Sept. 30, 2010

Började skolan vid åtta-tiden, stack iväg in till stan och käkade lunch med finaste Linnea, drog iväg till skolan igen till halv fyra, vid fyra blev de jobb och NU kom jag hem. Helt slut. Jag vet, jag är kanske världens sämsta blogg just för tillfället, men så blir det ibland. Nu blir det krubb och tv-häng. Puss på er!


dagen.......

dagens vill ha: Mulberry Alexa bag.. Man kan ju alltid drömma..
dagens klädsel: det här.
dagens saknad: Beri. Men på fredag kommer hon hem igen och stannar hela helgen! 
dagens längtan: tills den 10 november, då den HÄR filmen har premiär!
dagens låt: KLICK KLICK KLICK!
dagens tråkigaste: att det är dödstråkigt att plugga körkortsteori.
dagens finaste: mina vänner.
dagens bästa: tv-mys med Saga just nu.
dagens humör: happ happy happy! Men har en ångestklump i magen som skriker två matte c-prov som måste göras innan jul.. 
dagens roligaste: Zymban med Jill. Vi är inte direkt bäst i gruppen men fasiken vad roligt det är!
dagens uppskattning: till pappa som hade gjort världens godaste sallad när jag kom hem från gymmet.
dagens hälsning: till Beri, "TWO DAYS LEFT!!!"

the autumn is here!


poncho, "skinnbyxor" - H&M, väska - dondonna, skor - converse, armband - marknad i Barcelona, weekday, H&M, MBMJ, klocka - DKNY

Hur fint är inte vädret idag? och hur fint skiftar inte löven i den här tiden? Love it!

questions

Hur gick det till när du sökte jobb på max? Lämnade du in ett CV eller? 
Jag gick in personligen med mitt CV och frågade efter restaurangens personlansvarige, lämnade mitt CV och höll tummarna. Efter ungefär en och en halv vecka ringde jag upp den person jag hade pratat med när jag lämnade in mitt CV och frågade hur det gick för mig, om jag hade ngåon chans till jobb. Jag fick som svar att hon hade lagt undan mitt CV i hennes "ring-upp-hög" men hade inte haft tid att ringa upp. Så tack vare att jag ringde fick jag komma in på intervju tidigare än om jag inte hade ringt. Jag gick på intervjun och fick börja tre veckor senare. 
Mina tips är alltså att gå in personligen och lämna sitt CV och inte bara skicka in det via mejl. Då är chansen betydligt mycket större att du får komma på intervju eftersom du har haft chansen att göra ett personligt första intryck.  

Vad har du för textstil på dina rubriker?
Helt ärligt, ingen aning.. haha! Jag har inte fixat någonting med min design på typ ett år..

 


goooooood morning!


Idag har jag vaknat på rätt sida! Jag har till och med orkat tagit på mig "riktiga kläder" (har gått i träningskläder till skolan de två senaste dagarna..) Har lyssnat på det HÄR hela morgonen och nu ska jag åka iväg till skolan. Hörs senare, PUSS

tired after working.


by me.


Jag powerwalkade hem idag från skolan i ett blåsigt men fint höstväder. På väg hem gick jag och funderade på vad jag skulle blogga om för er när jag kom hem. Men så blev det inte riktigt.. Jobbet ringde innan jag hann hem och vill att jag skulle jobba ett par timmar. Så jag fick småspringa sista vägen hem och skynda mig in till jobbet.
Nu ligger jag och Saga utslagna i soffan och kollar på Idol. Vi hörs imorgon, PUSS

sorry for the bad update


California by me.


Jag och Lisa skulle öppna Cafét imorse. Fem i åtta vaknade jag och sms:ade Lisa "förlåt förlåt förlåt, kommer snart <3". Fick snabbt ett svar tillbaka, "jag med..". 

- försovningar..
+ Lisa, Linn, Emma, Samuel och Niclas.
+ powerwalk med Ella och Hanna.
+ övningskörning med pappa.
+ tv-kväll med Saga, syrran och Martina.
- Helt oinspirerad att blogga..

sunday, and I'm bored


Fan, jag har ingen lust att blogga för er idag tyvärr. Vet liksom inte vad jag ska skriva. Vi hörs imorgon istället. PUSS

beautifulgirls


http://yvanrodic.com

Jag glömde visst att länka till hemsidan där jag tittar på alla serier. HÄR kan du alltså se alltifrån Grey's, Glee och Gossip girl. Efter USA's tidtabell såklart. Enjoy!

signe_sunday


http://rodeo.net/signe

gårkvällens


byxor, jacka - H&M, tröja - gina tricot, skor - scorett, armband - H&M/MBMJ/weekday

Nu sticker jag iväg och jobbar ett par timmar! hörs senare!

best week this summer


pics from Peace&love this summer.

Morsningkorsning! Det regnar ute så den planerade powerwalken till jobbet blir nog inställd. Buss får det bli!
Jag jobbar hela dagen och direkt efteråt ska jag möta upp tjejerna så jag får se om jag tittar in senare ikväll. Om inte så hörs vi imorgon! PUSS


movienight


by me.



Nyss hemkommen från bio med Ella och Linnea. Hann med en snabb dejt med snygg-Matilda innan också. Nu blir det sängen och imorgonbitti blir det powerwalk till jobbet.

+ Zumba.
+ fika med tjejerna.
+ Wall street - money never sleep. Se den!
+ Shia Labouf. Ända sedan Disturbia (2007) är han en av mina största crushes på holly wood-fronten..
- treförsäkringar.

"inside my closet"...


Efter lite önskemål från det här inlägget så vill ni tydligen se lite mer hur jag bor. So here you go! Kanske inte direkt någon walk-in-closet men den duger till mig iallafall.

carvings..


Acne-skorna på bruden till vänster....


out in stores


Nya nöjesmix-nummret kom ut idag och som ni vet är det jag som har stylat modesidorna. Så nu vill jag höra sanningen, bra? dåligt? Kom igen, hit me! Kommentera "anonymt" om ni inte vågar stå för er kritik, jag vill höra båda de dåliga och de förhoppningsvis bra sakerna! Om ni vill läsa hela tidningen kan ni ju naturligtvis haffa den gratis på en massa olika ställen här i Gävle. Bor ni dock inte i Gävle kan ni läsa tidningen på deras sajt HÄR.

Btw, hur grymma är inte Lisa och Didrik?

good night cuties!


Jag gjorde ju ett besök hos frissan idag, lite ljusare och lite kortare. vad tycker ni?J Jag tycker det känns lite för grått, men som min fina vän Sara sa "grått är det nya blonda", sant eller inte så ser jag ut såhär från och med nu iallafall. Ikväll efter jobbet har jag hängt med finaste Sliva och Martina och nu rundar jag av kvällen med idol på tv4play.

Tack tack tack alla fina ni för all respons på det här inlägget. Ni är så jäkla klockrena! Vilken dyster dag som helst kan ni pigga upp mig och få mig att bli glad igen. Tusen tack för att ni finns!

P.S HÄR kan ni kolla på en massa bra tv-serier, för er som undrade.

23.09.10


http://yvanrodic.blogspot.com/'


Sitter på dagens sista lektion - psykologi A. Ska strax smyga iväg tidigare för att hinna springa till jobbet. Tufft schema idag. Har hunnit med tandläkaren, frisören, två lektioner och nu alltså jobb. Kommer hem senare ikväll, hörs då! CIAO!

savings_


Jag tömde spargrisen igår (ja.. jag har en..) strax efter att jag hade betalat flygbiljetten till London. Det visade sig skilja 47 kronor  mellan småkronorssumman i spargrisen och beloppet på biljeten. Ett års sparande betalade alltså min flygbiljett till London. ++++

help!


Hörrni, hjälp mig nu! Jag har fastnat lite. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om för er. Får känslan av att jag bara bloggar om samma saker hela tiden. Så, vad vill ni se? Ska jag bomba er med en massa +/-inlägg? Vill ni se fler bilder på "ingenting?", Vill ni se bilder från tidigare resor? Vill ni se mer vad jag gör om dagarna? Se mer om hur jag bor osv? Eller kanske vill ni hellre läsa en massa långa listor om mig? (ego ego ego...)

Bomba med förslag nu!

en lista av dagens alla..

dagens vill ha: nya skor.
dagens saknad: Tuva, Sliva och sommaren.
dagens längtan: Dagen då jag tar körkort!
dagens låt: KLICK KLICK KLICK!
dagens tråkigaste: helt ärligt? kan inte komma på något.
dagens bästa: bokningen till london!
dagens humör: happ happy happy! Det har varit en bra dag! 
dagens roligaste: Berg flyttar in på tv:n
dagens uppskattning: till pappa som ställer upp och fixar en massa saker hela tiden. Är det inte skjuts hit ochd it är det flygbiljettsletande som gäller.  
dagens hälsning: till Beri - " THE COUNTDOWN IS ON"

the countdown is on


London by me.

Idag bokade jag biljetter till London!!! Jag är så sjukt taggad! Jag saknar Beri så otroligt mycket varje dag så det ska bli så jäkla härligt att få hänga med henne i finaste London i fem dagar. Beri, the countdown is on!!!

high up above


London by me.


Sept. 22, 2010


just nu i Café Namaste

onsdag_pink stripes



+ HIMYM (igår), Glee (idag) Grey's (imorgon) Älskar seriepremiärer!!
+ Och svenska tv-tablån är ju inte heller så pjåkig. New York-fruar, kungarna av Tylösand, Idol, Berg flyttar in, Biggest looser, lite sällska, ensam mamma söker osv. Älskar TV-hösten!
+ Burberry s/s 11.
+ Zumba ikväll med Linnea.

by m +/-


By Miriam.

+ Förlåt att jag tjatar om  mina vänner hela tiden men - Café Namaste-gänget är så jäkla sköna! Att gå upp på morgonen och vet att man har en hel dag i cafét med Linn, Sara, Julia och Lisa (plus Emma, Samuel och Niclas såklart som hänger där typ jämt) gör det så mycket lättare att stiga upp!
+ gymmet med syrran och Saga.
+ Middag framför idol med famljen.
- Mina bakkunskaper som visades sig vara sisådär idag när jag bakade till Cafét..

typ bara H&M, jämt.



jacka, byxor, väska - H&M, tröja - 2hand, halsband - ?, skor - converse

tv-night with my sisthaaas


by me.


+ Café Namaste-gänget!
+ studentmössa beställd!
+ Halkbanetest, teoriprov och uppkörning bokad! Körkort here I come!
+ powerwalk med tjejerna.
+ tv-kväll med Saga och syrran.

Jag, Saga och syrran kör en riktig tv-kväll ikväll. Tre timmars tv har vi framför oss. Först Biggest looser Sverige på klockan åtta, Svenska New york-fruar klockan nio och sedan Lite sällskap klockan tio.

questions, Sept. 20, 2010


London subwaystation by me.

1. Bor Saga hos er nu eller? Hon verkar vara så ofta hos er..
Japp, Saga bor hemma hos oss för tillfället. Hon och hennes mamma flyttar in i en lägenhet den första oktober men var tvunga att flytta ifrån deras tidigare lägenhet redan första september.  Jag tycker de är så jäkla  mysigt att ha sin bästa vän hemma hos en hela tiden att jag inte vill att hon ska flytta härifrån. 

2. När kommer nya nöjesmix-nummret ut? Där du har stylat modesidorna menar jag.
På fredag :)

3. Kan du inte göra en London-giuide?
Klart jag kan de , men tro itne att ja gär någon ty av expert men jag ska göra vad jag kan :)
Jag lovar att det kommer ut någon typ av guide under den här veckan.


powerwalk


me in Egypt earlier this year.


God eftermiddag! Skulle egentligen stå och svettas på gymmet just nu med Saga men förkylningen är inte riktigt borta ännu så istället blir det en lugn powerwalk med Ella, Linnea och Hanna. Vi har inte träffats på hela helgen så vi harminst sagt lite att ta igen. Brukar ju liksom bli så ibland.  Hörs ikväll!

inspired by you


Lunchade med Nina idag. Nina kom hem förra veckan efter ett halvårs äventyr i London. Imorgonbitti drar hon iväg på nya äventyr i Norge. Häftigt tycker jag med någon som bara "gör saker". Saker som man verkligen vill göra och drömmer om. Inspirerande. I maj i år åkte jag och hälsa på Nina, vill ni se de bilderna kan ni kolla in här i min traveling-kategori.

four weeks


http://stylebykling.tv4.se

Det tar sex veckor för min nya piercing att läka. Om fyra veckor får jag sätta i en ring i mitt öra. Längtar!!

sunday night


San francisco by me

Tv-kvällen i Sandviken blev flyttad till nästa söndag tyvärr. Istället sitter jag, Saga, syrran och Martina i soffan här hemma med tacos, Ben&Jerry's och valvakar. Hur har er helg varit fina läsare?


världens vackraste stad


Helsingborg by me.

Om några veckor flyttar min fina vän Matilda till Helsingborg, och jag är..

1. Grymt avundsjuk efter som Helsingborg är min favoritstad i alla kategorier!
2. Sjukt stolt över dig Matilda som vågar ta ditt pick och pack och flyttar så långt ner i landet.
3. Glad för din skull på alla sätt.

Beri, work, voting and tv-night


by me



Jag skypade med finaste, bästa Beri igårkväll. Samtalet gjorde helt klart hela min vecka!

Nu ska jag åka iväg och rösta (yesyes, viktigt viktigt!!) och efter det ska jag kila iväg till jobbet. Det var konstant kö ut till dörren så vi får se hur denna dag slutar.. Ikväll ska jag bege mig till Sandviken där finaste gänget väntar med scones, te och tv-tablån i högsta hugg. Det är en hel drös med bra tv-program numera så vi känner att en riktigt tv-kväll är oundviklig. Hörs senare! puss

cozy saturday night


by me.

Pheew! Jag har jobbat hela dagen och kom precis hem. Fick jobba över en timme så nu är jag helt slut. Planerna var egentligen att skaka rumpa på dansgolve tillsammans med Sliva och Linda. Men istället har jag bunkrat upp med choklad, té, och mackor i soffan med duntäcket runt om mig. Kunde inte ha blivit en bättre lördagskväll. 

black, favorite colour


Sprang in på H&M igår och kom ut med den här fina skapelsen. 399 kronor. Älskar axlarna!

last night with the girls


Efter middagen med tjejern igår mötte jag upp Linnea, Linn och Julia. Det blev skratt, skitsnack, vin och katter. Tack alla inblandade för en bra kväll!

Nu ska jag hoppa på cykeln och dra iväg till jobbet. Syrran började på samma jobb som mig igår och idag jobbar vi samtidigt, riktigt roligt! Ha en bra lördag!

egoboost


Jag köpte Blondinbellas Egoboost igår. Jag har redan nu läst över femtio sidor och kan bara säga en sak - köp den! Perfekt att ha i väskan och ta fram påväg hem på bussen. Jag köpte den på Akademibokhandeln och den kostade 199 kronor. 199 kronor fattigare men förhoppningsvis grymt mycket rikare på självkänsla efteråt!

2day


jacka, tröja & byxor - H&M, skor - converse, armband - MBMJ, ringar - marknad i Jarusalem


update_


Caféts "morsa" aka Linn hade skrivit en lapp till oss andra imorse..



+ Jag, Lisa, Emma, Niclas och Sara sitter i Cafét i skolan och snackar skit.
+ Senare ska jag möta upp Sliva och ta en tripp på stan.
+ middag på Helt enkelt med tjejerna i klassen.
+ möter upp Linn och Julia efteråt och gör natten lång.

questions

Va är det för tabletter du har fått?
De är receptbelagda tabletter mot dålig hy. Nu har jag haft problem med min hy, framför allt ansiktet, ända sen i sjuan så igår gjorde jag ett besök på hälsovården och fick sedan hämta ut Tetracyklin Meda på apoteket. Nu ska jag äta 2 tabletter, 2 ggr om dagen i en månad, sedan 1 tablett, 2 ggr om dagen i två månader. Efter det ska jag förhoppningsvis ha felfri hy. Jag är så sjukt glad just nu över det här!

Jag undrar bara vart du har köpt de "sakerna" som håller fast korten på
anslagstavlan? (<-- länk)
De kom med anslagstavlan som jag köpte på IKEA. De finns kvar och kostar 129 kronor om jag inte minns fel.

Hur ofta jobbar du på Max?
Tre gånger i veckan ungefär.


nuläget


My room by me

Just för tillfället sitter jag i skolan tillsammans med Maja och kikar runt lite på favoritbloggarna. Ska strax springa iväg till bussen och i kväll ska jag dreja (?!). Ska bli hemskt roligt! Efter det ska jag möta upp Sliva som bor i Stockholm numera. Har inte träffat henne på flera veckor så det ska bli minst sagt trevligt!

magaluf pt: two


Magaluf var fantastisk på alla sätt! Tänker att jag vill tillbaka lite varje dag!

more questions

Är de sylt och ost du har på dina mackor?
haha, jag förstår att de här de här mackorna du syftar på..
svar ja, jag älskar att ha ost och hallonsylt på mina mackor, vem hör inte de?

Vart vill/ska du åka utomlands i vinter?
Jag vill åka till något varmt ställe som typ Malaysia och bara lata mig i typ tre veckor. Men någon schysst weekendresa skulle inte heller sitta fel!
Vart jag ska åka är inte riktigt klart ännu men till London ska jag iallfall åka till. Förhoppningsvis redan om tre veckor!

Hur många minuter/timmar skiljer det mellan dig och din tvillingsyster?
15 minuter.

Har du någon pojkvän?
Nej.


världens bästa sätt att vakna på

Imorse när jag vaknade och kollade igenom några nya kommentarer som har ramlat in under natten möttes jag av den här:  

Sitter här och dricker té och läser min favoritblogg.
tack för att du delar med dig av dina dagar!
en dag när ingenting känns bra och jag inte riktigt känner för någonting kan det hjälpa att kolla in på din blogg och se vad du gjort, då blir jag gladare.

vill bara skriva att din blogg är en stor del av min inspiration och jag uppskattar den verkligen!


Jag kunde omöjligt ha kunnat fått en bätter start på dagen!! Tacktacktack Lovise!
När jag sedan inte hann äta frukost, glömde mobilen hemma när jag kom till skolan, har en dålig hårdag och känner mig allmäns ful så var det mycket lättare att acceptera dessa problem pågrund av kommentaren i morse.

And she will be loved_


Jag kan - utan att överdriva - säga att jag har sett det  här klippet över 50 gånger. IDAG. The last song är en top-tio-film för mig, och den här scenen här bara så jäkla klockren. Love it!

Ledsen för dålig uppdatering i eftermiddag, jag stack direkt från skolan till jobbet och kom precis hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan rakt ner i sängen. Imorgon har jag en massa saker jag vill blogga om, så ni kan vänta er lite mer uppdatering än idag! Jag tänkte svara på några frågor, skriva ett önskat inlägg som ni har frågat om osv. Så, vi ses imorgon helt enkelt!

P.S Ni är bäst, det vet ni va?  kärlek till er

rain_


Jag övningskörde till skolan i morse (+) men på vindrutan smattrade regnet (-). Jag vill ha tillbaka sommaren! Igårkväll kollade jag tillsammans med syrran på idol hemma hos Micaela. När idoltimmen var slut drog vi hem igen där Saga väntade. Har ni sett filmen Vägen ut med Björn Kjellman och Mikael Nyqvist bland annat i huvudrollerna? Om inte, se den! Vi skrattade alla tre i kör och jag fick gå och lägga mig med ett leende på läpparna igår.

ang. min tatuering


De var lite frågor ang. min tatuering. Det står Matilda, som är namnet på min tvillingsyster. Det är min handstil och jag gjorde det i början av juni nu i år. Matilda visste inte om någonting så när jag visade henne tatueringen på skype några dagar senare bröt hon ut i tårar. I nuläget har jag inga planer på att göra fler tatueringar utan nöjer mig med den jag har. sådärja, nu är det uträttat!

on my wall, up close


En söt lapp från pappa när han skulle åka till stockholm tidigt en morgon..

en lapp från mamma, inspirationsbild på
Signe och en massa saker jag älskar.

Beri <3, schema till skolan..

Skissen till min tatuering och en superfin lapp från syrran

hahaha! En lapp från pappa..

Den här och en ros låg på mitt rum när jag kom hem från Jerusalem

Faster Marie på översta bilden <3, lykke li och Sofi Fahrman

hahaha, en lapp från mamma.. Vi kommunicerar rätt mycket med lappar i den här familjen..


Det var någon som frågade om jag kunde visa er lite hur lapparna och bilderna ser ut på väggen, visst kan jag göra det! Enjoy!

magaluf pt: one


Jag har fortfarande jättetråkigt så nu ligger jag i sängen och tittar upp i taket, typ. Slänger upp lite bilder från Magaluf iallfall, hoppas ni gillar det!


take me someplace else, please


Jerusalem med Martina i oktober förra året.


Barcelona med Mamma i september förra året.

London förra sommaren

Ayia Napa förra sommaren

Kalifornien i vintras

London i maj i år.


Jag har så tråkigt. Jag vaknade alldeles för tidigt imorse med tanke på att jag är ledig idag. Nu sitter jag och tittar på The City på mtv.com, kollar igenom kategorin Traveling här på bloggen och väntar på att Linda ska höra av sig så vi kan bestämma när vi ska träffas idag. Att titta på alla dessa bilder från tidigare resor får mig att vilka åka iväg någonstans NU! Jag hoppas att jag kommer kunna åka till Beri i London så snart som möjligt, saknar henne!

just nu,



+ Café Namaste.
+ Beskedet om att jag ska få receptbelagda tabletter till min hy. Om tre månader kommer jag förhoppningsvis ha felfri hy!
+ promenad med Linnea och Hanna.
+ VMA's just nu.
+ ledig från skolan imorgon.

on my wall


Jag städade rummet igårkväll och började sätta upp lite sinspirationsbilder blandat med lappar jag har samlat på mig den senaste tiden från mamma, pappa och vänner. Vad tycker ni? Ser det bra ut eller ser de bara märkligt ut att sätta upp bilderna rakt upp på väggen? Funderar på att införskaffa mig en riktigt anslagstavla.

one more


photo: Semra.

Gó kväll! Jag, Saga och syrran blev sugna på att hyra film så ikväll bli det skräckiskväll! Hur har er helg varit? PUSS

today's (sunday


jeansväst - pappas gamla, hoodtröja, byxa, väska - H&M, t-shirt - weekday, skor - converse

nike's haircut


http://dearnike.freshnet.se/ 


Jag har tid hos frissan den 23:e och då tänkte jag ta med den här bilden som inspiration, vad tycker ni? Jag är lite sugen på att kapa lite på längden nämligen. Och bli lite ljusare.

e. nygren


ph:
Emma Nygren.

Jag kan inte sluta inspireras av hennes bilder.

pics from today's shoot


Tre bilder från fotograferingen idag. Jag själv är väldigt nöjd och längtar redan tills nummret kommer ut om två veckor! Lisa var sjuktlig snygg och miljöerna var klockrena. Nu blir det musik, mackor och varm choklad! Har ni något ni vill att jag ska blogga om ikväll? I'm all yours!

photoshoot


source: am lul

Godmorgon, om ett litet tag kommer Semra och hämtar upp mig och sedan ska vi dra iväg till fotograferingen. Ska försöka blogga en massa ikväll, hörs då! PUSS

saturday morning


me an my tattoo<3


GODMORGON! Gårkvällen kunde ha blivit mycket bättre! Bra film (the last song), choklad, popcorn, té och bästa sällskapet! Idag vaknade jag tidigt men har legat i sängen hela morgonen och organiserat mina bilder på datorn. +poäng.

Ikväll ska vi fira Alex som fyller 18 år, men innan dess ska jag åka in till stan och fixa det sista inför imorgon. Jag får sällsap av Hanna, +poäng det med! Hörs senare!

friday_


byxor, kofta, jacka - H&M, skor - scorett, klänning som tröja - JC

Nu kommer strax Hanna och Linnea och hämtar upp mig. Filmfredagsmys väntar med bästa tjejerna! Ben och Jerry håller oss sällskap också! Hörs imorgon! PUSS

så många påsar


23 påsar senare och supertaggad inför fotograferingen på söndag! Tack Linnea och Hanna för hjälpen idag med att bära kassar och kontrollera checklistan!

why can't I wear shorts today??



Idag önskar jag mer än någonsin att jag kunde dra på mig mina favvoshorts från Levi's och hoppa på cykeln in till skolan. Men vädret utanför fönstret får mig såklart att skippa den idén. Istället blir det ett lite mer varmare alternativ..

Idag ska jag till skolan en snabbis och planera lite med café-brudarna. Efter de tänka jag springa omkring på stan och plocka till fotograaferingen på söndag och vid tre ska jag möta upp tjejerna för en fika. Sådär, nu vet ni vart jag håller hus idag. Hörs senare! BYE

what'zzz up?


GOOD EVENING! Jag sitter tillsammans med syrran och tittar på film. Vi ser "Remember me" och jag har redan fallit för Robert Pattinsson (igen, förra gången var efter första twilightfilmen..) och det har bara gått fem minuter av filmen. Hur snygg?!


+ good feel-dag.
+ Cafét som börjar bli färdigt i skolan.
+ psykologi A-kursen som startade idag.
+ Syrran har börjat blogg igen!! Men hon är osäker så in och tjata på henne! LÄNK
+ B&J's mys med familjen framför idol.
+ filmmys med syrran.
+ Matilda bakade brända mandlar igår som vi äter upp idag.
- vi har inget namn till cafét, förslag?

runt min hals_


Fick med mig ett halsband hem idag. Från Cubus, 129 kr.

today's


jeans - cheap monday, t-shirt - 2hand, jacka - H&M, halsduk - JC, skor - scorett

so much things to do_


me a couple of months ago



HEJ! Jag lyckades inte hålla mig från skolan idag heller. Låg i sängen hela förmiddagen och drack té men vid ett-tiden drog jag in till skolan och har inte kommit därifrån än. Nu ska jag dock stänga ner datorn och bege mig ner på stan. Jag har tusen saker att fixa tills fotograferingen på söndag så det är väll bäst att jag sätter igång!

hörs ikväll när jag kommer hem! CIAO!

good evening


GO' KVÄLL! Jag, Linn, Lisa och mamma sprang runt på IKEA och köpte grejer till våra café som vi ska öppna i skolan. Med pengarna ska vi åka till Indien och hjälpa till på barnhem, visst låter det spännande? Vi alla är sjukt peppade och tycker det ska bli grymt roligt att genomföra!!

Nu ska jag göra iordning en kopp té och lägga mig i soffan och se min favoritfilm - a lot like love.

let's get healthy!


allt - H&M

Såhär har jag sett ut idag! Nu mår jag sämre igen så imorgon blir det soffhäng med té hela dagen för mig del! Fick den här kommentaren imorse av en söt läsare:

"Du borde stanna hemma o vila, strunt i skolan, den finns kvar ;) Ett tips för att bli frisk snabbare är att dricka MASSOR med grönt te, typ 5 koppar/dag!"

Té-biten har jag ju som ni vet inga problem med men de där med skolan får mig att skapa lite ångest. Men imorgon ska jag tvinga mig själv att stanna hemma hela dagen. Några tips på filmer jag borde se?


I'm not!!

HEJ. Idag mår jag mycket bättre, inga kallsvettningar och ingen feber! Jag slutar skolan alldeles strax och då ska jag bege mig ut på stan för att samla ihop material till fotograferingen till Nöjesmix på söndag. Senare i eftermiddag ska jag möta upp tjejerna för en sväng på IKEA. Hörs ikväll!

Sept. 7, 2010


stickad tröja - monki, klänning - H&M, skor - converse, halsband - dop-present/bikbok

Såhär såg jag ut i går när jag gick och kallsvettades i skolan. Nu ska jag iväg igen, håll tummarna för att jag inte får svettattacker idag igen! Hörs senare under dagen! BYEBYE

sorry, but I'm sick

Ledsen hörrni, jag ligger nerbäddad under täcket, dricker té och försöker bli av med min förkylning som sedan i söndags har blivit sjukt mycket sämre. Hörs när jag känner mig lite piggare!

10, 9, 6, 3, 2 and 1

10 FAVORITER
Färg: beige, rött och svart.
Mat: husman, chilli con carne.
Band: Miike snow, Johonossi, The Koooks.
Artist: Robyn, Name the pet, Eellie goulding, Oskar linnros, Erik Hassle,  lykke li.
Film: A lot like love. Utan tvekan.
Sport: Golf.
Årstid: Sommar. Efter den här sommaren slog de mig, jag älsar sommaren!
Veckodag: Fredag.
Glassmak: daim.
Tid på dygnet: småtimmarna.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: glad, stressad, orolig.
Smak: keso med fun light rasberry
Kläder: mjukis x100
Bakgrundsljud: Ljudet av Grey's som rullar på TV:n.
Nagellack: beige.
Tid: 18:14.
Omgivning: mänsklig? Saga och syrran är på övervåningen.
Irritationsobjekt: förkylningen.

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja, de har väl typ alla gjort någon gång?
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja. Jag och tre kompisar har sjungit i Stadskampen en gång. 
Kysst någon du inte känner: Ja.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Beri, Saga och Micaela.
Du tycker om: för många för att bara kunna nämna tre.
Du inte gillar: 2 private.


2 VAL
Kaffe eller te: té såklart!
Vår eller höst: Vår.

1 ÖNSKAN
att kunna få dela min 1,80 säng med någon.


Listan snodd från Fina Erika.


please be patient,


me by Tuva

Ledsen för kass uppdatering de senaste dagarna. Min förkylning tycks inte gå över så att ställa mig at posa framför en kamera lockar inte spciellt mycket och jag hatar att publicera gamla bilder och de vet jag att ni cokså gör. Så ha lite tålarmod, snart kommer jag tillbaka till hundra procent! Tills dess få rni nöja er med "50%-Hanna".

Har fått lite frågor också som jag tänkte svara på också. 

1. Jag vet att du spelade golf förut, varför slutade du och vad har du i hcp?
Japp, jag började spela golf när jag var sju år gammal. I början av förra sommaren slutade jag dock av några olika anledningar. Först och främst har inte jag ritkigt rätt psyke för att klara av pressen som ofta kommer med sporten. Sen har jag som ni vet även haft ätstörningar tidigare och just då kockade min sjukdom med golfen. Därför valde jag att lägga golfen åt sidan och satsa på att bli frisk. Sen tar golf även väldigt mycket tid och kraft så de var även en anledning till varför jag la av. Jag saknar sporten väldigt, väldigt mycket än idag och tro nog att jag aldrig ritkigt kommer lägga av helt och hållet. Jag spelar och kommer att fortsätta spela när jag känner för det. Jag hade/har 8,6 i hcp.  

2. Hej! Jag började läsa Beris blogg när du länkat till den, men numera fungerar den inte. Vet du vad som hänt?
Beri kände att bloggen inte riktigt var något för henne så hon stängde ner den, tråkigt nog. 

3. Var i Gävle gjorde du din piercing?
Ärligt talat vet jag inte. Det var någon random hårsalong på drottninggatan.

4. Jag måste fråga! Jag sitter här och har gjort en "turban" på mig själv, och åh, vad fast jag blev. Så snyggt! Men hur matchar du helst turbanen och kommer du att bära den i höst? Jag kände nämligen att det var en sommargrej men jag kanske har fel.
Jag håller med, jag kopplar också ihop turbanen med sommaren. Men jag tror man måste släppa det och tänka nytt. Nu i höst tycker jag att det kan vara snyggt att matcha till någon snygg långklänning eller ett par mönstrade byxor. Jag tror att man kan kombinaera i stort sett hur mycket som helst!

5. Hur lång är du?
Jag är 1.71


Sept. 5, 2010


me a couple of weeks ago.

Nu sticker jag iväg på bio med tjejerna! Tidigare idag har vi varit och kollat på hästtävling tillsammans. Bästa tjejerna! CIAO

gårkvällens_


klänning - H&M, skor - tiamo, klocka - DKNY, armband - childhood/MBMJ

Nu sticker jag iväg och jobbar och drar sedan vidare på kräftskiva! Gårkvällen var grym! PUSS


green


petra-pose på bild fyra ;)
 
Godkväll!! Jag har dragit på mig de gröna fodralet, kletar på sminket och taggar till med Grey's (?). Tack för alla fina kommentarer om min nya piercing i örat. Jag börjar gilla den allt mer faktiskt. Hörs imorgon! PUSS

bad things and good things


me some time in july, I miss to be able to wear shorts and high heels..

+ filmdeg i skolan med peace-gänget, såg the shining och åt skolmat framför projektorn.
+ möte med Nöjesmix.
+ "badmodet" som jag gjorde för Nöjesmix i juni gav mig möjligheten att fortsätta som modestylist där, vilket jag nu ska jag göra framöver! plusplusplus!!
+ kvällen spenderas med Linnea, Linnea, Ella och Hanna.
- min mobil blev snodd i skolan idag..


drew__


pics via Loweo.

Det finns ingenting på den här bilden som är fel enligt mig. Stort plus till skorna, clutchen, håret, klänningen, skärpet, flätan - allt! love it!


wednesday night


Igårkväll blev det en spontan vinkväll hemma hos Lisa med härliga tjejgänget från peace. Vi kom inte i säng förräns sent in på småtimmarna så det var minst sagt jobbigt att dra iväg sig till skolan imorse. Men jäklar vad roligt vi hade igår!

16:47


byxor, kofta - H&M, linne - ? (Lisas), kofta skor - converse

Sedan jag köpte dom här byxorna i lördags har jag i stort sett bott i dom från dag ett. Love them!

inpulsiv piercing

Idag efter skolan gick jag in till stan tillsammans med Maja och Matilda. När vi paserade övergångstället slänger jag ut mig: "Jag vill pierca mig! Tjejer, ska vi gå och pierca oss ?". En kvart senare hade både jag och Matilda ett varsit hål i våra öron.

Ända sedan The city började sändas på tv har jag gått och funderat på att göra likadant som Whitney Port så idag tog jag tag i saken och gjorde det! Jag kan inte riktigt säga att jag är helt övertygad om att jag älskar den, men nog fan gillar jag den iallafall! Och med tiden tror jag nog att vi kommer trivas väldigt bra ihop. Om sex veckor får jag byta och sätta dit en ring istället för de örhänget jag har nu. Så, vad tycker ni? Ris eller ros? Hiss eller diss? Var ärliga nu! Jag ska lägga upp en bättre bild när jag får möjlighet.


popaganda pt:3


Häng på världens mysigaste uteservering, nachos, vin och skratt +++

Vi drog oss upp från vår lilla mysiga tvåmannabäddsoffa hemma hos Kalle och Linus och drog in till stan!

Vi lyckades typ aldrig att åka tunnelbana/pendeln utan att antingen hoppa av för tidigt eller försent..
Bra jobbar tjejer!

Vi hade matchat varandra lördagskvällen till ära..

Vi mötte upp Niclas..


Securitas var kvällens räddning helt klart! Inga fler kommentarer..

På söndagen satte vi oss ner och käkade brunch med scones, smoothie, té och maracones. Har sagt de förr, men jäklar vilken bra helg vi hade!

RSS 2.0