....

Blogg-torka. Ni av er som också bloggar vet vad jag menar. tills jag "hittar tillbaka" kanske ni kan sköta snacket (skrivandet)? Berätta nått roligt om er själva, har ni kanske en sjukt cool dold talang? ge mig feedback, vad vill ni ha mer av? hur ser era planer ut för resten av sommaren? Tills vidare - Puss på er!

Kommentarer
Postat av: jennifer

lite mer bilder på miljön runt omkring dig, typ ditt rum, eller en plats utomhus du gillar. mer bilder på kläder, som sitter på dig då. Puss på dig sötnos!

2009-07-19 @ 18:33:10
Postat av: Felicia

Nu tänker jag kommentera, känn dig utvald, jag kommenterar aldrig. Men jag tycker verkligen om dig och din blogg. Den är inte hyperkänd, utan du är liksom en helt vanlig söt tjej i en helt vanlig stad. Jag gillar det! Dessutom klär du dig supersnyggt! Gillar även din systers blogg, den kommer jag definitivt också följa nu när hon snart drar till usa! Gud vad spännande! Ha det toppen, din blogg är en utav mina favoriter! :)

2009-07-19 @ 20:36:31
Postat av: Sara

jobb jobb jobb har inget roligt. Inga direkta vänner där jag är och längtar bara hem till sthlm. När jag kommer hem har vi flyttat till lägenheten i stan och då ska jag få börja fixa med mitt rum ska bli grymt kul. Du är så fin och har en underbar blogg sluta aldrig upp. <3

2009-07-20 @ 17:33:12
URL: http://sarisasmode.webblogg.se/
Postat av: martina i mellanöstern

baby! det är helt okej att ha lite torka, såklart! du borde ju ha semester nu ju :) sommar och allt. jag älskar i alla fall att se dig i dina snygga sommarkläder. ge mig inspiration, finns inte så mycket av det här i mellanöstern. miss you! ses om en vecka!!!

2009-07-20 @ 21:17:26
URL: http://martye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0