi måste åka till Toscana!!!". Så nu håller jag tummarna för att jag får se Toscana någon gång i mitt liv (helst i år, hehe). Toscana! Toscana! Toscana! Jäklar vad fint det såg ut att vara där! Någon av er fina läsare som har varit där och upplevt allt live?

Snart når jag snart ett nytt rekord på blogg-statestiken! Wohoo!! Ni är bäst! och jag blir så glad varje dag av era fina kommentarer! kärlek till er!

Kom nyss hem ifrån ett träningspass på korpen (helt värdelöst pass dock. Inte alls jobbigt och mer anpassat för typ 8-åringar..) aja, bättre än att ligga hemma och slöa i soffan. Klippt och färgat håret har jag gjort idag också. Nu börja det lukta mat nere i köket så nu ska jag sprigna ner och göra pappa sällskap. CIAO!

good_night_cuties


i somras.

Dagens bästa: Martina, Micaela, Beri och Sliva kom hit och gjorde mig sällskap ikvälll.
Dagens duktigaste 1: JAg gymmade med Elina och Rebecca idag på korpen!
Dagens duktigaste 2: har pluggat matte i nästan fem timmar..
Dagens låt: Erik Hassle - Nothing Else Matters (Metallica Cover) Lyssna HÄR.
Dagens mysigaste: min hood-tröja.
Dagens längtan: Egypten om mindre än tre veckor med Saga!
Dagens avslut: ska krypa ner i sängen och kolla på Under Toscanas sol, någon som har sett den? Bra? dålig?

SCR783_



Och med dom här bilderna från SCR783 kickar vi igång den här veckan! Godmorgon på er!

weekday_




Att provhytterna inne på Weekday kan vara så jäkla roliga! och med det säger jag godnatt! LOVE


För er som undrade så köpte vi våra hood-tröjor på H&M för 249 kr!

grey_black_and_white


flätstickad halsduk från gina tricot, väska frånscorett, tröjor från H&M & bikbok, två tröjor med tryck från weekday

armband från weekday

När jag la upp allting framför mig insåg jag hur jäkla tråkig jag är när det kommer till shopping! Svart, grått och vitt med några färglösa tryck.. aja, jag är iallfall supernöjd med alla köp jag har gjort idag så då kvittar det att allt är färglöst och tråkigt! Nu - Wallander på TV4!


uppsala_med_bästa_T



Vi köpte en varsin hood-tröja från H&M (som jag btw hoppade i direkt när jag kom hem, mysigare tröja finns inte!)


Och i vanlig ordning somnade vi båda på tåget hem..


Efter ett hektiskt arbetspass igårkväll fram till halv fyra kom jag inte i säng förräns halv fem. Endast efter några få timmar senare ringde väckarklockan. Tröttheten var enorm men när jag mötes av Tuvas leende blev sömnbristen som bortglömd. Frukost på tåget, skratt, prat, shopping (visar senare vad jag fick med mig hem), godis och avslutningsvis en mysig tågfärd hem med bästa Tuva blev den här söndagen p-er-f-e-k-t! Nu ligger jag och äter Ben&Jerry's, kollar på Love actually och blickar tillbaka på den här underbara helgen! Hörs lite senare! puss!

last_night_was_fun


Jag startade kvällen hemma hos Mickis med ett par söta tjejer.

Vem fan blir fin på kort underifrån?

Alltid lika roligt med självutlösaren!

Fina Ida!

dance dance dance!

Jag var glad hela kvällen!

Min fina vän Anton <3

Tuva <3 Jossi


som sagt, jag var glad hela kvällen!

white_white


Gårkvällens outfit som det så fint heter på blogg-språket blev en nyinköpt blus från gina tricot, svarta jeans från samma butik, mina favoritklackar och lite ringar som jag köpte i Jerusalem förra året Nu - frukost! 

summer_




Dagens vill ha:
chocklad, Ben&jerry's, varm saft, kanel bullar osv. jag är sjukt sugen på socker!
Dagens saknad: Matilda (USA) mamma (USA) och pappa (Tallin)<3
Dagens längtan: Tills på söndag då det bär iväg mot Uppsala.
Dagens finaste: kärlekspar som håller i hand på stan.
Dagens hälsning: Ha en fantastisk helg kära läsare! ni är bäst!
Dagens planer: Ska iväg hem till Mickis och käka sedan vidare ut på äventyr!

photo: När några från klassen åkte till min sommarstuga i sommras över en helg <3

take_me_go_to_the_sun



En kväll i Jerusalem förra året med Martina <3


+ Vill byta ut den tråkiga himlen, snön och kylan mot sol, bad och värme nu!
+ skolmaten. Jäklar vad tur vi har som inte har sodexho!
+ fika med ett par vänner efter skolan.
+ fika, prat och musikmys med Nina.
+ Uppsala på söndag! välbehövligt! 
- italienska-prov imorgon.

Förlåt att jag har varit rätt klappkass på att svara på era kommentarer, göra inlägg ni önskar om och andra saker en bra bloggare borde göra. Är väll även ett bevis på att jag inte borde blogga. LOVE

 


tired_




Barcelona last year by me.

 


Dagarna bara passerar förbi. Swosch säger det så är klockan elva och jag måste gå och lägga mig. Egypten närmar sig med storm-steg, mamma har varit i USA i snart en vecka, Matilda i ett halv år och jag känner lite sån där ångest över att jag inte tar vara på tiden bättre.  Aja, nu slutar jag babbla och säger godnatt: godnatt!


sister_<3


Här försöker jag och Matilda att se så lika som möjligt ut på skype. Lyckas vi tycker ni?


Jag vill att min tvillingsyster Matilda ska blir frisk nu!! Jag pratade med mamma över msn för någon dag sedan och då berättade hon att Matilda är allmänt trött 24/7, har ont att gå och överhuvudtaget röra på sig och är helt enkelt jäkligt less på att var sjuk. Hon är inne på sin fjärde vecka nu i sjuksängen och det ända jag önskar nu är att hon ska få bli frisk!

 

music_





Tröttar jag ut er om jag lägger upp en massa musik?

give_me_summer


last summer.


Nu är jag trött på vintern. Visst, det kan vara mysigt och fint och blablabla men seriöst, kan det inte bara bli sommar nu istället? Men jag är ju ingen gud som kan sådär huxflux se till att snön smälter så jag får väll helt enkelt se positivt på det hela och göra det bästa av situationen. Fan att jag inte hade en öppen spis hemma med en stor mysig fotölj framför som jag hade kunnat suttit i om kvällarna och druckit varm choklad!  

good_night



New york 2008

no_idea_


+ Fika med linda efter skolan. (haha, vi skippade att pluggapå biblioteket..)
+ pappas kycklingsoppa framför halv åtta hos mig. Perfekt middags-underhållning
+ Nu drar jag hem till min kompis Anton och kollar på Paradise hotel-finalen! Heja Christoffer!


e.h_period



+ jag är inne i en riktig Erik Hassle-period. Spelas 24/7 hemma hos mig.
+ ska träffa Linda som jag inte har träffat på evigheter efter skolan idag och plugga på biblioteket.
+ Imorgonbitti kommer min fina Beri hem från en veckas vistelse i London.
- Jag har ingenting att ha på mig!!!!  jag glider omkring i fula skor, leggins/svarta jeans, hood-tröja, klocka och lite ringar. TRÅKIGT!!
+ Jag åker förmodligen till Uppsala med Tuva på lördag så då kommer förhoppningsvis mitt garderob-problem minska.

return?_keep?


Kom hem med dom här skorna förra veckan. Har velat haft dom så otroligt länge men har haft otur hela tiden när min storlek inte har funnits. Dessa är tyvär inte heller min storlek egentligen men om jag har tunna nylonstrumpor i dom så fungerar det faktiskt rätt bra. Vanliga strumpor är tyvär bara att glömma.. Men nu är frågan, ska jag behålla dom, hoppas på att dom går ut sig lite och frysa om fötterna eller ska jag helt enkelt lämna tillbaka dom och hoppas på att min storlek kommer in så småningom? Hjälp mig snälla ni hörrni!

RSS 2.0