I'm off to spain!!


Idag drar jag iväg till spanien. andledning? golfläger. Om jag får möjligheten där borta så kan jag försöka ge er små updates, om inte så ses vi igen på söndag. love.

happy birthday!!



Niclas fyllde 19 igår. det ska firas!!


Get to know -- Erin Wasson


KLICK KLICK KLICK!!!

LL, saturday


bild: Hollywoodrag

pimp my ... skirt!!


Du behöver:
en svart gammal kjol.
en massa nitar. 
tålamod..

Get to know -- Dree Hemingway


KLICK! KLICK! KLICK!

onsdag:


Dagens vill ha:
sportlov!! egen lägenhet Dagens klädsel: knapp-tröjan tillsammans med stone washed-jeans, sen åkte det ju på en hel del armband också. Dagens frisyr: gnägg gnägg! Dagens låt: Katie Melua - the closest thing to crazy Dagens saknad: Tuva, sommaren 2007 Dagens drog: ipoden sitter i mina öron i stort sett all min vakna tid. Dagens köp: jag kom hem med underkläder för 25 riksdaler. Dagens humör: glad glad glad och avunsjuk. Dagens möten: jag har dom finaste vännerna i min klass. Dagens dummaste: Tuva skickade ett sms : "snart åker vi - flyget är inne!" (- Tuva, jag ska gör allt för att ha det så mycket bättre här i kalla sverige, så det så!!) Dagens vackraste: alla fina kommentarer jag får här på bloggen. Dagens hälsning: "hörrni, ni är definitivt fler läsare  än åtta stycken så kom igen nu, berätta om er själva! Dagens TV: veckans avsnitt av The city. sleep tight!!!

"överkropps-halsband"(?)


titta vad jag har pysslat ihop ikväll! Här finns en utmärkt förklaring till hur man tillverkar denna fina kedje-grej(?) Om någon är smart nog att hitta på något passande namn åt det så är det ju bara att skrika till! "överkropps-halsband" låter lite märkligt enligt mig.

hej tisdag!


Hörrni, ni ka väl ta er tid någon minut och berätta för mig vilka ni är. Ålder? vart bor ni? eventuellt namn om ni känner för det, skola? ja ni vet, lite basic sådära. Har ni kanske en tre meter blå orm hemma? berätta! Det blir intressant! Under tiden drar jag in till stan på en liten tillställning. puss!

Mischa Barton


Bild: Justjared
pälsen, jeansen, ciggen i handen, red lips, håret. Drop Dead gorgeous.

HAPPY VALENTINE'S DAY!


bild: här.

fredag:


Gjorde om en t-shirt igårkväll. Så här fin blev den.
du behöver: textil-lim, en massa knappar, en t-shirt i valfri färg. (jag har köpt min på H&M herr och klippt till den till en lite kvinnligare modell.)

Nu blir det yoga med Daniella!!

uppdratering:
Yogan vad underbar! Definitivt den bästa timmen den här veckan. Nu känner jag mig renare, piggare och smidigare. Och för er som undrar köpte jag halsbandet på en second hand butik här i stan. nu blir det pizza-kväll med en massa härliga tjejer. ciao!

sleep tight!!


Dagens vill ha: söndag den 22 februari och varma sommardagar. Dagens klädsel: så här. Dagens frisyr: i-behov-av-schampoo-och-balsam-frisyr. Dagens låt: somebody's baby Dagens saknad: Marie, Thailand 06. Dagens dummaste: Chris Brown, vad har du ställt till med? Dagens misslyckande: missade bussen.. som vanligt. Dagens drog: ipoden går på högvarv och näsdukarna tar slut var tionde minut. Dagens köp: material till ett par projekt jag ska börja med imorgon (you will see later!) Dagens humör: glad, pigg men med en irreterande förskylning. Dagens möten: Speed-dejt med tuva och "cancer-säng"-dejt med Saga. Dagens tråkigaste: Ett år sedan Marie gick bort så vi åkte till kyrkogården coh tände ljus. Dagens vackraste: Alla ljus på kyrkogården (bilden)


godmorgon! buon giorno! bună dimineaţa! buenos días!


bild: the fashion spot.

22:14



I fredagskväll hänge jag med två blondiner. Vi sjöng falskt till en massa låtar, drog in till stan och gratulerade en vän som fyllde arton. Ikväll gick jag, mamma och Matilda på bio, "I taket lyser stjärnorna". se den om ni får möjligheten. sleep tight!!

nu drar jag iväg till IKEA.



KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA KLARA!!!

söndag: favorites

Stilikoner: Mary-Kate olsen, Gala Gonzalez och Whitney Port
Bloggar: Karoline, emma nygren, knight cat.
Musik: Split Series ft. lykke li & el perro del mar - somebosdy's baby 
Shopping: Weekday, H&M, secondhand, beyond retro, AA
trend just nu: denim.
Shopping stad: NY, sthlm, skulle vilja besöka Tokyo.
DrömJobb: assistent till någon ball designer i NY.
Drömmar: En framtid inom mode och en lägenhet i Greenwich Village, NY.
namn: Ellen, Wilma, signe Towa-li.
junkfood: MAX, Marabou, american pizza place.
film: Disturbia, Factory girl, Breakfast at Tiffany's, a lot like love.
dryck: hot chocolate.
icecream: old fashioned vanilla
bok: Martina Haag - I en annan del av bromma.


 


min lördag:


Jag tåg tåget till stockholm. ensam.

Jag begav mig till Birger Jarls gatan 10. ensam.

jag köade i över en timme utanför Bloppisen (anledningen till min lilla stockholms-trip). Men när jag insåg att jag skulle få stå i kön i minst en timme till för att över huvudtaget få komma in gav jag upp. jag gick istället till weekday. ensam.

sen gick jag till H&M och provade skor. ensam.

sen tog jag tåget hem igen. ensam.

Som ni förmodligen redan har fattat åkte jag till stockholm idag. ensam. (alla mina kompisar var antingen för fattiga eller upptagna med annat för att kunna åka till stockholm). Men jag strunade i det och hade det hur mysigt som helst ändå i stockholm. ensam. Just nu är det värsta schlageryran här hemma. Hela tjocka släkten är här och ser på kalaset tillsammans. 

P.S
Jeansen jag vann på tradera tidigare i veckan kom med posten igår. jag provade dom på direkten. Tjugo minuter senare fick jag på mig dom. tjugo minuter!! anledning: jag har förstora fötter. Det var (nästan) omöjligt att få på sig dom, och ännu omöjligare att få av sig dom vilket resulterade att jag sov med dom på inatt. jo det är sant! Så nu stå rjag här - tjugofyra timmar senare - i samma byxor. Jag vet ärlig talat inte hur jag ska få av mig dom. Det kanske slutar med saxen. ciao!

friday, February 6


--- the cobrasnake ---

hi everybody? how are you guys doing?

'
My sister has been sick all week so now I've got fever, not fun! I had to cancel my date with Angelica and that really suck! So instead, I will be spending my thursday evening infront of a movie with tonnes of tea and blankets. byebye!

onsdag 04/02/09


I can't belive that six months from now, my lovely sister is going to move to Georgia, USA and stay there for ten (!) months. It all hit me today that I will not see her for so long. How do I get by without her? Until August I'am going to spend as much time as possible with her. My lovely twin sister.

:::::::::::

Nu jäklar ska jag vinna på tradera!!!

fuck fuck fuck! (duck, haha!)

FUCK! jag har tappat bort mitt Marc by marc jacobs-armband!!! helvete!!! (tack gode gud för tradera!) Godnatt!

sunday, what are you guys doing tonight? watching Beck?



bilder: http://coonbear.blogg.se  give me your Leo-fur!! please?)

Lägesuppdraterng: Okej, jag hann aldrig se hela säsong tre av how I met your mother igårkväll, somnade efter sju avsnitt.. Men tur var väl det! På det sättet fanns det ju fler avsnitt att njuta av i förmiddags istället. I eftermiddags "tog jag tag i mitt liv" och drog ut på en liten shoppingtur i det kalla januarivädret. Det resulterade ett nit-armband och en svart halsduk för 49 kr/st. Nu blir det söndagsmiddag med stek och potatis. Sen ska jag bädda ner mig i sängen och glo på Beck - Skarpt läge. En perfekt söndagskväll med andra ord! ciao!!

RSS 2.0