good morning_


me last summer

Godmorgon alla fina! ville bara titta in och önska er en trevlig torsdag!

Jag har varit uppe sedan åtta imorse och har putsat grannens fönster nu på morgonen, extracash sådära. Nu ska jag ut i shorts och linne och ta en långpromenad, solen skiner utanför!. Sen väntar jobb och ikväll ska jag och Tuva springa en runda tillsammans i spåret. Hörs senare! PUSS


Kommentarer
Postat av: Queen for a J

Ååå va fin bild

2010-06-17 @ 13:25:17
URL: http://hunsi.blogg.se/
Postat av: anna

vilken vacke rbild :)

2010-06-17 @ 15:20:33
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: eemma

fin bild.

2010-06-20 @ 14:04:38
URL: http://eemz.blogg.se/
Postat av: fgd

Hej,jag orkar inte ta det mer. Men det var jag som låtsades vara du,jag ska förklara varför.

Jag hade en blogg,som handlade om Disney Channel kändisar,och mina läsare började fråga mig om jag kunde berätta om mig själv. Så jag gjorde det,sa hur gammal jag var,vad jag hette osv...

Men dom frågade väldigt ofta om varför jag hade tid att uppdatera så ofta,och vad jag egentligen gör på min fritid... och då sa jag sanningen igen,jag gör ingenting,jag är hemma och umgås med familjen. Och då reagerade dom starkt (fick 10kommentarer om det) om varför jag inte umgås med mina kompisar,och då sa jag sanningen igen. Att jag har varit mobbad enda sedan 5an-6an...

Och dom trodde mig inte,för dom tyckte att jag verkade vara hur snäll som helst.

Men en dag så skapade jag en blogg,om en tjej som var mode galen (vilket jag är),och tog kort på ett par saker jag hade köpt för några dagar senare,(skrev på engelska från första början)och då började Mimmi kommentera,och så... och då sa jag att jag bodde i Usa,och jag vågade inte visa mitt riktiga jag,så jag tog dina bilder och sa att det var jag...för jag skämdes över att vara mig själv,och du verkade ha det "perfekta livet" du är sjukt vacker,och din stil är amazing! Och jag blev väldigt avensjuk,men ialf...så började jag chatta med Mimmi,det gjorde jag för att jag ville ha någon kompis,någon som jag kunde lite på...men jag var ju fortfarande inte mig själv,jag var den jag ville vara. Men sedan tröttnade jag på allt låtsandes,och raderade bloggen,men Mimmi ville att jag skulle fortsätta,så jag tänkte okejdå. Och då startade jag den andra bloggen,där jag inte ville uppdatera,för jag ville inte låtsas längre. Men en dag fick jag ett mail från Mimmi där hon skrev att hon hade hittat din blogg,då skrev jag inte visste vem du var,och så.

Men när jag gick in på din blogg,(som jag har läst innan jag gjorde misstaget),då såg jag ditt "Stalker" inlägg,det fick mig att inse hur mycket jag hade sårat en människa,och det fick mig även att tänka,varför har jag gjort detta? Va är det för fel på mig?!

Efter det så la jag ner den andra bloggen,och jag la även ner min Disney blogg,pga att jag orkade inte..

Dom senaste 2-3 veckorna har jag gråtit mig till söms,för jag skäms. Du förstår inte hur äcklad jag känner mig,så sjukt! Men idag bestämde jag mig för att skriva detta till dig,för jag orkar inte med det,helt sjukt vad jag har gjort.

Om du nu tror att detta är fejk,så kan jag säga dig,nej this is me. Jag skojar inte,jag är trött på mig själv,och jag ska ALDRIG mer göra något sådant,för det har plågat mig med detta misstaget.

Jag vet att du ser ip nummeret,men det struntar jag i,för jag vill säga förlåt,och jag vill be om tillstånd om att jag får läsa din blogg igen? För den är grym!

Men som sagt,detta var mitt största misstag i livet,och jag ångrar allt..förlåt.

Och om jag hade varit "bad" så hade jag ringt till mimmi och plågat henne,för att hon lämnade sitt mobil nummer och allt,vet dock ej varför hon gjorde det. Men jag gjorde inte det,och varför skulle jag ens gjort det? Så sjuk i huvudet är jag inte. Och just det ja,jag är en tjej !

Hoppas att du förstår,och förlåt.

kram

2010-06-22 @ 17:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0